Column Robin de Ruiter uit 2006: “Vogelgriepvirus Bestaat Niet” & Naschrift.

Tijdens onze speurtocht tussen onze papieren, paperassen en documenten, hebben we nog een bericht uit het verleden gevonden. Het gaat hier om een bericht van een der voorlopers van COVID-19, het H5N1-virus genaamd. Ofwel het vogelgriepvirus. Dit is afkomstig uit het tweemaandelijkse tijdschrift, “Frontiers.” De auteur van deze column was Robin de Ruiter die dit bericht (een column) destijds in de uitgave van dit blad van februari/maart 2006 op bladzijde 7 schreef. En die gaan we hier nu citeren; tussen de regels door zullen er wat commentaar op delen van citaten leveren. Zoals dit altijd het geval is, hebben we er ook hier bepaalde zinnen van in vetdruk toegevoegd om het een en ander te benadrukken :

“Vogelgriepvirus bestaat niet!

Ondanks het feit dat inentingen op massale schaal bewezen hebben zeer schadelijk voor de gezondheid te zijn, proberen regeringen en instanties al jaren mensen aan de ‘griepprik’ te krijgen. In 2005 waarschuwde men wereldwijd voor het gemuteerde griepvirus H5N1 – beter bekend als vogelgriep. Het vogelgriepvirus zou miljoenen slachtoffers gaan eisen. Trekvogels uit Azië zouden geïnfecteerd zijn met het vogelgriepvirus en onderweg over een afstand van duizenden kilometers onder meer in Roemenië, Turkije en Griekenland het plaatselijke pluimvee hebben besmet. Een relatief klein aantal kippen met verdachte symptomen werd getest op het virus H5N1. De uitslagen van die tests bleven onduidelijk. Bewijs van besmetting werd nooit geleverd. Intussen zijn wel meer dan honderd miljoen kippen geslacht. Opmerkelijk is dat de trekvogels zelf nergens last van hebben en rustig duizenden kilometers verder vliegen. Het is dan ook geen wonder dat de Sierhaan van de 73-jarige Dimitris Kominaris van het Griekse eiland Inousses spoorloos verdween uit een Grieks laboratorium. Ook Griekenland kon geen enkel bewijs van besmetting door vogelgriep leveren. De “helderziende” media brachten het nieuws echter wel op de voorpagina.”

(Opmerkelijk is ook dat mensen die helemaal geen corona-symptomen vertonen en dus nergens last van hebben, al zonder bewijs vooraf als “mogelijke corona-patiënten” worden beschouwd. Vlogen die trekvogels in de tijd van het H5N1 gewoon door, nu leven hier die “would be-patiënten” hun leven gewoon door; weinig of niets aan de hand dus. En hoe dat nu met die Sierhaan van Kominaris zat, hebben we getracht uit te zoeken door hiervoor het internet af te speuren. Bij elke poging echter, kregen we de melding dat onze zoekopdracht geen resultaten had opgeleverd)

“Een bewijs voor het vogelgriepvirus H5N1 onder vogels is eigenlijk ook helemaal overbodig. Zoals bij vele gevreesde epidemieën gaat het hier om een zorgvuldig geplande actie met een politiek motief: het zaaien van angst en onzekerheid. En de (internationale) pers bericht zonder enige twijfel dat mensen gestorven zijn door besmetting met het virus H5N1 … de vogelgriep. Maar in werkelijkheid bestaat er geen virus dat vogelgriep heet. Het vogelgriepvirus is nooit onbetwist bewezen en er is al helemaal geen verband tussen de vogelgriep en de besmetting van vogels op mensen aangetoond. 

(Net zoals dit bij het H5N1 het geval was, is er aangaande het corona-virus ook nu sprake van “een zorgvuldig geplande actie met een plitiek motief: het zaaien van angst en onzekerheid.” En ook van COVID-19 “is” (tot nu toe altans) “nooit onbetwist bewezen” dat dit een “nieuw virus” zou zijn.

De viroloog dr. Stefan Lanka is er zeker van: “Dit soort virussen bestaan niet. Ze worden door politici verkondigd en volgens een internationale consensus bevestigd als een bewezen feit. Noch in het lichaam van mens of dier, noch in plant of aarde is ooit een structuur ontdekt die het bestaan van het vogelgriepvirus kan bevestigen. In werkelijkheid zijn de vogels aan stress, levensomstandigheden en verkeerde of ontbrekende voeding gestorven. Vooral het houden van kippen en ander gevogelte in kooien met weinig of geen beweegruimte (legbatterijen) is de oorzaak van hun dood.” 

De media publiceren voortdurend foto’s van het vogelgriepvirus en andere virussen. De foto’s tonen ronde micro-organismen die virussen voor moeten stellen. In werkelijkheid zijn het kunstmatig gefabriceerde delen van eiwit en vet. Iedere willekeurige microbioloog kan dat makkelijk herkennen en beamen. Sommige foto’s laten volkomen normale cellen zien die zich net op het punt tussen cel en stofwisseling bevinden. Iedere microbioloog kan dat onderzoeken en bevestigen. Als men echter om een wetenschappelijke verklaring bij de foto’s vraagt waarin men kan aantonen dat het hier een virus betreft dan geeft niemand thuis! 

(Van de röntgenfoto’s van de longen die van inmiddels overleden patiënten waren gemaakt, beweren medici dat het hier beslist om corona-patiënten ging; maar de ware doodsoorzaak kan net zo goed een longontsteking of een hartkwaal zijn geweest!)

De elite van angstaanjagers geeft zijn handelswaar niet graag prijs. Als men bij fotopersbureaus informeert naar de herkomst van de ‘veelzeggende’ foto’s dan verwijzen ze steevast naar Amerikaanse epidemiologen van het ‘ Center of Disease Control (CDC)’ van het Pentagon.

(Van dit instituut is nu ook al bekend dat die álle patiënten die aan een hart- of longkwaal overleden zijn, lukraak als “corona-patiënten” bestempeld heeft!)

Mensen bij wie het virus H5N1 aangetroffen werd, zijn volgens de internationale pers aan dit virus gestorven. Vreemd genoeg bestaat er geen openbare wetenschappelijke documentatie over de symptomen van mensen die door het vogelgriepvirus zijn gestorven. De sterfgevallen hadden onmiskenbare symptomen van zware verkoudheid en longontsteking. 

(Ook nu worden de symptomen van het huidige corona-virus wel genoemd, maar echte “openbare wetenschappelijke documentatie” over die symptomen betreffende dit virus hebben we hiervan nog niet gezien. En ja, net zoals de sterfgevallen door het H5N1 in die tijd betrof, is dit nu ook het geval met die sterfgevallen door COVID-19: ook die hebben “onmiskenbare symptomen van zware verkoudheid en longontsteking.” En het hoeft dan ook geen betoog meer te zijn, dat het hier voornamelijk oudere mensen betreft die aan een gewone griep overleden zijn!).

Deze personen hadden de zware pech om in handen te vallen van de ‘H5N1 jagers’ om vervolgens waanzinnige doses een chemotherapie te ondergaan om daarmee het ‘fantoom’-virus de kop in te drukken. Ze stierven -omgeven door veiligheidspakken- in hermetisch afgesloten tenten van kunststof aan disfunctie van meerdere organen. Op korte termijn zal de gehele Europese bevolking onder dwang worden ingeënt tegen het vogelgriepvirus. Mensen die wat voor griep dan ook opgelopen hebben zal men een gedwongen chemotherapie laten ondergaan.”

(Hadden de oudere patiënten in de tijd van het vogelgriepvirus de zware pech in handen van de H5N1-jagers te vallen, in deze tijd zijn het de ouderen die de zware pech hadden, in handen van de Covid-jagers te vallen; denk bijvoorbeeld maar aan Jan Goossens; deze oudere (nu inmiddels herstelde) patiënt wist het wonderwel te overleven. Van hem weten we dat die tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis enige tijd lang onder narcose was gebracht; en vergeet hierbij ook de “oudere patiënt” niet de eveneens de “zware pech” had in handen van Covid-jager Merijn Godefrooij gevallen te zijn. Wat er door deze man heen moet zijn gegaan nadat Godefrooij hem zonder enig bewijs van een corona-infectie het stempel “corona-patiënt” had gegeven, weten we niet; maar hij, die toen toch al zo ziek was, zal er vermoedelijk de schrik van zijn leven door hebben gekregen!)

In werkelijkheid bestaat er absoluut geen gevaar voor besmetting met het zogenaamde vogelgriepvirus. Het catastrofale gevaar zit hem in heel iets anders. Bij de huidige vogelgriep gaan we beleven hoe politici en instanties ons door middel van vaccinatie uitleveren aan hun opdrachtgevers en eigenlijke machthebbers. Een chemo-epidemie staat voor de deur!”

Naschrift. 

Een massale chemo-epidemie om alle volken van Europa middels vaccinaties aan de overheersers van onze politici en instellingen is echter uitgebleven. Nochtans was die mogelijkheid er in die periode zeer sterk aanwezig. Dit was dus in het jaar 2005, vijftien jaar geleden. In die tijd hadden we geen draconische maatregelen als “social distance” en het “blijf maar lekker thuis en binnen-beleid” zoals we die nu wél hebben vanwege het corona-virus. De enige maatregel die we er toen wél hadden was dat we onze handen regelmatig moesten bevochtigen of wassen; en dit was dan ook de énige maatregel. Het gaat hier natuurlijk niet -en dat zal natuurlijk wel duidelijk zijn- om de handen te wassen zoals  we dit normaal altijd doen; het gaat hier om de handen te wassen waarvan premier Mark Rutte met betrekking ot COVID-19 gezegd had die maar “stuk” te wassen. Overdreven veel dus. Zou die ene maatregel geen voorbode kunnen zijn geweest van dat wat we nu allemaal aan maatregelen rondom COVID-19 hebben? Wel, wie weet. Maar wie kon er destijds ook maar het minste vermoeden van hebben, dat we circa vijftien jaar later met een ander “fantoom”-virus” te maken zouden krijgen? Waarschijnlijk niemand. Toch moeten er al -en dat zou dan nog verder terug de geschiedenis in zijn -1995- mensen zijn geweest die dit ergens al voorzien zouden kunnen hebben:

“Weet je wat krankzinnig is? Het zijn de meerderheidsregels die krankzinnig zijn. Ja, neem bijvoorbeeld bacteriën; in de 18e eeuw was er zoiets niet. Op de een of andere wijze tracht hij de mensen ervan te overtuigen dat… Kijk, het zijn deze kleine onzichtbare bacteriën die het lichaam ziek maken”…Hij tracht de artsen ervan te overtuigen de handen te wasssen. Wat is die kerel? Is die waanzinnig?” 

Dit was een zeer kort fragment uit de film, “12 Monkeys” die destijds in 1995 werd uitgebracht; een sciencefictionfilm waarin in een verre toekomst een groot deel van de mensheid door een virus zou zijn uitgeroeid. Om nog meer ellende te voorkomen had men er die meerderheidsregels ingevoerd. Aaron Dykes die samen met zijn vrouw, Melinda, een video over COVID-19 waarin die clip uit de film in voorkomt had gemaakt, wist dan in verband met die clip het volgende op te merken:

“Ik heb er moeite mee te geloven dat dit alles onvoorzien was.” 

Waarmee hij aangaf dat er toen mensen moeten zijn geweest die de meerderheidsregels van vandaag (waaronder het (overdreven vaak wassen van de handen), al moeten hebben voorzien. https://tinthor.org/2020/04/11/vaccinaties-de-miniscuul-kleine-nanochips-voorbode-van-globale-verplichting-vaccinaties-permanente-surveillance-maatregelen-niet-meer-teruggedraard-film-12-monkeys-uit-1995-de-meerderh/ In de tijd dat Robin de Ruiter zijn column over de vogelgriep schreef, meende hij te voorzien  dat de “gehele Europese bevolking” dwangmatig zou worden gevaccineerd. Zo zouden die worden uitgeleverd aan de overheersers van onze politici. Zoals gezegd, was dit uitgebleven. Nadat alle overheden ter wereld in maart j.l. vlak na elkaar met exact dezelfde maatregelen waren gekomen om COVID-19 te bestrijden, zullen het hierbij niet slechts de Europese volken die aan die overheersers zullen worden overgeleverd zijn; het betreft hier nu alle volken der wereld die de slaven van die opzichters zullen worden. In Nederland is men er om die reden al bezig met de ontwikkeling van verschillende corona-apps. 

Ton Nuiten – Woensdag 6 Mei 2020.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star