Directeur Jaap van Dissel van het RIVM: Corona-Crisis Neemt Langzaam Af; Strenge Maatregelen tegen “Nepnieuws; Laaiende en Paniekerige Italiaanse Burgemeesters; Twee van de 11 Geleerde Medici met een Andere Visie: Dr. Sucharit Bhakdi & Yoram Lass; na de Corona-Crisis de Bonus: een Economische Crisis.

Hier is weer een post over het nu intussen zo gevreesde coronavirus. Nu schijnt er een voorzichtige afname van dit virus begonnen te zijn.

Directeur Jaap van Dissel van het RIVM over de Afname van de Groei van het Coronaviris. 

Ongeveer een uur geleden had Jaap van Dissel directeur van het RIVM uitgelegd dat de groei van de uitbraak van het virus af aan het nemen was. nos/liveblog/2328262-rivm-groei-coronabesmettingen-neemt-af-harde-straffen-voor-coronacriminelen.html En dit is wat we al vermoedden: zeer geleidelijk zal het virus nu (vooropgesteld dat deze trend zich inderdaad ook voortzet), op de terugweg zijn. 

Het Reformatorisch Dagblad over het Coronavirus en de Gewone Griep. 

Naast de media wordt er uiteraard ook door de pers aandacht aan het virus besteed. Een van die kranten is het Reformatorisch Dagblad. De laatste update over het virus was er rond 13:54 gegeven. rd.nl/l/Liveblog/24032020%20Coronavirus Verder staan er nogal wat berichten over het virus. Nu kwam het RD om 10:03 met een kort bericht:

“Coronadoden: Man, meestal oud en meestal al ziek. 

Statistieken uit Azië, Italië, en Nederland tonen aan dat vooral de levens van de oudsten en de verzwakten eist, schrijft de Volkskrant. Is de longziekte een aandoening die, net als de griep, de al stervenden ‘het laatste duwtje’ geeft?, zo vraagt de krant zich af.” 

En dit is een goede vraag die men zich bij deze krant heeft gesteld. En over het antwoord (waarmee men die vraag liever niet leek te beantwoorden), hoeft geen enkele twijfel te bestaan; en die is uiteraard, “JA.” Het enige verschil echter, is dat er over het coronavirus er tot nu toe de nodige negatieve reclame is gemaakt en dat dit met de gewone seizoensgriep tot nu toe, niet ie gebeurd. Dit, ondanks het feit dat het aantal dodelijke slachtoffers door die gewone griep, veelal hoger liggen. Elders lezen we ook iets dergelijks; het gaat hier dan over vijf punten onder het kopje, “Het coronavirus in het kort.” De twee laatste punten luiden als volgt:

“Verreweg de meeste patiënten hebben milde (griepachtige) klachten.” En: “Bijna alle sterfgevallen betreffen ouderen of andere kwetsbare personen, zoals hart-, long- of diabetespatiënten. Als iedereen de maatregelen naleeft, verkleint dat hun risico’s.” nu.nl/coronavirus/6040144/verspreiding-coronavirus-in-nederland-remt-af-dreigend-tekort-ic-bedden.html

En natuurlijk, nu moeten we aan de andere kant ook weer niet te moeilijk doen. Men is er andere andere kant ook weer oprecht bezorgd over. Maar waar het eigenlijk om gaat, is dat net zoals dit het geval is bij mensen met een zwakke gezondheid bij elk griepseizoen, dat het voornamelijk zij zijn, die hieraan (kunnen) komen te overlijden.

Strenge Maatregelen tegen “Nepnieuws.”

Dat er al verscherpte maatregelen zijn afgekondigd door de overheid, weten we inmiddels al: een fikse boete van 400 euro voor overtreding van een (of meer) van die maatregelen bijvoorbeeld. (Hier moeten we iets corrigeren: in de vorige post hadden we er melding van gemaakt dat dit 4000 euro zou zijn, wat de indruk wekte dat die hoge boete voor iederéén zou gelden. Maar dit moet “400 euro” zijn voor particulieren en “4000 euro” voor bedrijven; bij deze dan.)  Een van de maatregelen nu, is dat men nu streng op gaat treden tegen wat men “nepnieuws” over het coronavirus noemt:

“ook tegen babbeltrucs, geweld, oplichting en het verspreiden van nepnieuws wordt extra hard opgetreden.” nos.nl/artikel/2328299-om-zware-straffen-en-snelrecht-voor-misbruikers-van-coronacrisis.html

Nu is het natuurlijk wél zo, dat zaken zoals babbeltrucs, geweld, oplichting, en bijvoorbeeld het bespuwen van een agent (of wie dan ook anders) en dan te beweren dat je het coronavirus onder de leden zou hebben, eens flink moeten worden aangepakt. Dus daar kunnen we alleen maar begrip voor hebben. Maar wat is nu “nepnieuws”?  Is “nepnieuws” iets wat wij hier op onze site tot nu toe hebben beschreven over het cornoavirus? Of zouden het de twee columns van Chuck Baldwin kunnen zijn waarin hij gewag maakt van een “Medische Staat van Beleg” in Amerika en waarvan wij menen dat de politiek er hier in Nederland (vermoedelijk onbewust) aan meewerkt? Of zou het zijn omdat we via Pieter Lakeman die het over het duistere plan van Rutte had en wij hier een verband mee hadden gelegd naar diens lidmaatschap van een van de Ur-Loges? Natuurlijk kan (en zal dit misschien ook) als “nepnieuws” worden beschouwd. Maar we hebben hier nog altijd iets van vrijheid van meningsuiting. En die “vrijheid” zouden we graag willen behouden!

De Corona-Crisis: Laaiende & Paniekerige Italiaanse Burgemeesters. 

Zei minister Grapperhaus als dat het “asociaal” was dat er mensen ondanks de maatregel om anderhalve meter afstand te houden, toch opeengepakt zaten, het zijn voornamelijk verschillende Italiaanse burgemeesters die ondertussen in een laaiende paniekstemming zijn geraakt. Het gaat hier om Italiaanse burgers waarvan er enkele heimelijk naar een schoonheidssalon waren geweest; daar is het verbod van kracht, zich er op straat te begeven. Die burgemeesters kwamen er achter dat die burgers ongemerkt bij die salon waren geweest, en regeerden hier laaiend en woedend op. Op twitter zijn er enkele fragmenten van te zien: twitter.com/protecttheflames/ Maar dit is nu wat angst en vrees met (ook burgemeesters) doet.

Zullen door de Maatregelen van Politici & Medische Instellingen om de Dood van Vele Ouderen door het Coronavirus te Voorkomen Juist een Averechtse Uitwerking Hebben? 

Zou het kunnen dat politici en medische instellingen die met hun maatregelen de zwakke ouderen onder ons trachten te beschermen, kunnen maken dat die er eerder aan zouden kunnen overlijden? Hier is bijvoorbeeld Dr. Sucharit Bhakdi, specialist op het gebied van de microbiologie, voormalig professor aan de Johannes Guteneberg Universiteit te Mainz en hoofd van het Instituut Microbiologische en Hygiëne. Hij zei tijdens een interview over het coronavirus en de daarmee gerelateerde genomen maatregelen, het volgende:

“We zijn bevreesd dat 1 miljoen infecties met het nieuwe virus over de volgende 100 dagen zal leiden tot 30 doden per dag. Maar we realiseren ons niet dat 20, 30, 40 of 100 patiënten positief voor normale coronavirussen, al elke dag sterven. De anti-COVID-19-maatregelen van de regering zijn grotesk, absurd en zeer gevaarlijk […] De levensverwachting van miljoenen wordt erdoor verkort. De gruwelijke impact op de wereldeconomie ervan, bedreigt het bestaan van talloze mensen.” “Voorzieningen voor patiënten in nood, worden nu al gereduceerd, operaties afgelast, de praktijken zijn leeg, het ziekenhuispersoneel neemt af. Dit alles zal een diepgaande impact op onze samenleving hebben. Al deze maatregelen, gebaseerd op niets dan een spook, zullen leiden tot zelfvernietiging en collectieve zelfmoord.” globalresearch.ca/12-experts-questioning-coronavirus-panic/5707532

Dit is, wat een expert op het gebied van de microbiologie te zeggen heeft. Daarnaast zijn er nog elf die er hun ongezouten mening over geven. In verband hiermee het volgende: de politici in zowel het buitenland als de onze, mogen er zich wel voor hoeden dat de “complottheorie” in de vorm van miljoenen doden door het coronavirus zoals zij dit eerder in gedachten hadden, door hun krankzinnige maatregelen, weleens een gruwelijk feit zou kunnen worden! En dat niet alleen: ook de wereldeconomie heeft er intussen zwaar onder te lijden! Als er dan toch “snelrecht tegen de coronamisbruikers” moet worden toegepast, doe dat maar het eerst tegen hén, die de hele uitbraak van het coronavirus met alle gerelateerde problemen van dien, met hun paniekzaaierijen en angstaanjagende complottheorieën tot nu toe goed hebben bevorderd. Zoals Mark Rutte, Grapperhaus, Hugo de Jonge (en vele andere a-politieke en a-medische medeplichtigen).

Dr. Yoram Lass. 

Een van de andere geleerden die zich kritisch uitlieten over het coronavirus-beleid, is Dr. Yoram Lass, een Israëlische medicus, politicus en voormalig directeur-generaal van het ministerie van Gezondheid. Hij zei het volgende:

“Italië staat, meer dan driemaal dan enig ander Europees land, bekend om haar enorme morbiditeit aan ademhalingsproblemen. In de Verenigde Staten sterven er tijdens een regelmatig griepseizoen ongeveer 40.000 mensen en tot dusver zijn er 40-50 mensen aan het coronavirus gestorven, de meeste van hen in een verpleeghuis in Kirkland, Washington.” 

In ieder land sterven er, vergeleken met hen die aan het coronavirus sterven, meer mensen aan de regelmatige griep. 

“Er is een goed voorbeeld van wat we allemaal vergeten: de varkensgriep in 2009. Dat was een virus dat de wereld bereikte vanuit Mexico. en tot aan vandaag is er geen vaccin tegen. Maar wat? In die tijd was er geen Facebook of misschien was die er wel maar stond die nog altijd in de kinderschoenen. Daarentegen is het coronavirus een virus met public relations. Wie denkt dat regeringen een einde aan virussen kunnen maken, heeft het mis.” 

Dit is nogal wat. In Italië waar de burgemeesters van verschillende steden er letterlijk de stuipen van kregen als zij ook maar iemand in de straten van hun stad zagen wandelen, schijnt de “enorme morbiditeit aan ademhalingsproblemen” altijd al een probleem te zijn geweest. En dit zal hen dan, voor het coronavirus er haar intrede deed, de stuipen niet op het lijf hebben gejaagd! En wat de destijds zo beruchte varkensgriep (Mexicaanse griep, het H1N1-virus) aangaat, ook vandaag is daar nog geen vaccin voor. Mijn hemel, waar zijn dan al die slachtoffers die eraan geleden zouden hebben, dan mee zijn gevaccineerd? Want die vaccins waren er toch door zowel de Nederlandse als buitenlandse overheden bij Papa Big Pharma voor besteld en gekocht? En er zijn later miljoenen van vernietigd! Je zou toch niet denken dat men al die vaccins ongebruikt en wel hebben weggegooid terwijl men deed alsof er al velen mee waren gevaccineerd? Zo gek zal het toch niet zijn geweest? Maar hoe dan ook: ook de Mexicaanse griep (waarmee men ons eerder de stuipen op het lijf had gejaagd), is nu een grote farce gebleken te zijn geweest! 

Na de Cornoa-Crisis een Bonus: een Economische Crisis. 

Als nu het coronavirus (wat nu langzaam aan een terugtocht lijkt te zijn begonnen) zowel andere landen als ons land als een viruele ongewenste doch niet zo gevaarlijke gast zal hebben verlaten, zullen we hierop waarschijnlijk een bonus op krijgen. Die zal zeer waarschijnlijk zijn samengesteld uit een economische crisis. Als nu het gedwongen opgelegde huisarrest van ons allemaal weer voorbij is en we buiten allemaal weer mogen ravotten,  geconfronteerd zullen worden met die crisis en Rutte later zal zeggen dat we allemal “slim moeten bezuinigen”, weet dan dat hij met Grapperhaus, Hugo de Jong et al, eerder hier zélf op had aangestuurd met zijn krankzinnige maatregelen tegen die genoemde ongewenste gast! En dit is uiteraard ook van toepassing op premiers en presidenten van de overige overheden.

Ton Nuiten – 25 Maart 2020.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star