Boa’s grijpen in op terras: ‘Wat een onzin’ – YouTube

We hebben het er recent nog over gehad: ondernemer Johan de Vos die eerder al gezegd had zijn deuren weer te openen omdat het water hem (en overige ondernemers) niet aan maar intussen tot over de lippen is gestegen. Minister Ferdinand Grapperhaus zei nadat hij gehoord had wat deze voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland, Breda van plan was: “Niet doen!”https://tinthor.org/2021/02/27/grapperhaus-over-horeca-actie-niet-doen-youtube/ Ondanks de dringende waarschuwing van Grapperhaus zijn onderneming niet te heropenen, heeft Johan de daad toch bij he woord gevoegd; vlak nadat hij zijn deuren weer had opengezet, was zijn terras er weer gevuld met gezellige gasten. Helaas had ook GRapperhaus de daad bij het woord gevoegd; jaf hij eerder al gezegd dat er zou worden gehandhaafd om er bij de ondernemers die gezegd hadden hun zaak weer te openen, bijna meteen nadat Johan zijn deuren weer geopend had verschenen er de Boa’s. Johan werd door dat stel in zijn zaak gesommeerd en achter gesloten deuren werd er tussen de handhavers en de ondernemer kort overleg gepleegd. Na weer naar buiten te zijn gekomen zei Johan een boete van 4.000 euro te verwachten.

“Opengaan = Bloed aan Je Handen.”

De gasten die er gearriveerd waren en er al gezellig een drankje zaten te drinken, vermaakten er zich inmiddels goed. Maar niet iederéén schijnt eens te zijn met de heropening van Café Boerke Verschuren. ’s Nachts had iemand het nodig gevonden er de boel met ketjap te besmeuren en had die er een korte boodschap voor de ondernemer achtergelaten:

“Paul D Opengaan = bloed aan je handen opruiing is bij wet verboden”

Wie die “Paul D” ook is, hij zal zeer zeker een van degenen zijn die nog altijd huiverend, rillend en bevend door het leven gaat over een virus wat achteraf maar weinig voorstelt! Althans, mocht er al iets van een “killervirus” zijn! Een virus wat door zowel de politiek als de media opgeklopt en breed uitgemeten is om zo te “bewijzen” dat het hier ook nu nog zou gaan om een globale dodelijke dreiging.

Paul D: Vertegenwoordiger van een Kritiekloos Dom Volk Wat de Officiële Versie over Corona Klakkeloos Accepteert.

Nadat zowel Johan als de handhavers binnenskamers overlegd hadden, kwam de ondernemer met het nieuws naar buiten dat het de gasten verboden was op het terras te zitten, maar was het hen wel toegestaan om er te staan. Op de vraag van Jeroen Holtrop van de regionale zender Omroep Brabant wat Johan van de actie van “Paul D” vond, antwoordde die:

“Tja, die had eigenlijk bij de tosti’s geserveerd moeten worden, maar iemand vond het leuk om het over ons terrasmeubilair heen te, ja, te spuiten, te kalken. En vervolgens nog wat briefpapier bij te hangen met de nodige verwensingen; ja, het schijnt nogal als je in de buitenlucht mensen wil laten vertoeven op een verantwoorde en goeie manier, dan heb je bloed aan je handen; kennelijk nu in Nederland.”

“Paul D”, een van degenen die nog altijd rondloopt met hevige angstgevoelens en in Johan omdat die zijn zaak weer voor het publiek geopend had, een soort van “massamoordenaar” schijnt te zien! Hoeveel van dergelijke karakters zouden er naast “Paul” nog meer kunnen zijn die er een verstoord gedachtepatroon als hij op na zouden kunnen houden? “Paul D”, een vertegenwoordiger van dat deel van het Nederlandse volk wat nog altijd álles wat de gangbare media en de politiek hen over corona te vertellen hebben, vooraf klakkeloos en kritiekloos accepteren! Dit is dan ook met recht een dom volk te noemen!

Krankzinnige Coronamaatregelen.

Zoals gezegd, was het de gasten niet toegestaan om er op het terras te blijven zitten, maar weer wél dat men er mocht blijven staan. En dan komen we bij die ronduit krankzinnige coronamaatregelen die hun ontstaan slechts te danken kunnen hebben vanuit de diepste recessen uit het duistere hart van een “psychopaat” (zoals iemand dit wist te vertellen). Waar we dan vooral aandacht moeten schenken is de aard van die maatregelen. Want wie bedenkt er nu zoiets; zitten op het terras verboden, maar niet om er te staan. Denk je nu werkelijk dat het virus er zo het verschil kan zien of mensen er zouden zitten of staan? Om er als er mensen besloten hadden toch te blijven zitten om die te besmetten en niet degenen die bleven staan? Wat thuisbezoeken betreft, mag er slechts één persoon (of drie personen) bij bijvoorbeeld een vriend op bezoek komen. Maar niet méér. Denk je nu werkelijk dat het virus zo kan “zien” of er nu één of laten we zeggen zes mensen op bezoek zijn om er die laatsten te besmetten, maar niet als er één of drie mensen op bezoek zijn? En dan die hier onlangs ingevoerde avondklok. Wat heeft het in hemelsnaam voor nut gehad die hier in te voeren daar mensen er nu na 21:00 mee gedwongen worden op een kluitje bij elkaar te zitten? Zo kunnen die elkaar toch ook op deze manier besmetten? Of gaat dat virus er voornamelijk des ’s avonds buitenshuis aan de wandel om er via de aerosolen op zijn eventuele slachtoffers te jagen? En dan die achterlijke 1’5 meter afstand-regel. Ook in de stad (toen de winkels er nog open waren) moest die regel worden gehandhaafd door het winkelend publiek. Nu hadden de mensen die nog hun gezond verstand bewaard hadden, hier lak aan. Stel je voor, je ziet het al voor je: als men er zich toch aan die regel zou hebben gehouden, dan zou je een soort van “robot-leger” waargenomen kunnen hebben: “Zo gaat ie goed, zo gaat die beter; weer een (ander)halve meter”! En bij winkels waar al een wachtrij ontstaan zou zijn: een lange sliert van klanten vanaf de kassa tot aan Verweggistan die er zouden wachten om er hun aankopen te betalen.

Geldboete Teruggebracht van 10.000 tot 4.000 Euro Uit Coulance? “… De Barmhartigheid der Goddelozen is Wreed.”

Hadden we er het eerder over dat de geldboete die ondernemers voor schending van de gedeeltelijke lockdown moesten betalen 10.000 euro was, nu blijkt die teruggebracht te zijn tot 4.000 euro; uit coulance, uit barmhartigheid misschien? De Bijbel heeft hier ook iets over een dergelijke “barmhartigheid” te zeggen:

“De rechtvaardige weet wat toekomt aan zijn vee, maar de barmhartigheid der goddelozen is wreed. (Spreuken 12:10, NBG-vertaling)

Het is hier het laatste gedeelte van dit Bijbelvers waar het hier om gaat; nu die enorm hoge boetes teruggebracht zijn tot 4.000 euro lijkt het hier om coulance een soort van “barmhartigheid” te gaan. Maar een dergelijke vorm van barmhartigheid is in het geheel geen ware barmhartigheid. Want zoals de spreukenschrijver het hier al meer dan helder uitdrukt: “… maar de barmhartigheid der goddelozen is wreed.” En zo is dit hier ook het geval. Eigenlijk zijn al die maatregelen wreed. Kijk eens naar de ellende die die onder bijvoorbeeld onze ouderen in verpleeghuizen intussen hebben teweeggebracht. Die kwijnden er in de eenzaamheid weg omdat die geen bezoek mochten ontvangen. Denk ook aan de vele behandelingsafspraken die mensen hadden voor medische behandeling van hun ziekte ten behoeve van “coronapatiënten” waarvan er velen weer van zijn hersteld. In een tijd dat het coronavaccin nog in volle ontwikkeling was nog wel! Hoeveel van deze mensen wiens behandelingsafspraak hierbij op de lange baan werden geschoven zouden er inmiddels door overleden zijn? En ook nu nog luidt nog altijd het gulden devies, “Samen tegen Corona.” De waarheid is echter dat men in de politiek besloten had met die krankzinnige maatregelen samen de bevolking ermee te lijf te gaan. Dus moet het devies eigenlijk luiden: “Samen tegen de bevolking.” Waarlijk: “De barmhartigheid der goddelozen is wreed”!

We Zijn er nog niet Vanaf!

En neem dit maar met een gerust aan: van die maatregelen zijn we zeker nog niet af. Hoewel ons voortdurend voorgehouden wordt dat we eens toch uit die “coronacrisis” uit zullen komen, zullen de bestaande maatregelen niet alleen op hun plaats blijven, maar zullen er mogelijk nieuwe, nog strengere regels worden ingevoerd. Er zouden dan ook weer wat schaarse versoepelingen kunnen worden toegepast zoals nu, dat bijvoorbeeld kapsalons hun deuren weer onder strenge voorwaarden mogen openen, maar uiteindelijk zal het hiermee van kwaad tot erger gaan. Tenzij er een soort van “wonder” plaats zal vinden waardoor de hele bevolking zich als één man tegen die maatregelen zal keren, zullen we zijn verkocht, overgeleverd en prijsgegeven zijn En wel aan politici wiens barmhartigheid “wreed” is.

Ton Nuiten – Woensdag 3 Maart 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star