EXPOSED: THEY WANT TO MICROCHIP YOU SOON – YouTube

“Dr. Carl Sanders is elektrotechnisch ingenieur en werkte voor IBM, General Electric, Honeywell en Teledyne. Hij deed tweeëndertig jaar lang onderzoek op het gebied van implanteerbare chips voor biomedische doeleinden. Dr. Sanders denkt dat de mede door hem ontwikkelde technologie in de toekomst zal worden toegepast om mensen te kunnen identificeren. De door zijn ongeveer honderd man sterke team ontwikkelde biochip wordt door de menselijke temperatuur telkens weer opgeladen. Volgens Dr. Sanders heeft men meer dan anderhalf miljoen dollar moeten investeren om erachter te komen welke lichaamsdelen bij de mens voor deze methode het meest geschikt zijn: het voorste deel van het hoofd en de rug van de hand.” (“Het UFO-Experiment. Geheim militair onderzoek naar alienvoertuigen, biochips en futuristisch wapentuig” van Helmut & Marion Lammer (Nederlandse editie: B. V. Uitgeversmaatschappij Tirion, Baarn) 1997, bladzijde 81-82 (vetdruk toegevoegd)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star