(2) “Nederland wordt verkocht aan het World Economic Forum” – Van Meijeren (FVD) bij Café Weltschmerz – YouTube

“Wat Hebben de Boeren, de Wappies en de Slachtoffers van de Toeslagenaffaire Met Elkaar Gemeen?”

Door Door Frankema | 29 juni 2022 | COVID-19 ziekte. 

Wat hebben de boeren, de wappies en de slachtoffers van de Toeslagenaffaire met elkaar gemeen? Het zijn alle drie kanaries in de kolenmijn. Zij laten als eerste zien dat er een agenda wordt uitgerold. Uiteindelijk wordt die over ons allemaal uitgerold, maar het gaat groep voor groep en deze drie groepen zitten in de frontlinie. 

De kenmerken zijn dat de overheid zich harteloos en medogenloos gedraagt. Hoezeer de burgers ook het gelijk aan hun kant hebben, hoezeer het ook duidelijk is dat de modellen van de overheid niet kloppen, en dat er sprake is van corruptie, en dat er keer op keer wordt gelogen, en dat de schade van het irrationele beleid gigantisch is. Het gaat gewoon door. Ook al protesteren we, ook al komen we met oplossingen, ook hebben we al het gelijk aan onze kant, wat niet klopt gaat gewoon door. 

De overheid is niet in ons geïnteresseerd, want zij werkt niet voor ons, maar wordt van hogerhand aangestuurd en heeft haar eigen agenda die in 2030 uitgevoerd moet zijn. Als iets raar is, het niet goed voelt, niet klopt en niet te verklaren valt… dan hoef je niet verder te zoeken. Het is de agenda 2030. Complotdenken? Niet voor de mensen die zich serieus hebben verdiept in die agenda. De Europese Unie, het World Economic Forum, de WHO en nog een hele rits andere NGO’s en politieke organen zijn uiteindelijk onderdeel van de agenda 2030 die onder de leiding van de Verenigde Naties wordt uitgevoerd. 

U vindt hier veel informatie over op de volgende pagina’s (die steeds worden bijgewerkt): 

• Verenigde Naties – met informatie over de agenda 2030

• World Health Organization – met informatie over het omstreden plan om de WHO de macht te geven om het wereldwijde pandemie-beleid aan te sturen

• World Economic Forum – met informatie over de plannen van Mr. Global

• Europese Unie – met informatie over corruptie

En ja, het kost veel tijd om al die informatie tot ons te nemen. De gemakkelijkste weg is om de mensen die dat doen en die trachten de vele ongemakkelijke, onderbouwde feiten naar buiten te brengen weg te zetten als ‘wappie’ of complotdenker. Totdat de onwetende massa zelf geraakt zal worden, wat onvermijdelijk is. Het gaat immers om een mondiale agenda die de macht over iedere wereldbewoner tracht te krijgen. 

Overheden luisteren niet naar het volk – het gaat niet om ons welzijn. Overheden hebben andere doelen, die ze er nooit en te nimmer doorheen zouden krijgen als ze dat op een eerlijke en transparante manier zouden doen. 

Het sleutelwoord is controle. Steeds meer controle en minder vrijheid voor de burgers. 

We dienen te gaan zien dat het allemaal hetzelfde is. Dat er niet zoiets is als een “coronacrisis”, of een “stikstofcrisis”, of wat voor crisis dan ook, maar dat dit allemaal het gevolg is van corruptie en machtsmisbruik. En dat dit allen maar kan leiden tot meer corruptie en machtsmisbruik als we erin meegaan. Als we kunnen zien dat het maar plannen zijn die met veel bluf over ons uitgerold worden, kunnen we samen gaan staan voor een collectief NEE. We hoeven ons niet te laten mangelen – we kunnen onze eigen plannen maken. Plannen met acties en respect voor onszelf en moeder natuur de wereld naar een hoger plan te trekken. 

Informeer uzelf, en spreek u uit. Er staat veel op het spel.” Bron: stichtingvaccinvrij.nl/wat-hebben-de-boeren-de-wappies-en-de-slachtoffers-van-de-toeslagen-affaire-met-elkaar-gemeen/ (nadruk toegevoegd)


Naschrift: Ook de Troelatrolletjes & de Onwetende Massa Slachtoffer. 

En ja, ook de onwetende massa die mensen die de “vele ongemakkelijke, onderbouwde feiten” voor het voetlicht proberen te brengen als “wappie” of “complotdenker” wegzet, zal zelf ook het slachtoffer worden van de gevolgen van een krankzinnig overheidsbeleid dat er alleen maar op is gericht, er de absolute controle over iedereen mee te krijgen. Hierbij wordt die massa aangestuurd, voortgejaagd en heen en weder gedreven door overheidstrollen en feiten-verdraaiende “factcheckers” waarvan we de eerste groep schertsend de “Troelatrolletjes” noemen. De onwetende massa: een dwaas en door de vele leugens van overheidswege verdoofd volk, wat zich maar laat manipuleren. Maar ook voor hen zal de tijd komen dat ze net zoals wij, door dezelfde ellende zal worden bezocht. Het enige verschil: in tegenstelling met ons hebben zij er zelf ieder hun (kleine) steentje aan bijgedragen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star