Sucharit Bhakdi: Any sense in vaccine against COVID!?? – YouTube

Wat we hier zien is een video van de vermaarde immunoloog en infectioloog Dr. Sucharit Bhakdi. Hij is ook specialist op het gebied van de microbiologie en epidemiologie. Op 26 april dit jaar werd hem een interview afgenomen waarin hij zijn visie op COVID-19 en wat ermee gerelateerd is, gaf. Over Dr. Bhakdi hadden we op 20 maart eerder al iets geschreven; hij liet zich toen zeer kritisch op de toen pas genomen coronamaatregelen uit:

“We zijn bevreesd dat 1 miljoen infecties met het nieuwe virus over de volgende 100 dagen zal leiden tot 30 doden per dag. Maar we realiseren ons niet dat 20, 30, 40 of 100 patiënten positief voor normale coronavirussen, al elke dag sterven. De anti-COVID-19-maatregelen van de regering zijn grotesk, absurd en zeer gevaarlijk […] De levensverwachting van miljoenen wordt erdoor verkort. De gruwelijke impact op de wereldeconomie ervan, bedreigt het bestaan van talloze mensen” “Voorzieningen voor patiënten in nood worden nu al gereduceerd, operaties afgelast, de praktijken zijn leeg, het ziekenhuispersoneel neemt af. Dit alles zal een diepgaande impact op onze samenleving hebben. Al deze maatregelen, gebaseerd op niets dan op een spook, zullen leiden tot zelfvernietiging en collectieve zelfmoord.” tinthor.org/2020/03/25/directeur-jaap-van-dissel-van-het-rivm-corona-crisis-neemt-langzaam-af-strenge-maatregelen-tegen nepnieuws-laaiende-en-paniekerige-italiaanse-burgemeesters-twee-van-de-11-geleerde-medici-met-een/

Daarnaast was er ook de Israëlische politicus en medicus Dr. Yoram Lass; die wist onder meer over de Mexicaanse griep die de wereld in 2009 teisterde het volgende te zeggen: “… en tot aan vandaag is er geen vaccin tegen.” Dat is nogal wat; en toch hadden onze Nederlandse overheid en die van andere landen miljoenen vaccins tegen die griep ingekocht! Zou het toen al ergens duidelijk zijn dat die Mexicaanse griep, net als het huidige coronavirus niets meer was dan een “spook”? “Spoken bestaan niet”, zo gaat een gevleugeld gezegde en later bleek dat dit ook met zowel het “Mexicaanse spook” als het huidige “corona-spook” het geval was! Beide bestaan niet en de laatste mag dan ook met recht de “corona-fabel van 2020” worden genoemd! Later werden er talloze vaccins die van Big Pharma aangekocht waren, vernietigd. Voor de farmaceutische industrie was dit natuurlijk geen probleem en al helemaal geen verlies; zowel de Nederlandse belastingbetaler als die in die landen die ook vaccins hadden ingekocht, zou hier wel weer voor de kosten opdraaien! Maar: daar professor Yoram Lass had gezegd dat er ook vandaag nog geen vaccin tegen de Mexicaanse griep is, waar zijn dat al die mensen die er zich toen tegen hadden laten vaccineren dan wel mee ingespoten? Die zullen dan ook geen enkel effect hebben gehad. En: zou het niet kunnen dat de giftige bijwerken van die vaccins er bij een deel van degenen die er toen tegen gevaccineerd waren, zich pas veel later zouden hebben geopenbaard? Misschien dat dit niet te bewijzen is, maar uitgesloten kan dit ook weer niet! En dan hebben we het nog niet over het “nieuwe coronavaccin” wat nu “versneld” wordt ontwikkeld; normaal gaan er jaren overheen voordat een vaccin ontwikkeld is, waarna het nog moet worden gekeurd! Te vrezen valt dat men die “miljoenen corona-doden” die men vlak na het begin van de coronacrisis in gedachten had, er alsnog zouden kunnen komen: namelijk vaccine-doden die dan naar alle waarschijnlijkheid ook het label “dorona-doden” opgeplakt zullen krijgen! Dit dankzij de verwoestende bijwerkingen die deze vaccins op de menselijke gezondheid een vreselijke uitwerking zullen hebben.

“Corona, False Alarm” & Bol.com: Censuur!

Kort geleden kwamen we er achter dat Dr. Karina Reiss en Dr. Sucharit Bhakdi een boek hadden geschreven die al spoedig een bestseller werd: “Corona, False Alarm. Facts and Figures.” Het boek hebben we geprobeerd te bestellen en we besloten dit via de ons aller bekende online-winkel Bol.com te doen; het is een E-book en de kosten zijn 10,99 euro; geen geld dus. Normaal staat er een samenvatting van de inhoud van een boek bij zodat we weten waar het onderwerp wat erin besproken wordt, over gaat. Nu was er bij dit boek ook een samenvatting vermeld, maar die bleek iets anders uit te vallen:

“Bol.com verkoopt miljoenen boeken. We vinden het van groot belang om zorgvuldig met de vrijheid van meningsuiting om te gaan. Sommige boeken kunnen echter onvolledige en/of misleidende informatie bevatten. Ga daarom voor de meest actuele informatie over COVID-19 altijd naar de website van het RIVM (nl) of naar de website van het NVR (be).”

En naast de afbeelding van het boek lezen we er dit (in rode letters):

“Niet leverbaar.

Dan kunnen we om een email vragen met de mededeling wanneer het boek weer verkrijgbaar zal zijn. Maar:

“Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.”

Daar zullen we nu zeer zeker rekening mee houden dat het niet meer bevoorraad zal worden want aan de officiële versie van het coronavirus en de zogenaamde “noodzaak” voor een vaccin mag beslist niet worden getwijfeld! Eerder had een vrouwelijke klant al het boek “VACCIN VRIJ! Ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien” (uitgegeven bij Lemniscaat) van Door Frankema bij Bol.com willen bestellen. Dit kon echter beslist niet worden geleverd. Niet omdat dit niet leverbaar meer was, maar omdat het een andere (kritische) kijk op vaccins gaf. Hier kan dan ook alleen maar sprake zijn van censuur! https://www.bol.com/nl/p/corona-false-alarm-facts-figures/9300000012877213 Het zou dan ook eerder gepast zijn geweest dat men er bij Bol.com het volgende bij het boek van Karina Reiss en Sucharit Bhakdi zou hebben geschreven: “We vinden het van groot belang om zorgvuldig met censuur om te gaan.”!

YouTube & de Verwijdering van Alternatieve Corona-Video’s.

We zijn het nu onder de hand wel gewend; YouTube heeft al veel verschillende video’s die een alternatieve kijk op het coronavirus en de crisis er omheen geven, verwijderd. Met de bovenstaande video zou dit vroeg of laat ook wel gebeuren. Intussen echter worden de feiten over het virus steeds meer openbaar; ondanks de censuur door de mainstream media en pers en hun gekdoenerij om het die een andere visie op corona hebben dan gewenst te kleineren en te treiteren, marcheert de waarheid rond corona steeds verder en onweerstaanbaar op!

Ton Nuiten – Maandag 14 December 2020.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star