Achter De Schermen: Sigrid Kaag & Marion Koopmans & Hun Twitterend Terroristisch Trollenleger & The Tyrannical Lie Factory RIVM Strikes Back Hard.

Voor velen is het nu al lange tijd duidelijk dat het hele officiële coronaverhaal aan alle kanten wankelt en dat het met die “veiligheid” van de coronavaccins maar slecht gesteld is. Zo hadden alternatieve zenders zoals bijvoorbeeld BLCKBX.TV er al enige tijd aandacht aan besteed.

Achter De Schermen: Sigrid Kaag & Marion Koopmans: Misleiders & Leiders Van een Twitterend Terroristisch Trollenleger. (TTT)

Naast al het van overheidswege fake news over corona en de coronavaccins is het volgende nu bekend geworden; de alternatieve krant “De Andere Krant” kwam op 28 januari jl. met het nieuws dat Sigrid Kaag (minister van Financiën) met medewerking van Marion Koopmans (viroloog) maar beiden eigenlijk misleiders) achter de schermen indirect de leiding over een Twitterend Terroristisch Trollenleger (TTT) heeft; die hadden er op Twitter een waar terreurbewind uitgeoefend om Twitteraars die een alternatieve versie over corona, de vaccins (en andere ermee gerelateerde zaken) hadden, er de kop mee in te drukken. Hier volgt een stuk uit De Andere Krant: 

“De techniek van de influencers bestaat eruit, critici te beledigen en belachelijk te maken. Vervolgens doet een grote groep, meestal anonieme volgers er een schepje bpvenop met nog meer denigrerende Tweets. Retailspecialist Hans van Tellingen, een zeer gematigd criticus, stelt over @Doc_Box: “Ik ben wel wat gewend, maar zijn keiharde toon was echt opvallend. Met name zijn beschimpende en soms agressieve toon richting vrouwen als huisarts Els van Veen was buitenproportioneel.” Annelies Strikkers, invloedrijk criticus van het overheidsbeleid: “Zo’n trollenleger komt als een vloedgolf over je heen. Ik ben heel zwaar aangevallen. Het brengt veel emoties teweeg,” 

“De aanvallen op Twitter worden soms gevolgd door het spammen van e-mailaccounts en zelfs directe bedreigingen. Overveen zelf kan erover meepraten: nadat hij zich vorige week op Twitter liet horen, werden vervalste e-mails van hem verspreid en ontving zijn 86-jarige tante telefonische bedreigingen. Het was voor Overveen en andere Twitteraars een schok om te ontdekken dat de agressieve Twitteraars waar zij zo’n last van hebben, nauwe banden blijken te hebben met de top van D66 en mensen zoals Koopmans. Overveen: “Hoe redelijk zijn de krachten die Kaag bespeelt en hoe democratisch is dit?” 

“Sigrid Kaags Trollenleger Van Twitter-Pestkoppen.” 

Minister van Financiën Sigrid Kaag riep onlangs bij een D66-bijeenkomst op tot verzet tegen rechts-extremisten en complot-populisten en moedigde “alle redelijke krachten” aan om niet langer te zwijgen. Maar hoe redelijk zijn Kaags ‘redelijke krachten’ zelf? De voorste rij van de bijeenkomst werd gevuld door Twitter-influencers zoals @PietLekkerkerk, @FrontaalNaakt (Peter Breedveld) en het omstreden @Doc_Box waarachter Tom van Boxsel samen met zijn vrouw Sophie Rodenburg blijken schuil te gaan, die samen met de ook aanwezige viroloog en OMT-lid Marion Koopmans, een ware terreur hebben uitgeoefend op Twitter. 2,5 jaar lang hebben ze geprobeerd critici van het coronabeleid het zwijgen op te leggen, vaak met de grofste middelen.” Bron: https://www.deanderekrant.nl/nieuws/hoe-redelijk-zijn-kaags-twitter-vrienden-2023-01-27

The Tyrannical Lie Factory RIVM Strikes Back Hard. 

Nu er naast al het voorgaande nieuws over het fake news over corona en die vaccins wat van overheidswege verspreid werd ook nog het verhaal over het digitale terreurbewind wat Kaag samen met de overige digitale terroristen naar buiten is gekomen, zal het duidelijk zijn dat dit alles de gevestigde medische orde intussen niet in de koude kleren is gaan zitten. En ja, ook het RIVM heeft er intussen last van de rillingen hieromtrent gekregen. Daarom hebben we er hier vlak boven ook de titel The Tyrannical Lie Factory RIVM Strikes Back Hard. (de tirannieke leugenfabriek RIVM slaat hard terug) geplaatst. 13 uur geleden kwam http://www.msn.com namelijk met het volgende korte bericht:

“RIVM lanceert harde campagne tegen desinformatie!”

“Ze hebben het maar zwaar bij het RIVM. Ze proberen nu al drie jaar lang onruststokers de kop in te drukken die fake news verspreiden over corona en de vaccins. En nu eindelijk een stabiele periode aanbreekt van mooi en zonnig weer, moeten ze ook de andere groep van (onrust)stokers op andere gedachten zien  te brengen. 

Sire schijnt deze week een nieuwe campagne te starten: verlies elkaar niet als houtrook dichtbij komt. Maar of dat helpt…?” Bron: https://www.msn.com/nl-nl/sport/other/rivm-lanceert-harde-campagne-tegen-desinformatie/

Inderdaad: of die campagne tegen de verspreiders van wat we beter alternatief nieuws dan “fake news” zouden kunnen noemen ook iets zal helpen. Dat is dan jammer voor Kaag, Koopmans en de overige digitale terroristen en de leugenfabriek RIVM. Maar intussen zijn er bij velen de ogen geopend voor het zowel medische, politieke en het digitale terreurbewind wat ze er tot nu toe tegen de bevolking hebben gevoerd. En…. met de gedienstige steun van de eveneens terroristische media uiteraard! En om er de laatste woorden van het citaat uit De Andere Krant hier maar meteen achteraan te zetten: “vaak met de grofste middelen.”…  

Zeer Laag & Gemeen Soort Slag Van Volk.

Uit wat we er over Kaag, Koopmans en hun Twitterende Terroristische Trollenleger in De Andere Krant allemaal lezen, kan het dan ook niet anders dan dat we met hen hier met een zeer laag en gemeen soort slag van volk van doen hebben! En soms werden ze nadat anderen hen door hadden gekregen, naar eigen zeggen “bedreigd.” Hoewel bedreigingen niet goed te keuren zijn, is dit nadat we er via De Andere Krant een inkijkje over Kaag, Koopmans en hun trollende terroristen hebben gekregen, is dit natuurlijk ook weer maar al te goed te begrijpen. 

Sigrid Kaag: Dubbelhartig.

En wat aangaande Sigrid Kaag zelf. Wat nu zo opmerkelijk aan haar is, is dat ze opkomt voor de mensenrechten van de Palestijnen, iets wat ook wij met haar delen. Tegelijkertijd echter, is ze totaal ongevoelig voor de ellende van delen van de eigen Nederlandse bevolking die door haar, haar partij en de Coalitie middels die kwellende coronamaatregelen alleen al in het verderf gestort zijn. En dit komt naar onze mening zeer dubbelhartig over. 

Niet Vergeten & Niet Vergeven. Tenzij…

Wat zowel Sigrid Kaag en Marion Koopmans en hun ondersteunende trollenleger betreft, We kunnen hen niet vergeten en niet vergeven voor wat ze de bevolking aangedaan hebben, tenzij… ze er eerst hun excuses voor aan zullen bieden en vervolgens over zullen gaan tot herstelbetalingen voor de schade die ze onder de bevolking hebben aangericht. En dit is uiteraard ook van toepassing op de overige politici (met Rutte voorop) die hier eveneens aan meegewerkt hebben. Ze waren immers toch ook bij machte om er het nageslacht van vele Surinamers die, in nu lang vervlogen tijden gedwongen waren om als slaaf te leven hun excuses voor aan te bieden?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star