Donald Trump & de Dood van Abu Makr al-Baghdadi; Wijlen Minister-President van Pakistan Benazir Bhutto, Haar “Verboden Kennis” over 9/11 als een “Inside Job” & de Daders achter de moord op Osama Bin Laden; de Gevreesde “Islamitische Bom”; Benazir Bhutto: een Bedreiging voor de Zionistische Overheersers in Israël en Amerika; Barack Obama & zijn Aankondiging van de Dood van Osama Bin Laden; Obama & het SEAL Team 6, en “Baghdadi Dead AGAIN?”

Eindelijk hebben zij hem; Abu Bakr al-Baghdadi, de zo gevreesde IS-leider die circa vier en een half jaar geleden aankondigde, in het Midden-Oosten (Irak, Afghanistan en omgeving) een Islamitisch Kalifaat zou gaan stichten. Het nieuws dat er een beruchte terroristenleider met zijn nieuwe terreurorganisatie opgestaan was, brak door tegelijkertijd met (of in ieder geval enige tijd ná) de Israëlische inval in 2014, onder de codenaam, Operation Protective Edge. En in de jaren daarna zou het nieuws worden beheerst door berichten over de vele gruweldaden die IS sindsdien zou plegen. Maar nu had Bhagdady zijn langste tijd gehad; recent kondigde president Donald Trump aan dat de gezochte terrorist door het Amerikaanse leger werd gedood. Tijdens de aankondiging van Bhagdady’s dood zei Trump dat de Verenigde Staten al jaren naar hem op zoek was. Aan het gevangennemen of doden van Baghdadi werd omwille van de nationale veiligheid de top prioriteit gegeven. Tijdens een nachtelijke raid werd Baghdadi door speciale strijdkrachten van het Amerikaanse leger in Noord-West-Syrië gedood. Onder de speciale strijdkracht vielen tijdens de strijd geen slachtoffers terwijl dit wél het geval was onder de IS-strijders van Baghdadi die samen mét hem het leven lieten. De terroristenleider zalf kwam om het leven nadat hij al schreeuwende en roepende een doodlopende tunnel zou zijn ingerend. Hierbij zou hij drie van zijn jonge kinderen hebben meegenomen. Nadat hij het einde van die tunnel op zijn hielen gezeten door speciale jachthonden van het Amerikaanse leger, ontstak Baghdadi een of meer bommen aan zijn vest en blies zich zo met die kinderen op. Door de explosie raakte het lichaam van Baghdadi onherkenbaar verminkt en stortte hierbij een deel van de tunnel in, maar latere testresultaten zouden zonder twijfel hebben aangetoond dat het hier werkelijk om de veel gezochte terroristenleider ging. Enige tijd daarvoor, zo maakte Trump duidelijk, was de zoon van Osama Bin Laden (die ook nu nog altijd in verband wordt gebracht met de aanslagen op 9/11), Hamza Bin Laden, om het leven gebracht. Dit alles volgens het relaas van Trump. youtube.com/watch?v=PT3v11OBrSY (“Donald Trump speaks after Abu Bakr al-Baghdadi raid”)

is (5)

1 September 2010: “Osama Bin Laden Stierf Acht Jaar Geleden….”

En hierbij komen we bij de aankondiging van de dood van Osama Bin Laden zelf, door de vorige president, Barack Obama. Begin mei 2011 wist hij te melden dat speciale Amerikaanse strijdkrachten de schuilplaats van Bin Laden in Pakistan binnen waren gedrongen en hem tijdens een schietpartij. Obama begon zijn speech met de herinnering aan de bijna 3000 mensen die tijdens de aanslagen op 9-11-2001 om het leven kwamen en sprak vervolgens over de verdrijving van de Taliban uit Afghanistan wat Bin Laden tot dan toe een schuilplaats zou hebben geboden. Bin Laden, zo vervolgde Obama, wist echter te ontkomen naar Pakistan waar hij een ander onderduikadres vond. Maar naar jarenlang onderzoek door de inlichtingendiensten kwam men erachter dat Bin Laden zich al die tijd in het geheim in Pakistan had opgehouden. rollcall.com/video/-205230-1.html (“Obama Announces Death of Osama Bin Laden”) Wat de schietpartij en de daarop volgende dood van Bin Laden betreft, is datgene wat Obama erover vertelde, de officiële versie. Die versie werd later echter betwijfeld, daar er mensen waren die zich afvroegen of die versie wel klopte. Er is namelijk ook nog een andere versie, en wel uit 2010, en die gaat als volgt:

” Osama Bin Laden stierf acht jaar geleden tijdens de strijd om Tora Bora in Afghanistan hetzij door een Amerikaanse bom of aan een ernstige nierziekte. Zo gaat althans de complottheorie. De theorie die sinds 9/11 op het web is ontwikkeld, is dat de Amerikaanse inlichtingendiensten de uitdrukkingen van Bin Laden produceren om zo de oorlog tegen terreur in Afghanistan, Irak en thuis” (de Verenigde Staten zelf), “te rechtvaardigen. Talloze verklaringen op geluidsopname en video die naar verluidt van Bin Laden zouden zijn, zijn vrijgegeven. maar de authenticiteit ervan is voortdurend betwijfeld. De waarachtigheid van al de video’s wordt betwijfeld door David Ray Griffin, voormalig Professor Theologie en lid van de 9/11 Truth Movement die eveneens de gangbare berichtgeving over de aanslagen op het World Trade Center betwijfelt. “Van geen ervan kan worden bewezen dat die authentiek zijn”, zegt hij. “Van op z ’n minst van drie van  hen kan worden aangetoond dat die bijna zeker zijn vervalst. En als iemand video’s van Bin Laden vervalst, leidt dit tot de verdenking dat al de video’s en audiotapes zijn vervalst.” Zijn eerste voorbeeld is een video, vrijgegeven door het Amerikaanse Departement van Defensie in december 2001. Daarop bekent Bin Laden 9/11, maar Mr. Griffin wijst erop dat al-Qaeda zeer zelden de verantwoordelijkheid voor terroristische aanslagen voor zich genomen heeft. Hij beweert ook dat de Bin Laden-figuur er in vorige filmfragmenten heel anders uitziet – dikker, met kortere vingers en dat hij zelfs met de verkeerde hand schrijft. 

Note: om te zien hoe gemakkelijk audio- en videomateriaal kan worden vervalst, lees uittreksels uit het artikel van de Washington Post” (met link), “David Ray Griffin, supporter van WantToKNow, heeft uitgebreid over het bewijs of Osama Bin Laden in leven of dood is, geschreven inclusief zijn recente boek, “Osama Bin Laden: Dead or Alive?”. De BBC heeft ook de voormalige minister-president van Pakistan, Benazir Bhutto, geïnterviewd die in 2007 verklaarde dat Bin Laden dood was. Een maand later werd zij vermoord. Voor meer hierover, klik hier.” newsarticles.media/davidraygriffinnewsarticles (bij het artikel, “Is Osama Bin Laden dead or alive?”) 

Over de vele valse afbeeldingen, fragmenten en geluidsopnamen waarop Osama bin Laden te zien en te horen is, is hier een goede site waar die te vinden zijn: 911omiddionreport.com/fake_osama/ In dit artikel over David Ray Griffin en zijn theorie dat het niet zeker was dat Bin Laden nog wel in leven zou zijn in die tijd, worden enkele links gegeven. Zo ook een link naar een artikel over Benizar Bhutto: wanttoknow.info/a-Pakistani-Prime-Minister-Osama-bin-Laden-Dead Daar lezen we over een interview wat de bekende Britse David Frost, op 2 november 2007 uitgezonden door de Britse zender, BBC, afnam van Benazir Bhutto. Zij wist te melden dat Osama bin Laden toen al enige tijd dood was.

is - 2019-11-01T180713.900 Benazir Bhutto

Benazir Bhutto over Osama bin Laden, 9/11 als een “Inside Job & Benazir Bhutto: Bedreiging voor de Israëlische Nucleaire Hegemonie over het Midden-Oosten. 

We zijn echter verder gaan kijken en kwamen toen uit bij deze pagina van texemarrs.com/ daar schreef Texe Marrs (van “Power of Prophecy”), het volgende over Benazir Bhutto en Osama bin Laden:

“Op 2 November 2007, minder dan twee maanden voor haar moord, kwam Benazir Bhutto bij de populaire The David Frost Show in Groot-Brittannië. Tijdens een verbazingwekkend TV-interview onthulde zij tegenover Frost en het publiek dat zij wist, “wie” haar wilden vermoorden. Bhutto zei dat zij de namen van hen die hier verantwoordelijk voor zijn, had. Maar vervolgens onthulde zij kalm en doelbewust de echte sensatie. Dezelfde mensen die er schuldig aan waren haar te trachtten te vermoorden, waren degenen die eerder Osama bin Laden vermoord hadden! Hèh? Dat is juist – Osama bin Laden, zei Bhutto, werd in 2002 omgebracht door inlichtingenagenten verbonden aan de ISI” (inlichtingendienst), “van Pakistan, duidelijk in opdracht van de Zionistische overheersers van Israël en de Verenigde Staten. “Ik weet hoe Osama bin Laden vermoord werd. Ik weet wie het deden en waarom”, zei de briljante en gearticuleerde voormalige minister-president.” texemarrs.com/032008/jewish_zealots_bhutto_hit.htm

Boven dit geciteerde gedeelte, lezen we waaróm Bhutto destijds werd vermoord en dat was niet alleen omdat zij wist wie de moordenaars van Bin Laden waren:

“Waarom werd Bhutto uitgekozen? Het antwoord is opmerkelijk eenvoudig. Pakistan had de Islamitische Bom. In heel het olierijke Midden-Oosten hebben slecht twee naties nucleaire wapens: Israël en Pakistan. Het Pakistaanse leger heeft tot circa 25 tot 30 onbewerkte nucleaire apparatuur in haar inventaris terwijl de Golem van Israël tot de rand toe vol zit met tot 500 nucleaire bommen plus vele raketten en vliegtuigen die nucleair operationeel kunnen zijn. Maar er is nog een andere reden waarom Bhutto werd vermoord. Zij bezat verborgen kennis” (namelijk) “dat 9/11 een “inside job” was en niet het werk van 19 naïeve onbeholpen Arabieren. Tegenwoordig wordt Pakistan geregeerd door de pro-Zionistische lakei en tiran, president Persev Musharif die er door een militaire coup aan de macht kwam. Van de mysterieuze afwezige Osama bin Laden, die er handig van beschuldigd is de bendeleider achter de aanstichting van de 9/11-tragedie te zijn, wordt beweerd dat die “ondergedoken” zit in de bergen van noord-west-Pakistan, en dat hij gevangenneming door militaire eenheden van Musharaf weet te vermijden. Maar eigenlijk is Osama bin Laden nu voor meer dan zes jaar dood. En de Pakistanen weten dit. In werkelijkheid lagen de “kroonjuwelen” van de regering-Bush -de huiveringwekkende waarheid dat 9/11 een “inside job” was door de verraderlijke Zionistische neoconservatieven verbonden aan Bush en Cheney, in Pakistan, klaar om te worden ontmaskerd door een waarheid-vertellende Benazir Bhutto. Overeenkomstig het Zionistische schema der dingen was Bhutto de meest gevreesde persoon op aarde. Zij waren ongelooflijk bevreesd voor deze vrouw. Binnen enkele dagen zou zij de populaire leider van de enige natie in het Midden-Oosten die naast Israël de nucleaire bom zou bezitten, zijn. Bovendien praten we hier over de zeer gevreesde “Islamitische Bom.” Eveneens immens in de mogelijke negatieve gevolgen voor het Zionistische Meesterplan. zou Benazir Bhutto als minister-president van Pakistan, een van ’s werelds meest bevolkte Islamitische naties met een bevolking van 160 miljoen mensen, bekend zijn met de geheime inlichtingen -de “kroonjuwelen”- met betrekking tot de geheel verrotte en corrupte doofpot rond 9/11.” 

Osama bin Laden (die eigenlijk nooit meer dan een CIA-agent was geweest), schijnt betreffende het Zionistische schema der dingen meer te hebben geweten dan goed was voor de Zionistische krijgsheren in Israël en Amerika. Om die reden moest hij, vóórdat Bhutto zou worden geliquideerd, eerst het veld ruimen. Ander zou hij die “verboden kennis” bekend hebben gemaakt wat eveneens vreselijke gevolgen voor de Zionistische leiders hebben gehad. Maar voor de komende jaren na zijn dood, werd Bin Laden al die tijd “in leven gehouden”, en dit brengt ons weer Barack Obama met zijn aankondiging dat het seal team 6 (de speciale eenheden van het Amerikaanse leger), in staat was geweest, de schuilplaats van Bin Laden te ontdekken en hem tijdens een schietpartij had weten te doden.

is - 2019-11-01T180936.732 begrafenisdienst Bhutto

Barack Obama: Liet Hij de Leden van het Seal Team 6 Vermoorden? 

Officieel heet het dat Obama op een bepaald moment in zijn presidentstermijn er slecht voorstond in de Amerikaanse peilingen; zijn populariteit was toen zowat tot het nulpunt gezakt. Om die reden greep hij wanhopig geworden, terug op een plan: het samenstellen van het Seal Team 6 om er Bin Laden, hetzij dood of levend, mee te pakken te krijgen. Nadat dit eenmaal zou zijn gebeurd en hij dit later aan zou kondigen, zou Obama zeker weer in populariteit bij de Amerikaanse bevolking stijgen. Deze redenering kan misschien een rol hebben gespeeld, maar wat meer waarschijnlijk is, is dat die hele operatie om Bin Laden te vangen, eigenlijk vanaf het begin in scene was gezet! En de leden van het Seal Team 6 (die hier geen enkel vermoeden van hadden, maar hier, onbewust van het plan van Obama), namen hier deel aan). Die meenden dat zij er werkelijk op uitgestuurd waren, Bin Laden te vangen. Nadat die via verschillende helikopters waarmee die vervoerd werden in de plaats Bilal te Abotabad waar het huis waarin Bin Laden zou wonen, waren afgezet, explodeerden de helikopters tijdens de operatie; alle leden van het Seal Team 6 (plus Bin Laden die zij op dat moment te pakken zouden hebben gekregen), kwamen hierbij om het leven. Dit is althans de versie zoals verteld door Muhammed Bashir, inwoner van Bilal, die naast of in de buurt van het huis van Bin Laden zou hebben gewoond. Hij vertelde dat hij getuige was geweest van de hele operatie vanaf het dak van zijn huis. Bashir die hierover ontzet was, vond het eveneens vreemd; dan zou dus ook Bin Laden dood moeten zijn en was de officiële versie dat als zou de terroristenleider van al-Qaeda tijdens een schietpartij tussen hem en al-Qaeda-strijders en het Seal Team 6 zoals door Obama (en de media) verteld, gewoon niet waar zijn. Volgens de alternatieve site, Global Research, was de versie zoals door Obama meegedeeld, een “Amerikaanse hoax.” globalresearch.ca/the-killing-of-osama-bin-laden-was-an-american-hoax/5350261 Deze versie zoals verteld door Muhammed Bashir, wijkt uiteraard af van wat wijlen Benazir Bhutto over Bin Laden vertelde. Maar áls dit waar zou zijn, dan zou Obama weleens de hand kunnen hebben gehad in de dood van de leden van dit Seal Team. Waarom? Om de eenvoudige reden dat ook hij waarschijnlijk geweten zou hebben dat Bin Laden al geruime tijd daarvoor dood was. En (2, dat hij dan ook van tevoren wist wat dit Team er in het huis aan zou treffen, namelijk van alles behalve Osama bin Laden zelf, en (3, dat hij dus ook wist dat dit team tijdens de operatie te weten zou komen dat er het een en ander niet in de haak was. Om nu te voorkomen dat dit Team levend en wel terug zou kunnen keren naar Amerika om er na de versie van Obama over Bin Laden, hun éigen versie van dit hele gebeuren te geven, moesten al die leden ervan dood! Zou dit niet zijn gebeurd, dan zou Obama voor de hele wereld later zijn ontmaskerd als een leugenaar en zou daar hij destijds toch al zo laag in de peilingen stond, bij niemand meer respect afdwingen; erger nog, dit zou dan tevens hebben geleid tot het “schandaal van de eeuw”! Stel je eens voor, het zeer kritische onderzoek door het Amerikaanse Congres wat er op zou zijn gevolgd, de daarop volgende “impeachment” van Obama in schande en oneer, de sites van de alternatieve media die deze gelegenheid aan zouden hebben gegrepen om ook nog andere misdaden van Obama aan de kaak te stellen (wat die in vele gevallen toen al hadden gedaan). Obama zal dit alles wel voorzien kunnen hebben. En om dit alles te voorkomen, moesten die leden zoals gezegd, allemaal dood! En toen die eenmaal goed en wel dood waren, werden die door Obama opgehemeld en geprezen voor hun inzet, Bin Laden te doden!

Het Raadsel, Muhammed Bishar Geheten. 

Nu is het niet duidelijk welke rol Muhammed Bashir hierbij heeft gespeeld; als hij toch naast (of in ieder geval in de buurt) van het huis van Bin Laden zou hebben gewoond), zou hij dan toch geweten moeten hebben dat Bin Laden die zijn naaste- of overbuurman was, een veel gezochte terroristenleider was! Waarom heeft hij er dan  niet de autoriteiten over ingelicht? En wat was precies zijn relatie met Bin Laden? Dit hele scenario roept dus bepaalde kritische vragen op. Dat de explosies van de helikopters waarbij al de leden van het Seal Team omkwamen (er zouden naar verluidt op voorhand heimelijk explosieven in de helikopters zijn geplaatst), wijst erop dat de hele operatie buiten medeweten van het Team een Amerikaanse hoax kan zijn geweest. Wat Bashir hierover vertelde, zou dus waar kunnen zijn. En tot aan het begin van deze operatie werd Bin Laden (die zoals Bhutto het destijds vertelde, toen al enige tijd dood was), “in leven gehouden.” Kortom, dat wat wijlen Benazir Bhutto destijds over Bin Laden vertelde, lijkt eerder dicht bij de waarheid te liggen dan wat Bashir er over de operatie van vertelde (hoewel zijn relaas over de exploderende helikopters waarbij het hele Seal Team om het leven kwam) in dit opzicht op waarheid zou kunnen berusten. Verder blijft Muhammed Bashir een raadsel. Als Bin Laden toen al dood zou zijn, hoe kan het dan dat Bashir hem daarna nog als buurman zou hebben gehad? Ook aan dit relaas kleven er de verschillende haken, ogen en -vooral- de nodige vraagtekens. Maar wederom gezegd, het verhaal waar Bashir over de explosies van de helikopters met als gevolg de dood van alle leden van het Team vertelde, zou weleens waar kunnen zijn. Op een site elders op het internet, lezen we het volgende over het relaas van Bashir:

is - 2019-11-01T183434.502 Happy Seal Team 6

“Over een moment zal ik u een interview tonen wat plaats had tijdens de nasleep van de vermeende dood van Osama bin Laden op 2 mei 2011. Dit is geen nieuwe informatie, maar over deze dingen hebben de mainstream media, of voor hetzelfde geld, enige andere media,   niet in afdoende mate verslag gedaan. Dus zou dit nieuw voor sommige van onze lezers kunnen zijn. De getuige heeft een heel ander verhaal over Operation Neptune Spear dan we via de media gehoord hebben. U zult dit interview met een korrel zout moeten nemen omdat dit totale propaganda zou kunnen zijn. Niettemin wachten we nog altijd op antwoorden op vele tegenstrijdigheden en het verhaal van deze man zou enkele dingen kunnen verklaren als dit zal blijken, waar te zijn. Laten we in het bijzonder achter de operatie om Bin Laden te doden, een zeer grote vraag nagaan: Waarom werd er geen lichaam getoond?” youviewed.com/tag/seal-team-6/

 

En ja, waarom werd het dode lichaam van Bin Laden nooit vertoond als bewijs dat men hem nu wérkelijk te pakken hadden? Na zijn dood werd het stoffelijk overschot van Bin Laden aan de golven van de zee prijsgegeven, waarna de haaien er zich tegoed aan zullen hebben gedaan. Althans, dit is de officiële redenering. Maar zoals hier al vaker gemeld, Bin Laden zou toen al enige tijd lang dood zijn! En daarom werd ons zijn stoffelijk overschot nooit publiekelijk (via de media) getoond. En ook de man achter die site heeft zo zijn problemen met het relaas zoals door Bashir verteld, net zoals wij dit hebben.

Het “Bewijs” vanuit een Regeringsbron: de Tragedie met de door Taliban-Strijders Neergehaalde Verouderde en Gammele CH-47 Helikopter &  het Seal Team. 

Er is echter nog meer te lezen. Daar gaat het namelijk ook over de nabestaanden van de omgekomen Seals. Die zullen -uiteraard- ook wel hebben ingezien dat hun zoon, man, vader, nooit meer levend en wel thuis zou komen. Die zullen wel een officieel schrijven van het Witte Huis hebben ontvangen met de plechtige mededeling dat hun vader, zoon (etc.) tijdens de jacht op Bin Laden eervol voor het land gesneuveld was. Die waren in die tijd al voor twee en een half jaar op zoek naar antwoorden:

“Voor twee en een half jaar zijn de families van de leden van SEAL Team Six -het SEAL Team wat Osama Bin Laden om het leven bracht- op zoek naar antwoorden. Zij willen weten waarom hun zonen aan boord van een gammele CH-47 helikopter en zonder enige steun in een heet broeinest werden gevlogen. Zij willen weten waarom de regering gelogen heeft over de omstandigheden van de dood van de SEALS en zij willen weten, wie er verantwoordelijk is voor de dood van hun zonen. Binnen drie weken zouden zij, wanneer het Congres een onderzoekt opent naar de feiten rond het neerhalen van Extortion 17 in de Tangi-Vallei in Afghanistan op 6 augustus 2011, enkele antwoorden kunnen krijgen. In dit exclusieve TTiV-interview vertelt Charles Strange, vader van Michael Strange (een van de 22 Navy SEALS aan boord van de noodlottige vlucht), de kijkers over het bewijs wat hij van regeringsbronnen verkregen heeft, waarmee de leugens rond de dood van zijn zoon zoals verteld door het leger bloot worden gelegd en hoe een imam door het leger werd gebracht om een gebed over de lichamen van de SEALS uit te spreken, hoewel geen van hen moslim was (een “gebed” dat was bedoeld om de SEALS tot de hel te verdoemen.)” 

Volgens dit verhaal zou de dood van het Team dus toe te schrijven zijn aan een verouderde en gammele helikopter die tijdens de vlucht door Taliban-strijders zou zijn neergehaald. Dit had de vader van de omgekomen Michael Strange zoals we er lezen, verkregen uit bronnen van de regering. Maar bronnen die van de regering afkomstig zijn, zijn vaak niet te vertrouwen. Evenals de redenering (eveneens afkomstig uit regeringsbronnen) dat het 19 naïeve en onbeholpen Arabieren zouden zijn geweest die verantwoordelijk zouden zijn voor 9/11! Of de nu welbekende mythe dat wijlen Saddam Hoessein (eveneens volgens regeringsbronnen), de beschikking zou hebben gehad over die zeer geduchte “massavernietigingswapens.” We weten immers al lang dat dit leugens waren. En dat kan ook niet anders zijn dan met het “bewijs” wat vader Strange, eveneens uit regeringsbronnen, verkregen had. En deze redenatie zal wel aan alle familieleden die een omgekomen Seal te betreuren had, als “bewijs” zijn getoond. En op grond daarvan hebben die dan ook de nodige kritische vragen gesteld. Maar daar dit “bewijs” eerder een leugen van de Amerikaanse overheid zou kunnen zijn geweest, moest er hiermee de waarheid achter de tragedie met het Team (namelijk dat die omgekomen waren doordat de helikopters waarmee zij vervoerd werden, door een of meer bommen werden opgeblazen), worden afgedekt. Het gevolg dat de nabestaanden de kritische vragen rond de verouderde CH-47 helikopter op basis van die regeringsbron hadden gesteld, is dat het kritische onderzoek door het Congres wat later van start zou gaan, om die reden weleens in een verkeerde richting verlopen zou kunnen zijn en uiteindelijk in een doodlopende steeg beland zou kunnen zijn! Kortom: Op grond van een leugenachtige regeringsbron hadden de nabestaanden van het Team kritische vragen rond de dood van hun zoons gesteld, maar werd hiermee de aandacht van Barack Obama als mogelijke (hoofd)dader achter de tragedie met het Team afgeleid. En hier waren die nabestaanden natuurlijk helemaal niet van op de hoogte! 

original

2016 tot 2019: Abu Makr Al-Baghdadi al Enkele Malen Doodverklaard. 

En hiermee komen we weer uit bij de recente aankondiging door Donald Trump dat als zouden speciale eenheden van de Amerikaanse krijgsmacht erin geslaagd zijn, de gevreesde terroristenleider, Abu Makr al-Baghdadi, uit te schakelen. Maar tussen 2016 en 2019 wás hij al enkele malen “doodverklaard.” Zou hij nu wérkelijk dood zijn of zou hij nu nog leven? Meer nog, zouden de leden van die speciale strijdkrachten intussen “dezelfde behandeling” van Trump hebben gekregen als de leden van het Seal Team destijds onder Barack Obama hadden gekregen? Antwoord: we weten het eenvoudig (nog?) niet. Misschien is het wel niet zo. Maar deze hele zaak zit toch wat verwarrend en vreemd in elkaar. Feit is echter, Benazir Bhutto wás een bedreiging voor de Israëlische nucleaire overheersing van het Midden-Oosten, zijzelf wás ongekend populair onder de Pakistaanse bevolking en was destijds nog maar korte tijd verwijderd van een succesvolle (her)verkiezing. De “Islamitische Bom” en hetgeen Bhutto al wist over de aanslagen van 9/11 als een “inside job”, dit moet de Zionistische krijgsheren en Israël en Amerika flink wat angst hebben ingeboezemd. Als zij naar haar (her)verkiezing de gelegenheid zou hebben gekregen dit alles naar buiten te brengen, dan zou dit enorme vreselijke consequenties voor hen hebben gehad. Om die redenen konden zij het zich niet veroorloven, Bhutto nog langer in leven te laten. En inderdaad, al die video’s en geluidsopnames waar Bin Laden op te zien en te horen was, zullen wellicht vervalst zijn geweest; wanneer het nieuws dan doorbrak dat er ergens in Afghanistan (weer maar eens!) een video van Bin Laden zou zijn ontdekt, werd meegedeeld dat de FBI of de CIA die eens aan een kritisch onderzoek zou onderwerpen, waarna er echter niets meer van werd vernomen! Dit verhaal stierf vervolgens een “stille dood” en zo is dit ook gegaan met al die andere video’s en tapes waarop Bin Laden te zien en te horen zou zijn geweest. Wat nu de bovenstaande theorieën betreft, lijkt het ons meer dan waarschijnlijk dat wat wijlen Benazir Bhutto over Osama bin Laden en haar aanslagplegers voordat die haar om hadden weten te brengen te zeggen had, de waarheid zou kunnen zijn. Hoe het nu verder met IS gaat (of die nu al een nieuwe leider hebben aangewezen in plaats van Baghdadi mocht hij wérkelijk dood zijn), is nog niet duidelijk. We weten alleen nog niet hoe het inmiddels met die speciale eenheden van het Amerikaanse leger die Baghdadi zouden hebben gedood, zou zijn afgelopen. Wellicht zal hier later meer informatie over naar buiten komen. En dan hebben we het natuurlijk niet over regeringsbronnen waar die gegevens vandaan komen, maar van alternatieve sites op het internet. Tenslotte willen we nog verwijzen naar een recente uitzending van TruNews. Rick Wiles (de eigenaar en hoofdpresentator van deze zender), heeft vier dagen geleden aandacht aan de dood van Baghdadi geschonken. trunews,com/stream/baghdadi-dead-again-for-real-or-mandela-effect En die uitzending is (net als de overige) meer dan interessant om te bekijken en te beluisteren.

 

Ton Nuiten – Vrijdag 1 November 2019.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star