Krimpenaren veroordelen gedrag van bezoekers Mieraskerk – YouTube

Hier hebben we dan weer de goedgelovige bijgelovigen die afgeven op christelijke gelovigen. Ja, we moeten ons aan die (corona)regels houden, dus zij ook! Maar dat doen we nu al meer dan een jaar en nog heeft dit alles ons tot nu toe nog geen fluit opgeleverd. Nu zijn er berichten te over waarin gesteld wordt dat corona toch niet zo dodelijk is als altijd beweerd werd. En toch zijn er hier weer mensen die zich angstvallig en bekrompen vastklampen aan die coronamaatregelen!

Maar wat is er rond corona nu echt aan de hand? Wat er nu gaande is, is dat er via die maatregelen onze burgerlijke vrijheden steeds meer beperkt worden waarbij een virus als rookgordijn wordt gebruikt! En niet alleen die van ons, maar ook die van die bijgelovige goedgelovigen die zich ook nu nog aan die niet-werkende, drukkende, knellende en vrijheidsbeperkende maatregelen houden. Met als enig verschil: In tegenstelling met ons, werken zij zo zelf aan hun (en helaas ook aan onze) aanstaande slavernij mee! Wat dit laatste betreft, staan we hier eigenlijk ook weer niet op te wachten…

Ton Nuiten – Woensdag 31 Maart 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star