Voorbereiding voor premiere 19.00 uur vanavond; https://youtu.be/9A4Bql3PuIQ NIET VOOR JONGE KIJKERS – YouTube

Het programma “Argos.” Deze uitzending is gewijd aan gruwelen zoals onder meer satanisch ritueel misbruik van kinderen, het offeren van baby’s, jonge meisjes bij wie met opzet stukjes glas in de vagina werden gestopt, kinderen die gedwongen werden om andere kinderen te pijnigen. Satanisch ritueel misbruik wordt ook nu nog door velen afgedaan als “Dat bestaat niet”, “Dat kan gewoon niet waar zijn.” Aan de ene kant is dit te begrijpen; hier is namelijk nooit écht aandacht aan besteed; als men hier dan voor de eerste maal kennis van neemt, leidt dit vaak tot ontkenning dat iets dergelijks ook maar zou kunnen bestaan!  In deze aflevering gaat het echter over de overlevenden van deze gruwelen en de hulpverleners die met hen te maken kregen.

Om begrijpelijke redenen zijn de namen van hen die zich hier schuldig aan hebben gemaakt, niet bekend gemaakt. Dit wil echter nog niet zeggen dat al die verschrikkingen niet waarlijk plaatsgevonden zouden hebben. Die zijn een gruwelijke waarheid! Satanisch ritueel misbruik is  eigenlijk té lang een taboe geweest. Het wordt dan ook tijd om dit taboe eens op te heffen. En de mensen van Argos hebben met deze uitzending er een goede bijdrage aan geleverd. En ook veel dank aan Wouter Raatgever die deze video gepubliceerd heeft!

(UPDATE: We hebben de video youtube.com/watch?v=9A4Bql3PulQ inmiddels opgezocht en eigenlijk was het ergens wel weer te verwachten dat die er niet te zien zou zijn: “Video niet beschikbaar” voorafgegaan met het intussen bekende grote uitroepteken in een cirkel. Met andere woorden: ook deze video was, net zoals dat met vele andere video’s al is gebeurd, weer eens met succes gecensureerd)! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star