Onheilspellend Nieuws uit Israël. VredeWold: 12 Vaccinatiedoden. Waarheid over Opslag Pfizer-Vaccin -70c. CEO Pfizer Albert Bourla: Israël “Laboratorium van de Wereld.” Regering VK: Voorbereid op Dodelijke Coronagolf. Onderzoeker & Auteur Robin de Ruiter Visionair & “Profeet.” D66-minister Sigrid Kaag: “Neem Voorbeeld aan Israël.” Zware Dagen op Komst.

“Shalom uit Israël.”

Hier volgt een verontrustend bericht uit Israël van iemand die op Twitter onder de nickname “Shalom uit Israël” optreedt:

“Ik kan niet langer zwijgen… zoals jullie waarschijnlijk hebben opgemerkt heb ik op deze pagina niet veel gedeelden gezegd over het beleid van onze regering in de staat Israël. Maar ik merk dat ik het moet zeggen en delen met jullie. Ik ben altijd eerlijk over wat ik hier post. Ben verliefd op mijn land. Ik ben deze pagina begonnen om Israël te steunen. Maar kan gewoon niet meer mijn mond houden.

Ik wil geen hatelijke reacties of opmerkingen onder deze post. Mijn opzet is dat jullie wakker worden en ons helpen vanuit Nederland. Ik wil hier geen discussie aangaan over voor en tegen het coronavaccin. Ieder mens is de baas over haar/zijn lichaam. Ik respecteer een ieder met zijn of haar keuze. Maar helaas is in Israël iets wat niet klopt. Mijn onderbuikgevoel geeft aan dat het niet klopt Mensen worden ontslagen!!!! Optredens worden afgezegd (ook voor mij). Kinderen worden gelokt met cadeaus, dansparty’s georganiseerd ….alles wordt uit de kast getrokken ….kom je vaccineren en krijg een pizza cadeau. Weiger je??? Dan zijn er sancties!!! Geen restaurants, geen sportschool, geen theater, geen bioscoop… Sinds gisteren moeten mensen die aankomen op Ben-Gurion een elektrische armband om!!!! (net zoals bij huisarrest om zo te checken of je echt wel thuis blijf). De druk wordt groter en groter en mensen die mij lief zijn laten zich vaccineren omdat ze bang zijn hun baan te verliezen. Zelfs de CEO van Pfizer heeft toegegeven dat wij allen hier proefkonijnen zijn in het grootste laboratorium. Ik ken mensen om mij heen die zijn overleden, mensen die zieker zijn geworden door de bijwerkingen. Ik heb vriendinnen die denken aan zelfmoord of heel depressief zijn. Zelf hang ik avond aan avond aan de telefoon met mensen die het niet meer trekken. Dit wordt stil gehouden. Ik ben er kapot van.

Ik hou van Israël, maar op dit moment weet ik echt niet wat de toekomst gaat brengen. Mijn land was ooit mijn veilige haven.” Bron: twitter.com/Momootjem2/status/1366872096102633474/photo/3 (vetdruk toegevoegd)

Woonzorgcentrum Vredewold in Leek: 12 Doden na Vaccinatie.

Wat er nu in Israël rond die vaccinaties gaande is, is natuurlijk vreselijk; door het Pfizer-vaccin zijn er nu al mensen door zieker geworden dan die al waren en zijn er tenslotte aan overleden! Maar het is niet alleen daar dat dit stil wordt gehouden; ook hier in Nederland is iets dergelijks aan de hand:

“De 1e vaccinatieronde in woonzorgcentrum Vredewold in Leek heeft tot nu toe het leven gekost aan twaalf bewoners (20%). In totaal waren er zestig bewoners die de eerste injectie hebben gehad. Van de zestig gevaccineerde inwoners zijn er inmiddels twaalf overleden. Volgens bestuurder Goos Knol is de kans groot dat het aantal sterfgevallen verder oploopt. Vredewold is geen uitzondering, er zijn talloze meldingen van bewoners van woonzorgcentra en alleenstaande ouderen die zijn overleden nadat ze zijn gevaccineerd. In Nederland heeft de overheid besloten dat zo weinig mogelijk ruchtbaarheid hieraan mag worden gegeven, het is verboden om onderzoek naar de doodsoorzaak te doen. De artsen en zorginstellingen hebben de opdracht om de vaccinatiedoden weg te schrijven als onderliggend lijden, een corona-uitbraak of een andere reden die niet in verband met de vaccinatie kunnen worden gebracht.

De bewoners zijn niet op de gevaren van dit medisch experiment gewezen. De artsen en zorgmedewerkers zijn hiertoe verplicht en kunnen door de rechter aansprakelijk worden bevonden voor vaccin-schade.” Bron: thegreenpassion.com/vaccin-doden-vredewold/ (vetdruk toegevoegd)

De Waarheid over de Vereiste Opslag Pfizer-Vaccin op -70 Graden.

Overal zie je het op het nieuws: het nieuwe coronavaccin van Pfizer vereist de opslag op -70 Celsius, wat veel kouder is dan de Noordpool. Als het niet op die temperatuur opgeslagen wordt, breken de ingrediënten af en werkt het niet. Nu beweert Pfizer, zonder bewijs, dat haar vaccin “90% effectief” is. Deze bewering is echter weinig meer dan bedrijfspropaganda om er zo haar aandelenkoersen via valse projecties op te drijven. Maar waarom moeten in de eerste plaats deze vaccins op -70 Celsius worden gehouden? Het antwoord, zo blijkt het, is omdat die gevaarlijke ingrediënten bevat die nooit eerder in vaccins zijn gebruikt.

Zoals Children’s Health Defence (CHD) in een artikel van 6 augustus verklaarde: “Bij mRNA-vaccins, inclusief het vaccin van Moderna waarmee klinische Covid-19-onderzoeken worden gedaan, rekent men op een op een nanodeeltje gebaseerd “carrier system.” wat een synthetische chemische stof bevat. polyethyleen glysol (PEG) genaamd. CHD gaat verder met te verklaren: Het gebruik van PEG in medicijnen en vaccins is steeds vaker omstreden vanwege de goed gedocumenteerde verbreiding van ongunstige met PEG gerelateerde immuunreacties inclusief levensbedreigende anafylaxie. Nu zouden er ruwweg zeven op de tien Amerikanen al gevoelig voor voor PEG kunnen zijn, wat zou kunnen leiden tot gereduceerde effectiviteit van het vaccin en een toename van bijwerkingen.

Als een PEG bevattend mRNA-vaccin voor Covid-19 de goedkeuring van de FDA verkrijgt, zal de toename aan blootstelling aan PEG zonder precedent en potentieel rampzalig zijn. In de documenten en publicaties van Moderna zijn aanwijzingen te vinden dat de firma goed op de hoogte is van veiligheidsrisico’s die met PEG en andere aspecten van haar rMNA-technologie worden geassocieerd, maar dat die eerder bezig is met het uiteindelijke resultaat. Lipide nanodeeltjes veroorzaken hyperinflammatoire reacties die tot ernstige reacties in het lichaam, ziekenhuisopname en een mogelijke DOOD leiden.

Waarom worden er nu LNP’s (Lipide Nanodeeltjes) in deze vaccins gebruikt? Zoals CHD verder uitlegt: LNP’s “kapselen de mRNA-constructie in om die tegen degradatie te beschermen en om er cellulaire opname mee te bevorderen” en er bovendien het immuunsysteem door opgewonden wordt (een eigenschap die door vaccinwetenschappers tamelijk wordt beschreven als LNP’s (“inherente adjuvante eigenschappen”). De LNP’s zijn met andere woorden adjuvanten die ervoor ontworpen zijn om, eenmaal geïnjecteerd, hyperinflammatoire reacties in mensen te veroorzaken. Dit wordt gedaan in een poging er de creatie van antilichamen mee te veroorzaken zodat het voor de vaccinproducent dan mogelijk wordt, zelfs wanneer diezelfde adjuvanten ernstige bijwerkingen veroorzaken, hoge “effectiviteits-“cijfers te pretenderen.

Op grond van recente door Moderna uitgevoerde onderzoeken hebben er 100% van de proefpersonen in de hooggedoseerde vaccingroep ernstige bijwerkingen ervaren.

Regering Verenigd Koninkrijk Voorbereid op een Dodelijke Vaccinatiegolf.

De ongunstige reacties die door mRNA-coronavaccins worden veroorzaakt zijn zo wijdverspreid dat de regering van het Verenigd Koninkrijk recent toegaf dat die een gigantische golf aan “ongunstige reacties”/bijwerkingen verwacht. Zoals ik in mijn vorige artikel “VACCINE DEATH WAVE” beschreef: De regering van het Verenigd Koninkrijk plaatst biedingen voor een AI-systeem om er de verwachte stroom aan vaccinatieschade en bijwerkingen door het COVID-19-vaccin, die als een “directe dreiging voor het leven van de patiënt” beschreven worden, te kunnen verwerken.

De regering van het Verenigd Koninkrijk heeft dus een bieding en een aankondiging van opdracht geplaatst waarmee die op zoek is naar een Artificial Intelligense System (AI) waarmee de verwachte vloed aan vaccinatieschade en bijwerkingen kan worden verwerkt.

David Knight had vandaag een Britse klokkenluider in zijn show die onthulde dat er door adjuvanten van het coronavaccin een steriliteitscijfer van 97% bij vrouwen die het vaccin nemen, aangetoond wordt. Dit is wat er gebeurt wanneer je je eiwitsynthese aan kwaadaardige bedrijven die een globale ontvolkingsagenda nastreven, overlevert.

Om de oplichterij gaande te houden zullen de vaccinatiedoden worden gecategoriseerd als corornadoden.

Belangrijker nog, wanneer mensen beginnen te sterven vanwege de coronavaccins, zal het medische establishment, om te beweren dat de pandemie erger wordt, al deze sterfgevallen categoriseren als “coronadoden.” Hiermee zal een hele nieuwe doodscyclus, mediahisterie en een verplicht vaccinatiebeleid worden gecreëerd. Hiermee zullen op zijn beurt weer meer mensen worden gedood wat dan tot een vicieuze cirkel zal leiden waarbij zelfs nog meer mensen worden gevaccineerd en zullen sterven. Uiteindelijk zullen er door de vaccins zelf meer mensen worden gedood dan door het coronavirus. En dan zullen we de autoritaire medische nachtmerrie van George Orwell waarin er door de “behandeling” de pandemie permanent aan de gang gehouden wordt, hebben bereikt; terwijl de hele oplichterij zelf wordt gebruikt om er over de hele wereld de menselijke vrijheid mee te vernietigen en er mensen in hun eigen huizen en appartementen mee tot slaaf te maken. Dit is wat er gebeurt wanneer je Big Pharma samen laat spannen met de deep state om zo de menselijke vrijheid te vernietigen en in de richting van hun uiteindelijk doel, massa-genocide tegen het menselijk ras, laat werken.

Zonder twijfel viert Bill Gates nu al vóór de massale sterfgevallen feest. Als u dit alles wilt overleven, verzet u dan tegen elke prijs tegen het coronavaccin. Verzet u tegen het vaccingeweld met alle verdedigingsmiddelen waarover u de beschikking hebt of u zult worden gedood. Het vaccin van AstraZeneca tussen haakjes, is samengesteld uit geaborteerde menselijke foetuscellen van een 14 weken oude baby, een jongetje. Als u dus wordt geïnjecteerd met dit vaccin, is dit medisch kannibalisme en u steunt er de oogstende van lichaamsdelen van baby’s voor winst-industrie (dat is: de baby-carbonades van Planned Parenthood) mee.” Bron: beforeitsnews.com/eu/2020/11/the-shocking-reason-why-pfizers-coronavirus-vaccine-reqiures-storage-at-70c-because-it-contains-experimental-nanotech-components-that-have-never-been-used-in-vaccines-before/

CEO Albert Bourla van Pfizer Geeft Toe: Israël is het “Laboratorium van de Wereld.”

De CEO ofwel directeur van Pfizer is Albert Bourla. Tijdens een recent interview met de Amerikaanse zender NBC vertelde hij er onder meer het volgende:

“I believe Israel has become the world’s lab right now because they are using only our vaccine at this state and they have vaccinated a very big part of their population, so we can study both economy and health indices.” Bron: jpost.com/breaking-news/pfizer-ceo-albert-bourla-calls-israel-worlds-lab-in-interview-to-nbc-660349

(“Ik geloof dat Israël nu het laboratorium van de wereld geworden is omdat zij er in deze staat alleen ons vaccin gebruiken en zij hebben er een zeer groot deel van hun bevolking mee gevaccineerd; zodat we er zowel de economie- en gezondheidsindexen mee kunnen bestuderen.”)

War Bourla hiermee eigenlijk zei, is dit: Aangezien dit vaccin nooit eerder eerst op proefdieren werd getest, is het nu de Israëlische bevolking die hier nu als guina pigs (proefkonijnen) voor dient. Nu kunnen zowel Bourla zelf als Pfizer de economie- en gezondheidsindexen bestuderen om te zien wat voor gevolgen het Pfizer-vaccin er op de volksgezondheid en de economie heeft! En dit is natuurlijk wat ook “Shalom uit Israël” in zijn tweet al had meegedeeld: Zelfs de CEO van Pfizer heeft toegegeven dat wij allen hier proefkonijnen zijn in het grootste laboratorium.”

Flashback: 2009: Waarschuwingen van een “Profeet” uit het Verleden.

Iemand die wat er de huidige omstandigheden rond corona aangaat, nu ongeveer iets meer dan elf jaar geleden voorzien heeft, is onderzoeker en auteur Robin de Ruiter. Al eerder had hij de opzienbarende boeken “De Verborgen Macht achter de Jehovah’s Getuigen”, “George W. Bush en de mythe van al-Qaeda. de verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001”, “Het Joegslavië Tribunaal. De vermoorde onschuld van Slobodan Miloseviç. Wie vermoordde Miloseviç en … waarom?” en “De 13 Satanische Bloedlijnen. Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges.” gepubliceerd. Allemaal bij Mayra Publications. En met het boek wat we nu voor ons hebben liggen “De Komst van de Transitie. Het einde van ons individueel zelfbeschikkingsrecht?” uit 2009 is dit ook zo. Vanaf bladzijde 36 bijvoorbeeld, legt De Ruiter uit hoe inflatie precies in zijn werk gaat; het is een middel zo maakt de auteur duidelijk, om er zo ongemerkt een deel van de rijkdom van de burgers toe-eigenen. Op bladzijde 27 haalt De Ruiter de Nobelprijswinnaar Milton Friedman die volgens hem “de meest invloedrijke econoom van de twintigste eeuw” was geweest; die zei in januari 1996 gedurende een radio-interview dat het de Federal Reserve in Amerika geweest was die de zware financiële depressie van 1929 tot 1933 had veroorzaakt. Hoe? Door de totale geldvoorraad die er in die tijd in circulatie was met een-derde te verminderen. Het gevolg: massawerkloosheid en een hoop economische ellende! Vanaf bladzijde 76 wordt het waar het de huidige coronacrisis aangaat pas interessant; De Ruiter schreef er namelijk het volgende:

“Op 1 augustus 2009 verscheen het rapport 2009 – State of the Future. Dit onder auspiciën van de Verenigde Naties door wetenschappers van het ‘Millennium-Project’ geschreven rapport komt met mogelijke oplossingen voor onze wereldwijde problemen. Vooraanstaande organisaties zoals UNESCO, de Wereldbank, het US-leger en de Rockefeller Foundation maken deel uit van dit ‘Millennium-Project. Dus degenen die eerst de problemen wereldwijd veroorzaken komen nu met oplossingen.

Ook de eerder genoemde Club van Rome komt met oplossingen. In het boek The First Global Revolution schrijven de auteurs het volgende:

“In search for a new enemy to unite us, we came up with the idea that pollution, The threat of Global Warming, water shortages, famine and the like would fit the bill. In their totality and their interactions these phenomena do constitute a common threat which demands the solidarity of all peoples.”

“Op onze zoektocht naar een nieuwe vijand die in staat zou zijn ons te kunnen verenigen, kwamen we op het idee dat zaken zoals milieuverontreiniging, opwarming van de aarde, tekorten aan schoon drinkwater, hongersnoden enzovoort precies zijn wat we zoeken. Deze fenomenen zullen in hun totaliteit en onderlinge interacties een gemeenschappelijke dreiging gaan vormen die de solidariteit van alle mensen vereist.”

Waarna De Ruiter vervolgt met deze opzienbarende onthullingen:

“Een van die gemeenschappelijke dreigingen is een grensoverschrijdende ‘virus-Pandemie’. Het Mexicaanse virus – de nieuwe A-griep H1N1-stam – dat sinds 2009 over de wereld raast, valt tegenwoordig wat betreft regelgeving onder de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO). Deze organisatie kan opdracht geven aan regeringen hun bevolking verplicht te vaccineren.

Volgens de Internationale Gezondheidsregelgevingen (IHR) van de Constitutie van de WHO (artikel 21 en 22), die in juni 2007 van kracht werden, heeft de directeur-generaal van de WHO het recht om internationaal een noodsituatie voor de gezondheid af te kondigen. In dat geval kan besloten worden tot quarantaine, reisbeperkingen en gedwongen vaccinatie, waarbij 194 landen die het verdrag met de WHO ondertekend hebben, verplicht zijn deze maatregelen uit te voeren.

Een infuenzapandemie in overeenstemming met de Mexicaanse griep werd op 17 juni 1996 reeds voorspeld in een militaire studie genaamd het U. S. Airforce 2025-onderzoeksrapport. In een voetnoot staat vermeld: “Het influenzavirus is in die zin uniek onder de virussen, dat het in staat is om zoveel antigenetische verandering te ondergaan, dat een antigenetisch nieuw virus binnen een jaar of twee over de hele wereld kan razen, waarbij ziekte- en sterftecijfer hoog kunnen oplopen.” Volgens het rapport zullen in 2009 dertig miljoen mensen sterven aan een griepepidemie.

Het is interessant te weten dat op de website van het Witte Huis The White House- president George W. Bush op 1 november min of meer een nationale noodtoestand afkondigt in geval van een pandemie. Dit zal gebeuren met gedwongen massa-evacuaties met behulp van het leger.

Volgens de website van het ‘United States Northern Command’ beschikt men over een ‘Pandemic Influenza Plan.’ Brigadier Generaal Robert Feldema bevestigt: “USNORTHCOM vormt het globale synchronisme – de globale coördinator- tussen de gevechtscommando’s bij een pandemie.”

Valt nog te vermelden dat de firma Baxter en andere farmaciebedrijven zoals Sanofi-Aventis, GlaxoKlinesSmith (GSK), Novartis en Gilead Sciences beloofden dat ze zeer snel vaccins tegen de Mexicaanse griep konden maken. Baxter International had reeds op 28 augustus 2008 een patent voor het H1H1 vaccine aangevraagd. Dus ‘zeven maanden’ voordat de Mexicaanse griep zich voor het eerst openbaarde!

Wereldwijd is het achter de politieke schermen zo geregeld, dat de farmacie volledig gevrijwaard is van iedere vorm van aansprakelijkheid indien er toch onverhoopt negatieve effecten zouden optreden ten gevolge van vaccinatie tegen de Mexicaanse griep. Dit niet zonder reden. Zij weten hoe vaccins gemaakt worden en wat er in verwerkt zit.

Het vaccin tegen de Mexicaanse griep bevat niet alleen het supergiftige element ‘kwik’, hondengriep-, paardengriep-, vogelgriep- en varkensgriepvirussen, maar ook weefsel uit de nieren van dode Afrikaanse groene apen (Method of producing a virus vaccine from an African green monkey kidney cell line – U.S. patent No. 5011998).

Met andere vaccins is het niet anders. Het zou een goede zaak zijn dat er onmiddellijk een einde gemaakt wordt aan iedere vorm van vaccinatie. Wereldwijd wordt vaccinatie in verband gebracht met o.a. de ziekte van Crohn, hartziektes, autisme, zenuwaandoeningen en hyperactiviteit (ADHD).” (bladzijden 76-78. Bij deze opzienbarende onthullingen hebben we er de vetdruk aan toegevoegd).

Dit is dus wat Robin de Ruiter er destijds over de Mexicaanse griep over schreef. Enkele bladzijden daarvoor schreef hij ook nog het volgende:

“Angst, onzekerheid en veiligheid zijn ‘universele begrippen’. Degenen die het ‘Systeem’ aansturen weten dit en maken hier gebruik van. Het is zelfs een wetenschap met gedragsstudies en denktanks (RAND, Tavistock et cetera).

Omdat het ‘Systeem’ door middel van regelmaat verwachtingspatronen creëert, is het natuurlijk geen probleem om door middel van een voorval paniek en desoriëntatie te bewerkstelligen en dan tijdens deze tijdelijke chaos meteen de veranderingen door te voeren die men wenst.

Dat werkt al eeuwen zo. Zolang wij onze hersens niet gebruiken zal dit doorgaan, ten koste van onze vrijheden: ‘Veiligheid’ voor ‘vrijheid’! Dit proces staat beschreven in een boek genaamd Battle for the Mind van Tavistock-wetenschapper William Sargant:

“Various types of belief can be implanted in many people, after brain function has been sufficiently disturbed by accidentally or deliberately induced fear, anger or excitement. Of the results caused by such disturbances, the most common one is temporarily impaired judgment and heightened suggestibility. Its various group manifestations are sometimes classed under the heading of ‘herd instinct’, and appear most spectacularly in wartime, during severe epidemics, and in all similar periods of common danger, which increase anxiety and so individual and mass suggestibility.”

Je kunt grote aantallen mensen verschillende ideeën of overtuigingen implanteren, nadat de gewone hersenfuncties voldoende verstoord zijn geraakt door onopzetelijk/opzettelijk veroorzaakte angsten, woede of opwinding. Het meest voorkomende resultaat bij zulke verstoringen is een tijdelijk verminderd beoordelingsvermogen en een verhoogde vatbaarheid voor suggestie. Als dit verschijnsel zich manifesteert bij grote groepen wordt het geclassificeerd als ‘kuddegedrag’. Dit doet zich het meest spectaculair voor in oorlogstijd, tijdens epidemieën en in alle soortgelijke periodes waarin en zich in collectief gevaar bevindt. Dit stimuleert angst en dus vatbaarheid voor suggestie van de massa.”

William Sargant schreef dit in 1957. Dit is nu precies wat wij nu via de media dagelijks over ons heen krijgen.” (bladzijde 74; bij deze laatste zin hebben we er de vetdruk toegevoegd)

De Gevolgen van een Verminderd Beoordelingsvermogen Veroorzaakt door een Angst-Creëerende Media.

En wat dit betreft, is dit nu al voor bijna een jaar over de hele wereld gaande: door de door de globale media gecreëerde angst- en vrees-campagne is over een dodelijke coronapandemie zijn de volken der wereld vatbaar geworden voor angst en vrees. En dit heeft weer geleid tot een verminderd beoordelingsvermogen en is men vatbaar geworden door suggestibiliteit! En we hebben de beelden gezien: klanten in een Amerikaanse staat waar een mondkapjes nog niet verplicht was maar wel geadviseerd werd, die door een gemaskerde menigte die volkomen hysterisch geworden was bij het zien van de betreffende persoon, hem of haar de winkel uitdreef; bij een andere gelegenheid werd een vrouwelijke niet-gemaskerde klant door enkele potige beveiligers beetgegrepen, tegen de grond gekwakt en geboeid. Bij weer een andere gelegenheid werd een jong gezin gesommeerd het vliegtuig waarmee het reisde nadat dit geland was, te verlaten Waarom? Alle leden van het gezin droegen een mondkapje behalve het kind; de vader had geprobeerd ook zijn jongste zoontje een mondkapje op te doen, maar dat wilde het niet. Uit armoede had die zijn kind maar een doek voorgehouden. Dit werd echter door de vliegleiding opgemerkt en na geland te zijn werd het gezin het toestel uitgezet! Ergens in Taiwan kwam een klant zonder mondkapje een winkel binnen; die werd er door de gemaskerde verkoper toen nijdig op aangesproken dat die geen kapje droeg. De man in kwestie leek al eerder in andere winkels negatieve ervaringen met het personeel daar te hebben meegemaakt: die gaf de verkoper daarom enkele malen een oplawaai zodat die tussen de kratten waar die mee bezig was op elkaar te zetten, terecht kwam. In India werden “overtreders” van de lockdown daar met stokken in elkaar geslagen; daarna werden die op een afstand met staken een bus ingedreven waarna die werden afgevoerd. En president Duarte van de Filipijnen had een naar hij dacht, een goede oplossing voor dergelijke “overtreders” gevonden: “Schiet ze maar dood”! Ergens anders, in Japan, zag een gemaskerde klant iemand binnenstappen zonder mondkapje; de eerste werd plotseling dol; het personeel had de ongemaskerde man er kennelijk niet op gewezen dat ook die een kapje moest dragen. Om die reden sloeg de klant met het mondkapje intussen volkomen uitzinnig geworden, de glazen toonbank in gruzelementen! En in Amsterdam mochten we het meemaken dat klanten in een supermarkt met elkaar op de vuist gingen om uit angst voor corona zoveel toiletrollen als maar mogelijk was, te bemachtigen. Hoe die zich op deze manier tegen het coronavirus dachten te kunnen beschermen mag Joost weten. Maar dat is in ieder geval wat zij deden. En dit zijn nog maar enkele van de vele voorbeelden van wat angst met mensen doet: de gevolgen van een verminderd beoordelingsvermogen (een bekrompen bewustzijn) veroorzaakt door een angst-creërende media!

“The War of the Worlds”: Gefinancierd door de Rockefeller Foundation.

Robin de Ruiter had ook nog iets over het radiohoorspel “The War of the Worlds” wat in de jaren ’30 in de Verenigde Staten uitgezonden werd te zeggen. Het was een hoorspel wat als een soort actualiteitenprogramma werd uitgezonden. Hierin werd melding gemaakt dat er op dat moment een invasie vanaf de planeet Mars op de aarde plaatshad. De Amerikaanse bevolking die kennelijk niet wist dat het hier gewoon om een hoorspel ging, meenden dat er op dat moment echt sprake was van een buitenaardse inval door “Marsianen.”:

“Met Helloween Night joegen ze de mensen in 1939 de stuipen ook al op het lijf. De radio was net gemeengoed geworden. Tijdens de uitzending War of the Worlds naar het verhaal van H. G. Wells werd de reguliere programmering onderbroken met een melding dat er buitenaardse wezens waren geland. Prompt brak er onder de hele bevolking in de Verenigde Staten paniek uit. Achteraf bleek het een project van enkele professoren van Princeton University te zijn. Hadley Cantril, professor psychologie aan de Princeton universiteit schreef er zelfs een boek over: The Invasion from Mars: A Study in the Psychology of Panic. Dat was dus geen grap, maar een serieus media-experiment. Het was een onderdeel van het reeds eerder genoemde ‘Radio Project’, een ‘sociaal onderzoek project’ gefinancierd door de Rockefeller Foundation.” (bladzijde 75, vetdruk toegevoegd)

Ook toen al werd er dus een experiment uitgevoerd om na te gaan wat de reactie van (in dit geval de Amerikaanse bevolking) zou zijn. En waar het de Rockefeller Foundation aangaat, was die zeer gunstig; zo wist men er namelijk de mensen in de voor haar juiste richting te manipuleren! En laten we ons niet vergissen: diezelfde Rockefeller foundation heeft nu intussen meer dan tien jaar geleden ook het Lockstep-document opgesteld:

“Tien jaar geleden heeft de rijke en machtige Rockefeller Foundation een scenario doorgespeeld en mooi beschreven waarin een pandemie leidt tot autocratische regeringsvormen met totale bewaking en controle van de burgers.

Het zogenaamde Lockstep-document.

Dit is de agenda voor de uitvoering van “Lock Step”, een duivels plan om ons in stappen op slot te zetten.” (Lockdowns)

“Wij moeten zorgen voor een gezonde tegenbeweging: “Free Step”, de beweging die ons bevrijdt van de onderdrukking en stap voor stap leidt naar meer vrijheid. Wij zijn allen vrijheidsstrijder.” Bron: commonsensetv.nl/nederlandse-vertaling-lockstep-rockefeller-foundation-document/

Het behelst hier dus een plan om door middel van een pandemie de hele samenleving door de verschillende lockdowns waar we nu al enige tijd bekend mee zijn, af te sluiten zodat de wereldbevolking onder een komende autocratische Nieuwe Wereldorde onder totale controle en bewaking zal worden gesteld!

Bestaat er een Plan?

Tegenwoordig hebben we nu ook een fenomeen bij wat we er tijdens de Mexicaanse griep-campagne nog niet hadden: de zogenaamde “Factcheckers.” En die weten het ons allemaal zeer goed te vertellen: “Nee, die vaccins zijn niet giftig maar juist veilig.” En “Nee, er is geen plan voor een Nieuwe Wereldorde.” En zo kunnen we nog een tijd doorgaan met wat die “factcheckers” nog meer ontkennen wat deze zaken aangaat. Maar bestaat er werkelijk een plan om tot een dergelijke wereldorde te komen? Antwoord: uit alle bovenstaande gegevens blijkt dat er niet alleen een plan voor een NWO is, maar dat hier al geruime tijd aan wordt gewerkt; de feiten zoals door Robin de Ruiter in zijn “De Komst van de Transitie. Het einde van ons individueel zelfbeschikkingsrecht?” uit 2009 wijzen dit duidelijk uit! Robin de Ruiter mag daarom dan ook met recht een “profeet” worden genoemd, een visionair met een goed vooruitzicht op de ontzagwekkende gebeurtenissen die we om ons heen hebben zien gebeuren en nóg plaats zien vinden!

“CORONACRISIS. Het Einde van Ons Individueel Zelfbeschikkingsrecht is Nabij.”

En dát De Ruiter een uitzonderlijke en excellente onderzoeker is, heeft hij intussen weer eens bewezen daar hij in 2020 de opvolger van “De Komst van de Transitie” heeft gepubliceerd: “CORONACRISIS. Het einde van ons individueel zelfbeschikkingsrecht is nabij.” Luister naar wat er op de achterkant van dit boek te lezen is:

“Sinds begin 2020 wordt de hele wereld in de greep gehouden door het coronavirus en door overheidsmaatregelen zit een groot deel van de wereldbevolking thuis opgesloten. De lockdown heeft niet alleen dramatische gevolgen voor het dagelijks leven. De negatieve gevolgen zijn omvangrijk. Het openbare leven is geheel lamgelegd. Hele sectoren vallen weg, miljoenen werknemers zitten plotseling zonde baan. De huizenmarkt staat op inzakken, de schulden stpelen zich op en de economie in de meeste delen van de wereld is stil komen te liggen.

Als u gelooft dat wij in deze bijzondere zijn terecht gekomen door de coronapandemie, dan hoeft u dit boek dus niet te lezen.

Iedereen met een gezond verstand weet bij voorbaat dat een lockdown een volslagen sociale en economische ontwrichting teweeg zal brengen. Hoe komt het dat onze regeringsleiders de dramatische gevolgen van de door hun ingevoerde lockdown niet voorzien hebben? Ook zij moeten op de hoogte geweest zijn van de gigantische gevolgen van de door hun genomen maatregelen. Het is buitengewoon merkwaardig dat men wereldwijd een lockdown heeft ingevoerd. Des te meer omdat het sterftecijfer van mensen die gestorven zijn aan COVID-19 ver onder de norm ligt van de jaarlijkse normale griepsterfte.

De toename van de wereldwijde problemen door de desastreuze gevolgen van de lockdown dragen ertoe bij dat steeds meer mensen zich afvragen: “Wat zijn de gevolgen voor ons als burger? Hoe ziet onze toekomst eruit? Wat staat ons nog te wachten?”

De eerste druk van dit boek verscheen in 2009. Daarin wordt niet alleen een wereldwijde lockdown voorspeld, maar ook de beweegredenen daarvan worden uitgebreid beschreven. Nar aanleiding van de coronapandemie pakt de auteur met dit boek de draad weer op waar de eerste uitgave eindigt.

Na de verbazingwekkende gebeurtenissen die ons in de wereld van vandaag ten deel vallen, dienen we voorbereid te zijn op nog veel grotere veranderingen die binnenkort diep in ons leven zullen ingrijpen. Dit boek stelt de lezers in staat te doorzien wat zich achter de schermen van de wereldpolitiek afspeelt en daar de patronen in te herkennen, zodat men kan gaan handelen, iets dat in deze tijd broodnodig is.”

“COVID-19 en de Wereld Erna. Beleidsstukken van de Europese Unie, de Wereldgezondheidsorganisatie en onze regering Geanalyseerd.”

Dat De Ruiter dat wat we nu plaats zien vinden al lang had voorzien blijkt wel daar hij er zoals we boven gezien hebben, over onder andere quarantaines en reisbeperkingen schreef. Alleen is er tijdens de periode van de Mexicaanse griep de met de steun van het Amerikaanse leger nationale massale vaccinatiedwang onder de Amerikaanse bevolking uitgebleven. Aangezien nu elke wereldburger nu zal moeten worden gevaccineerd tegen corona, zal het er vroeg of laat wel van komen; en niet alleen in Amerika! Nu heeft De Ruiter na de jongste uitgave nóg een boek gepubliceerd: “COVID-19 en de wereld erna. Beleidsstukken van de Europese Unie, de Wereldgezondheidsorganisatie en onze regering geanalyseerd.” bij dezelfde uitgeverij, Mayra Publications (2020). Op de achterkant van dit nieuwste meesterwerk:

“In de maatschappij horen we steeds vaker het bericht dat ‘het zo niet langer kan’, dat er fundamentele veranderingen moeten komen in ons maatschappelijk bestel. Hoe moeten we verder leven met onze instituties, waarin we ons vertrouwen verloren hebben?

Gedurende de laatste tientallen jaren heeft onze samenleving twee tegengestelde ontwikelingen ondergaan: Enerzijds toenemende grootschaligheid en eenvormigheid als gevolg van automatisering, digitalisering, grensoverschrijdende fusies van bedrijven, concentratie van geld en dus macht. Anderzijds een steeds veelkleuriger wordende bevolking die zich dankzij het internet steeds meer bewust is van de omgeving, oorzaak en gevolg alsmede de tekortkomingen van onze overheid.

Dit alles heeft steeds meer onrust en verzet van de bevolking als gevolg. Onze Europese overheden hebben zich middels het Verdrag van Maastricht in 1992 gecommitteerd aan de belangen van de vrije markt: middels artikel 129 is de mogelijkheid geschapen tot innige samenwerking en belangenverstrengeling tussen de overheden, de globale I. T. bedrijven en de globale farmaceutische bedrijven. Dat alles is overkoepeld door de Wereldgezondheidsorganisatie. De gang van zaken is in dit boek beschreven.

Het is bizar te noemen dat onze bevolking, dag in dag uit geconfronteerd met de onbetrouwbaarheid en het onvermogen van de overheden, plotseling een schijnbaar onbegrensd vertrouwen in dezelfde overheden als het vaccinaties betreft. Is dit vertrouwen gebaseerd op overtuiging of op angst?

Dit boek behandelt de beleidsstukken van de EU, de WHO en de regering en maakt inzichtelijk hoe we in de huidige situatie verzeild zijn geraakt. Het boek behandelt voorts de mogelijkheid tot hervorming van de samenleving zodat we eindelijk de problemen kunnen gaan oplossen en de samenleving weer een gezonde dynamiek gaat krijgen. De hervorming behelst het opnieuw opbouwen van de instituties van onderop, met het recht tot vereniging (artikel 8 in de Grondwet) en de hervorming van ons geldsysteem als uitgangspunten. We zullen het zelf moeten gaan doen, want de overheden hebben aangetoond de noodzakelijke veranderingen niet te kunnen bewerkstelligen.”

En dat is natuurlijk helemaal waar: terwijl een groot deel van de Nederlandse bevolking nu maar al te goed weet dat de overheid gewoon niet te vertrouwen is, heeft die wel weer het volste vertrouwen in dezelfde overheid als het om vaccinaties gaat! Hoe vaak hebben we bijvoorbeeld de nu inmiddels bekende leuze, “Ik hoop dat de overheid nu snel met een vaccin tegen het coronavirus komt zodat we het oude leven weer op kunnen pakken”, gehoord?

Nogmaals: Bestaat er een Plan?

Na al het bovenstaande doorgenomen te hebben nogmaals de vraag: Bestaat er een plan? Namelijk een plan om er via een coronapandemie/crisis globaal een Nieuwe Wereldorde in te voeren? Na dit alles kunnen we alleen maar bevestigend op antwoorden: Ja, er bestaat werkelijk een plan! En mochten we denken dat dit plan ergens enige tijd vóór de coronacrisis door de elite (de Rockenfellers & de Rothschilds) zou zijn bedacht, dan mogen we hier nog wel eens tweemaal over na gaan denken: dit plan (het “Grote Plan”) is al lang van tevoren bedacht; dit gaat zelfs terug tot vóór de terroristische aanslagen op 9/11. Deze dag (11 september 2001) zal in ons geheugen blijven als de noodlottige dag waarop de Verenigde Staten van Amerika met de grootste terreuraanslag in hun geschiedenis te maken kregen! Toch was dit weer een door de elite georkestreerd onderdeel van haar “Grote Plan” om een NWO dichter bij te brengen; verschillende burgerlijke vrijheden die de Amerikanen er hadden, werden vlak na de aanslagen ingeperkt. Hier in Nederland werden we verplicht om ten allen tijde ons paspoort/ID-kaart bij ons te hebben. Wijlen Texe Marrs, de stichter van Power of Prophecy, zag dit al in 1996 aan komen in zijn boek, “PROJECT L.U.C.I.D. the Beast 666 Universal Human Control System” (Living Truth Publishers); in hoofdstuk 3 “The New MARK Card – “Don’t Leave Home Without It!” (bladzijde 69) schreef hij dat nieuwspresentatrice Maria Puente toen meedeelde dat “All U.S citizens and legal immigrants would receive the equivalent of a national I.D. card under an expected proposal to Congress by the Commission on Immigration Reform, chaired by former Democrat Congresswoman Barbara Jordan.” Hier was echter zoveel protest op gekomen dat dit plan maar op de lange baan werd geschoven. Ongeveer vijf jaar later echter, na de aanslagen op 9/11, zou dit plan alsnog worden gerealiseerd! En nu, nu meent de elite hun lang gekoesterde wens voor een NWO eindelijk te kunnen realiseren via een coronacrisis! Een “pandemie” eigenlijk die achteraf slechts de omvang van een stevige griep blijkt te hebben! Die krankzinnige lockdowns plus de ermee gepaard gaande coronamaatregelen zijn dus gewoon disproportioneel te noemen. In werkelijkheid zijn die de voorbode van de komende wereldterreur, een voorproef van hoe het in de Nieuwe Wereldorde en het “Nieuwe Normaal” zal zijn!

Sigrid Kaag: We Moeten een Voorbeeld aan Israël Nemen.

In Israël heeft de bevolking er al ervaring mee over hoe het in het “Nieuwe Normaal” zal zijn; dit hebben we al boven gezien bij de tweet van “Shalom uit Israël.” Nu had minister Sigrid Kaag (D66) ons naar zij dacht, iets goeds mee te delen waar het die lockdowns en maatregelen betreft, Op 27 februari j.l. kwam de krant “Het Parool” met een artikel van Peter Winterman. In het artikel is te lezen dat Kaag voor een “vaccinatiebewijs” voor ons pleitte:

“D66-lijsttrekker Sigrid Kaag wil dat Nederlanders meer vrijheden krijgen als zij gevaccineerd zijn tegen corona. Ook wil ze dat de overheid gratis snel- en zelftesten verstrekt, waardoor restaurants, cafés, winkels en scholen op korte termijn weer open kunnen.

Kaag doet haar uitspraken zaterdag op een D66-congres in Veldhoven. “Laten we als Nederlanders een voorbeeld nemen aan Israël, waar vaccineerde mensen weer toegang krijgen tot een maatschappelijk leven,”zegt ze. “En geef degene die het vaccin nog niet heeft gehad dezelfde vrijheid met een negatieve test in de achterzak.”

Premier Rutte was hier nog voorzichtig over; verschillende vraagstukken zouden eerst nog moeten beantwoord; ook minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) wilde geen indirecte vaccinatieplicht; toch zou het mogelijk zijn, meende hij, dat degenen die gevaccineerd zouden zijn, meer vrijheden zouden krijgen. Premier Rutte zei dat de Europese Commissie in maart (deze maand dus) met “voortellen voor een vaccinatiecertificaat” zou komen. En tegen het einde van dit bericht lezen we het volgende:

“Israël heeft een digitaal paspoort ontwikkeld waarmee gevaccineerde inwoners sinds deze week meer vrijheden krijgen. Het digitale paspoort geeft toegang tot sportscholen, theaters, hotels, zwembaden, concerten en synagoges.” Maar: Personen zonder paspoort mogen niet worden toegelaten.” Bron: parool.nl/nederland/kaag-d66-pleit-voor-vaccinatiebewijs-laten-we-voorbeeld-nemen-aan-israel~b7b6b26c/

Minister Kaag zou naar verluidt zelf een huis in Israël hebben. Zou zij misschien weten wát er rondom dat digitale paspoort gaande is? Want wat daar nu al aan de hand is dat krijgen we onherroepelijk ook hier! In de volgende post zullen we een video plaatsen waarop de pijnlijke situatie in Israël duidelijk wordt uitgelegd door Ilana Rachel Daniel gezondheidsadviseur en politica. Zij vertelt er onder meer dat de mensen daar niet worden gedwongen zich te laten vaccineren, maar dat diegenen die zich niet laten vaccineren wel hun burgerlijke vrijheden zullen verliezen! En dat is precies wat we ook weer in het artikel in Het Parool lezen: “Personen zonder paspoort mogen niet worden toegelaten”!

Zware Dagen.

Rest ons nog te zeggen dat er zware dagen in het verschiet liggen; en niet alleen in Israël waar die er nu al aangebroken zijn, maar zoals gezegd ook hier, maar ook voor de hele wereld. Het enige wat we nog zouden kunnen doen is om nog zoveel mogelijk mensen die nu nog altijd menen dat er werkelijk sprake zou zijn van een “dodelijke coronapandemie”, wakker te maken voor wat er echt allemaal rond corona aan de hand is. Wij hier zijn er al geruime tijd mee bezig met de artikelen die we er al over gepubliceerd hebben en nog zullen publiceren.

Ton Nuiten – Woensdag 10 Maart 2021.

,

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star