“Masks Make Us Slaves”  Massive Protests in Germany Over C0VlD Lockdown – YouTube

“They want to make slaves of us!”, one of the claims of the numerous protesters during a mass demonstration in Berlin (Germany). This demonstration took place because of the idiotic measures against Covid-19. And they are completely right! One of these measures is wearing a mask. It is about time for such mass protests in The Netherlands. (By the way: have you already signed the incendiary letter of the many medical professionals of the Dutch Mental Healthcare to the Dutch government?) brandbriefggz.nl/brandbrief/

(“Zij willen slaven van ons maken!”, een van de claims van de talloze demonstranten gedurende een massale demonstratie in Berlijn (Duitsland). Deze demonstratie had plaats vanwege de idiote maatregelen tegen Covid-19. Een van deze maatregelen is het dragen man een masker. (mondkapje)  En ze hebben volkomen gelijk! Nu wordt het eens hoog tijd voor dergelijke massale protesten in Nederland. (Trouwens, hebt u de brandbrief van de vele medische professionals in de Nederlandse Geestelijke Gezondheidszorg aan de Nederlandse regering ondertekend?) brandbriefggz.nl/brandbrief/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star