Over “Onbewuste Moordenaars; “Stay at Home, Save Lives”; Mensen Worden Wakker; William Thompson, Brian Hooker & de Bedrieglijke CDC & de Aanstaande Economische Wereldcrisis. Naschrift: President Rodrigo Duterte van de Filippijnen: “Schiet Ze maar Dood!”

We zullen beginnen met een nogal vreemde vraag: Wie van u heeft er recent “onbewust” nog een moord gepleegd? Een rare vraag is het niet? Om die te begrijpen, moet het een en ander over weer eens worden uitgelegd. En dit heeft dan weer van doen met de grote dreiging waar we nu al enige tijd mee worden geconfronteerd: het door velen zo gevreesde Corona-Monster! Om dit monster te bestrijden zijn er -en wat weten we natuurlijk al allemaal- draconische maatregelen tegen afgekondigd; een van die maatregelen is “Stay at Home” (blijf thuis, blijf binnen). Want als we ons (al of niet besmet met dit virus) toch voor enige tijd buiten begeven zonder de anderhalve meter van elkaar in acht te nemen, kan een ander hiermee worden besmet waardoor die ziek zal worden en hieraan kan komen te overlijden.

“Stay at Home, Save Lives.” 

Naast de gevestigde media (mainstream media) is er ook de social media waar nu veel aandacht wordt besteed aan het genoemde monster. Daar is onder meer de Facebook-pagina, Stay at Home, Save Lives” te vinden. facebook.com/Stay-Home-Save-Lives-113469440295964/ Daar wordt er bij iedereen sterk op aangedrongen toch maar binnenhuis te blijven, daar we anders een ander met het virus zouden kunnen besmetten en die er uiteindelijk aan zou kunnen sterven. En in deze zin worden degenen die zich niet aan die maatregel mochten houden, beschouwd als onbewuste moordenaars. De titel van de pagina zegt het al: “Did you accidentally kill someone todat?” (Hebt u iemand per abuis vermoord vandaag?). Kan iemand van u die dit leest deze vraag bevestigend beantwoorden? Zo ja, dan bent ook u een onbewuste moordenaar! 

Mensen Worden Wakker. 

Uit verschillende reacties op de commentaarsectie van die Facebook-pagina is echter duidelijk af te leiden dat er ook daar mensen zijn, die wakker beginnen te worden voor wat het wáre doel ervan is: 

“Vreselijke paniekzaaierij. Dit is rommel.” 

En een inwoner van de Amerikaanse staat, Oregon, heeft er het volgende over te zeggen:

“Dit is niet informatief of nuttig. Dit is gebaseerd op paniekzaaierij en schuld. Dit is een van de meest vreselijke campagnes die ik ooit heb gezien. Dit is een beschamend einde van onze staat. Hiermee worden niet de normen en de menselijke waardigheid van Oregon weergegeven.”

En weer een ander:

“Het is zo droevig dat dit de paniek is waarmee we worden gevoed. Een zielige reclamecampagne waarmee afsluiting en verwarring mee aangedreven wordt.” 

En gelijk hébben ze!

In dit verband is het goed om eens terug te gaan naar een incident in 2013 wat schijnbaar niet gerelateerd is met het bovenstaande, maar wat er toch ook weer verband mee houdt. Op een avond krijgt de Amerikaanse bioloog, Dr. Brian Hooker, een telefoontje. Na opgenomen te hebben, blijkt dit Willam Thompson te zijn, een van de medici die werkzaam is bij de Centers Disease Control. (CDC) Nu zal dit niet vreemd zijn geweest, want Hooker zal wel vaker zijn gebeld door collega-artsen die hem bijvoorbeeld om advies vroegen met betrekking tot een onderwerp wat met de medishe wetenschap van doen heeft. Ook dit zal dan wel weer geen uitzondering zijn. Tijdens het gesprek wat zich vervolgens ontvouwt, klinkt de stem van Thompson noag huilerig; hij blijkt ergens veel spijt van te hebben. En even later blijkt, waaróm hij ergens zoveel wroeging van heeft; Thompson weet dat Hooker een autitische zoon heeft. En dan komt het: met droevige stem geeft Thompson toe dat én hijzelf en de CDC voor jaren de vreselijke bijwerkingen van vaccins hadden achtergehouden! En een van de vreselijke gevolgen ervan is, dat Hooker later een autistische zoon zou hebben daar die eveneens een dergelijk vaccin toegediend had gekregen. Dit gesprek werd (zonder dat Thompson hiervan op de hoogte was), op band opgenomen. En dit is weer te zien in de onthullende documentaire “VAXXED: From Cover-Up to Catastrophe.” Op deze wijze is dit bekend geworden.

De CDC: Slachtoffers van een Gewone Griep Bestempeld als Slachtoffers van COVID-19.

Wat hebben de CDC nu met het corona-virus van doen? Wel, ondanks de vele alarmerende paniekerige berichten door de mainstream media en pers over het COVID-19 als een levensbedreigende wereldwijde pandemie, blijkt dit virus niet meer te zijn dan een gewone griep, de griep zoals die tot nu toe tijdens elk jaarlijks griepseizoen opgedoken is. De CDC nu, hebben artsen en medici opdracht gegeven om alle mensen die inmiddels aan de griep overleden zijn (en de meesten hádden al een of meer onderliggende kwalen), te bestempelen als slachtoffers die aan de zo gevreesde COVID-19 overleden zijn! Op deze wijze is er een verhoogd aantal aan sterfgevallen verkregen waarmee COVID-19 als levensbedreigende pandemie nog eens flink benadrukt wordt voor de buitenwereld! Dus: net zoals deze medische instellingen eerder de boel belazerd hadden met al die giftige vaccins, hebben die dit nu gedaan met het COVID-19. Ziet u, het is in verband hiermee altijd goed (en zeer noodzakelijk), de verbanden mee te zoeken. Als men alleen maar de aandacht zou richten op de CDC die zals gezegd de boel bedrogen hadden met het corona-virus, dan zou je misschien kunnen zeggen dat dit gewoon niet waar zou zijn; die zouden de bevolking nooit op zo een wijze bedriegen. Maar door op zoek te gaan naar de verbanden, kunnen we zien dat als de CDC betreffende de zaak met de vaccins bedrog had gepleegd, die dit nu ook hebben gedaan met het virus!

Wereldwijde Vrees voor een Gewone Griep: Draconische Maatregelen Blijven Gehandhaafd. De Aanstaande Economische Wereldcrisis. 

Ondertussen leven talloze mensen (intussen goed gekooid en wel), in angst en vrees voor wat achteraf niet meer dan een gewone griepepidemie blijkt te zijn. Intussen blijven de draconische maatregelen (“social distance” (afstand houden van elkaar), het Werk maar thuis.Blijf maar Binnen-Beleid, de talloze wereldwijde bedrijfsluitingen gehandhaafd. En dit alles is uiteraard ook van toepassing op Nederland en vele andere landen van zowel binnen als buiten de EU. En aan de horizon beginnen tevens de contouren van een een wáre wereldbedreigende omvang steeds meer vorm te krijgen: een allesverwoestende economische wereldcrisis waarvan David Icke ervan had gezegd dat de kredietcrisis van 2009 hiermee vergeleken slechts “een theekransje” zal blijken te zijn! Dit dankzij de liegende politici, liegende media & pers en om hen ook niet te vergeten, de vele “Dommertjes van Diemeren” die we hier evenals in het buitenland hebben; enkele van deze laatsten zitten achter genoemde Facebook-pagina, “Stay at Home, Save Lives.”

“Schiet Ze maar Dood”: Woorden van een “Doelbewuste Moordenaar”, President Rodrigo Duterte van de Filippijnen.

Hier volgt nog een nabericht; met betrekking tot hen die de lockdown in zijn land schenden, had Rodrigo Duterte, president van de Filippijnen, tijdens een openbare toespraak over de televisie het volgende meegedeeld:

“Mijn orders aan de militaire politie en de dorpen: Schiet hen dood! 

Dat de president er zijn orders uitgaf, had te maken met de voedseltekorten tijdens de corona-epidemie die er heerst, ontstaan waren; mensen waren daar uit protest tegen, de straat opgegaan en hadden zo de lockdown geschonden. youtube.com/watch”v=Z8YfSMf7S6s Dus moesten die maar doodgeschoten worden, vond hij. Hier hebben we dus te maken met een “doelbewuste moordenaar”! Verder zijn er ook beelden te zien in landen zoals Nepal, Kenia en India, waar schenders van de lockdown door de politie mishandeld en vernederd worden. Je zou toch niet willen dat mochten die krankzinnige maatregelen die we ook hier in Europa hebben, nog langer worden verlengd, de tonelen die zich afgespeeld hebben op de Filippijnen en de andere landen, ook onze toekomst zou kunnen worden! Denk bijvoorbeeld aan Frankrijk, waar de vele demonstraties van de Gele hesjes die er in het recente verleden nog protesteerden tegen onder meer, de verhoging van de pensioensgerechtigde leeftijd, door de politie er op gewelddadige wijze de kop ingedrukt werden. Misschien dat dit een voorbode zou kunnen zijn van wat ook hier in de rest van Europa zou kunnen gebeuren aangezien er ook hier al mensen zijn die al wakker geworden zijn voor wat er wérkelijk allemaal gaande is met betreking tot COVID-19. En die dus het blijf maar binnen-beleid om die reden bewust zouden kunnen schenden.

Ton Nuiten – Zaterdag 11 April 2020.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star