Deel Nederlandse Bevolking Verantwoordelijk voor “Tweede Golf: een Pertinente Leugen; ook niet Zingen Tijdens Voetbalwedstrijden want “Je Moet Gewoon Je Bek Houden!” Reacties Goedgelovige & Domme Schapen; Verspreiding Virus ook door Praten? De Aanstaande FEMA-Kampen & Tot Besluit.

Ja, ook nu leven we nog in het corona-tijdperk en het einde ervan is nog lang niet in zicht. Sterker nog, nu zou er sprake zijn van een “tweede golf.” En hoe zou dat nu komen? Omdat volgens premier Mark Rutte een deel van de Nederlandse bevolking zich (in tegenstelling met het andere deel) niet aan de coronamaatregelen zou hebben gehouden. En daarom werden enkele maatregelen die eerder versoepeld waren nu weer ontsoepeld (eigen vinding!) Zo moeten bijvoorbeeld eetgelegenheden nu voortaan op 22 uur ’s avonds sluiten en mag er vanaf 21 uur niemand meer in.

Deel van de Nederlandse Bevolking Verantwoordelijk voor “Tweede Golf”: een Pertinente Leugen!

Zoals we hier al eerder hadden gezegd, was het de voormalige directeur van het RIVM, Roel Coutinho, die tijdens de uitzending van Nieuwsuur van 7 augustus j.l. met alle zekerheid waarover hij maar beschikte, te vertellen dat al die maatregelen (1’5 meter afstand, het dragen van mondkapjes enz.) geen enkele nut hadden; want, zoals hij dit toen zei, was hier “geen wetenschappelijk bewijs voor. Maar hij vond die richtlijnen tegelijkertijd wel weer “zinvol.” Ja, wat je al niet weet te verzinnen. Maar hiermee liet hij (onbewust) ook weer doorschemeren dat Rutte niet de waarheid gesproken had; die had de dag ervoor gezegd dat die comeback van het virus aan een deel van de Nederlanders te wijten was! Nu had men er bij Twitter eindelijk ook wel door gekregen dat die videoclip met Coutinho bij Nieuwsuur het bewijs was dat die krankzinnige maatregelen geen enkel nut hadden; dus heeft men die maar weer voor het gemak verwijderd!

Schrik zit er Weer Goed in: “Je Moet Gewoon Je Bek Houden!”

En met de aankondiging van die “tweede golf” zit er de schrik bij veel mensen er weer eens goed in. Nu is het zo (en dit is natuurlijk iedereen bekend) dat er tijdens voetbalwedstrijden door zowel de fans van de eigen club als die van de tegenpartij gejuicht, geroepen en gezongen wordt ter aanmoediging van de eigen club. Dit is dus een van oudsher bekend fenomeen. Nu had premier Mark Rutte een reactie gegeven op de zingende supporters tijdens de wedstrijden van de Eredivisie in het afgelopen weekend. En uit wat de premier erover zei, bleek dat hij nu niet bepaald blij mee was:

“Je moet het gewoon niet doen; het is heel dom. Want hier, we krijgen het virus niet onder controle; vandaag lopen de aantallen ook weer op. Ja, weet je.”

_ “Maar is dat uberhaupt de regeling als je in zo ’n stadion zit?”

“Ja hoor, gewoon je bek houden als je er zit en gewoon naar die wedstrijd kijken. Da’s te doen ja.” feanonline.nl/nieuws/eerste-elftal/311695/rutte-duidelijk-je-moet-gewoon-je-bek-houden-als-je-er-zit

De Reacties van de Goedgelovige en Domme Schapen.

Dat was niet zo netjes van onze premier. Hierbij dient er echter wel aan te worden toegevoegd dat hij later zijn excuses aanbood voor de manier waarop hij dit had gezegd. Nu waren er ook de reacties van anderen die hadden gereageerd op wat de premier had gezegd. En die waren het er op een enkele andere reactie na volkomen met hem eens. Zo twitterde “Mevrouw de Advocaat” het volgende:

“Klare taal. Ik snap heel goed dat hij dat zo zegt. Je ziet gewoon dat hij er zó klaar mee is; al tijden lang heel hard werken om het allemaal nog wat in de greep te houden en dan tegelijkertijd geconfronteerd worden met mensen die maar doen wat ze zelf goeddunkt, tegen advies in.”

Een ander was Wouke van Scherrenburg:

“Ik snap zijn irritatie in deze tijden van oplopende besmettingen.”

En dan hier nog een van Elschot:

“De enig juiste reactie! En wat mij betreft; als ze hiermee doorgaan de competitie gewoon stillegen. Geen taboes meer, geen voorkeursbehandeling voor het voetbal”

Dit alles als reactie op de korte video clip met Rutte die Marieke v. d Zilver op haar twitteraccount geplaatst had. twitter.com//mvdz_/status/

Verspreiding van het Virus door Naast te Zingen ook nog door te Praten?

En uit deze paar reacties blijkt al dat er zoals gezegd de schrik er weer goed in zat. Maar laten we dit juichen, zingen door de supporters nu eens verder nagaan: zou het nu ook niet logisch zijn te veronderstellen dat dit virus zich niet alleen zou verspreiden door middel van te zingen maar ook door gewoon te praten met elkaar? Wel, dit lijkt ons zeer logisch te zijn; of je nu zingt, juicht, roept of praat, in al die gevallen doe je natuurlijk je mond open. Ja toch? En in al die gevallen weet het virus zich een weg vanuit de mond van de “zanger”, “roeper” of spreker naar buiten te banen. Is dit dan niet logisch? Opnieuw, dit lijkt ons zeer logisch te zijn! Dus door ook alleen maar met elkaar te spreken weet het virus zich ook te verspreiden. Maar dan heeft Rutte door alleen maar met die verslaggever te spreken dit virus ook zelf verspreid! En vice versa natuurlijk. Maar als we samen tegen corona dit virus echt uit de wereld zouden willen helpen, zou het dan ook niet logisch zijn dat we allemaal (iedereen helemaal) tot die tijd zouden moeten zwijgen? Maar mijn beste, zo krijgen we dus echter wel een “zwijgende meerderheid” is het niet? Een kleine groep waar wij toe behoren is namelijk al wakker! Dat we dan met zijn allen zouden moeten zwijgen is natuurlijk volkomen onmogelijk. Maar nu zijn deze mensen zo geschrokken van die tweede golf dat er zelfs hun gezonde verstand (mochten zij dit al hebben gehad), er de vlucht door heeft genomen! Zo schijnt hen ook de mogelijkheid om eens kritisch te denken ontnomen te zijn. Dat die hier niet gewoon over nagedacht hebben. Het is ongelooflijk waar mensen door vrees en angst voor een (achteraf niet bestaand virus want wij weten namelijk allang beter!) virus toe kunnen worden gebracht!

De Aanstaande FEMA-Kampen.

Nu is het hier nog niet zover. Maar dat die er zeker komen gaan is geen ijdele gedachte meer: de FEMA-kampen. Vanwaar hebben we nu die zekerheid? Van de volgende sites: geenstijl.nl/5154828/kabinet-gaat-coronaquarantaine-verplichten/ (het gaat daar over het “bron-en contactonderzoek”).

tinthor.org/2020/08/05/terug-van-vakantie-wellicht-14-dagen-in-een-coronakamp-youtube/ (dit was en video van de jonge ondernemer Leon Tindemans die het over de “coronakampen” had); ja, “was” want inmiddels heeft YouTube die video voor het gemak maar onder de smoes dat die “privé” zou zijn verwijderd! We hebben er echter het een en ander over die FEMA-kampen gegeven en wat Robin de Ruiter er al in 2010 over vertelde.

tinthor.org/2020/09/21/1-verplichte-covid-19-quarantaine faciliteiten-in-nieuw-zeeland/ (In Nieuw-Zeeland zou het aantal besmettingen net zoals ook hier weer zijn opgelopen. Reden voor de overheid daar om vaccinatie verplicht te stellen; bij weigering: verplichte internering in een quarantaine faciliteit)!

Tot Besluit.

Tenslotte nog dit: als die FEMA-kampen er eenmaal zullen zijn en de massale arrestatiegolf van degenen die waker waren geworden voor wat er al die tijd echt gaande was geweest zal beginnen, zullen ook zij die die zich de angst in hun schoenen hebben laten praten hier niet aan ontkomen; ook zij zullen dan op een moment wakker worden voor de harde waarheid maar dan zal het voor hen te laat zijn; eventueel verzet van hun kant zal dan waarschijnlijk niet meer baten en zij zullen dan naar de kampen worden afgevoerd waar de “wakkeren” onder ons dan al enige tijd zullen zitten. Wat dan de houding van hen die deze goedgelovige en makke schapen altijd voor de trieste waarheid hadden gewaarschuwd zal zijn, laat zich misschien al raden …

Ton Nuiten – 1 Oktober 2020.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star