Pfizer Facts – YouTube

Hurry, hurry. Ofwel: er is haast bij geboden, want het is niet duidelijk wanneer ook deze video door YouTube naar de Eeuwige Vergetelheid zal worden verwezen! Luister naar wat vrome zwetsers zoals Professor Dr. Ton de Boer (CBG), Dr. Leonoor Wijnands (CBG), Professor Dr. Marjolein van Egmond, Dr. Menno van der Elst over het nieuwe mRNA-vaccin te zeggen hebben. En vergelijk dit eens met wat échte deskundigen zoals Dr. Andrew Wakefield, Dr. Peter Borger (moleculair bioloog) er over te verkondigen hebben!

Het Tijdschrift HP De Tijd: Immunoloog Dr. Carla Peeters over het Coronavaccin. 

Op 7 januari j.l. kwam Dr. Carla Peeters (immunoloog) in het bekende tijdschrift HP De Tijd met een onthullend artikel over het nieuwe coronavaccin:

“We moeten ons ervan bewust zijn dat het toedienen van het coronavaccin niet zonder gevaar is, schrijft immunoloog Dr. Carla Peeters. “Inmiddels komen uit Amerika, waar al enkele weken gevaccineerd wordt, signalen van bijwerkingen, zoals allergische reacties waaronder anafylactische shock (een ernstige allergische reactie die fataal kan zijn) en ernstige ontstekingen,” hpdetijd.nl/2021-01-07/het-coronavaccin-is-niet-zonder-risicos/

Amerika & Israël: Mensen Kregen Na Vaccinatie Covid-19. 

Dat is ook wat Dr. Vernon Coleman (Britse arts) er in Engeland over had gezegd. Ook daar waren er al enkele gevallen van anafylactische reacties (en Bell’s palsy = verlamming gezichtsspieren aan één kant van het gelaat) onder degenen die er zich al hadden laten vaccineren. Het vaccin echter, lijkt volgens hetzelfde bericht in HP De Tijd niet zozeer immuniteit tegen Covid-19 te creëren maar dit eerder bij hen die ermee zijn ingeënt, juist te veroorzaken. Dit alarmerende nieuws is afkomstig uit Amerika en Israël. Nogmaals het zeer dringende advies: Neem dit vaccin gewoon niet. Als je het eenmaal toch genomen zult hebben, is er geen weg meer terug. De schade die dit vaccin in je lichaam zou kunnen veroorzaken zal onherstelbaar en onherroepelijk zijn. En zo zou je de rest van je leven met alle ellende van dien opgescheept kunnen worden! 

Ton Nuiten – Woensdag 13 Januari 2021.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star