Max werkt in de zorg, dit is zijn verhaal – Nunspeet – 09/12/20 – YouTube

 

 

Hier hebben we Max; Max heeft een tijd in de gezondheidszorg gewerkt. De eerste maal dat hij met coronapatiënten op een ziekenhuisafdeling te maken kreeg, zag hij dat het (op het hoogtepunt van de hysterie die er door de media over corona veroorzaakt werd) er allemaal wel meeviel. Daar hij er over corona een andere mening op nahield dan gewenst was, kreeg Max te horen dat hij daar niet langer welkom was. Reden: hij had er met patiënten gesproken! Luister naar zijn getuigenis over wat hij er allemaal zag en wat hij daarna meemaakte. En kijk dan ook nog even naar deze video van Julia Hartley-Brewer: youtube.com/watch?v=OtxvrLdh9Bs (“Our hospitals wheren’t overwhelmed in April, why would they be now?”) Daar in Engeland was de situatie er niet anders dan hier. En dat zal natuurlijk ook elders in het buitenland zijn geweest!

(P.S: Een van de video’s waarin Peter Dickman in maart van dit jaar al verslag deed over de bijna lege ziekenhuizen hier terwijl de hysterie over corona een hoogtepunt begon te bereiken, is later door YouTube handig verwijderd; de kans is hier dan ook meer dan aanwezig dat ook deze video van De Kapitein met Max vroeg of laat door YouTube naar het Land der Vergetelheid zou kunnen worden verwezen!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star