“Rutte is menselijkheid kwijt” – George van der Leeden met Ghislen Nysten – YouTube

Hier is Ghislen Nysten aan het woord; nadat premier Rutte erin was geslaagd het vonnis van de Haagse rechtbank tegen de avondklok had weten te verijdelen, besloot Nysten als fractievoorzitter van de VVD in de gemeente Beek te vertrekken. In dit interview geeft hij zijn visie op het coronabeleid van de regering, het leugenachtig gedrag van Rutte, het extreme politiegeweld tijdens demonstraties en andere met corona gerelateerde zaken.

Zelfcensuur.

Enkele malen is er tijdens dit interview sprake van een “tuut”-geluid waarmee bepaalde woorden worden gecensureerd. Dit gebeurde omdat George van der Leeden die het interview van Nysten afnam, weet dat als die woorden er niet zouden zijn zelf-gecensureerd, deze video door YouTube van het YouTubekanaal zou worden verwijderd. Mocht ook deze video hier desondanks toch nog worden verwijderd, dan is die er op de site van Café Weltschmerz zelf nog – ongecensureerd en wel – te zien. https://cafeweltschmerz.nl/

Ton Nuiten – Maandag 12 April 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star