“Massa mRNA Vaccinatie Roekeloos & onnodig”, zegt Prof. Theo Schetters (ENGLISH – DUTCH Sub.) – YouTube

In deze video van programmamaker Flavio Pasquino komen Professor Dr. Theo Schetters, Dr. Andrew Wakefield en Adrian Hill aan het woord. Zij menen dat er met de mRNA-vaccins problemen zijn; in deze video leggen zij uit wat die problemen zijn.

Professor Dr. von Rath over de Eventuele Bijwerkingen van mFRA-Vaccins op Lange Termijn.

Het zijn niet slechts de wetenschappers in het programma bij Flavio Pasquino die er bij de mRNA-vaccins zo hun vraagtekens bij zetten, ook Professor Dr. von Rath heeft hier zo zijn bedenkingen bij. Over de eventuele bijwerkingen op lange termijn van deze vaccins zegt hij er onder meer het volgende over:

“Naast de vaak waargenomen bijwerkingen, de risico’s van allergische reacties en andere voorspelbare risico’s, kunnen we de mogelijkheid niet uitsluiten dat andere ernstige en onverwachte effecten jaren later kunnen optreden nadat honderden miljoenen mensen van verschillende leeftijden, rassen, etniciteit en gezondheidsproblemen zijn blootgesteld aan Covid-19-vaccins. De identificatie van deze effecten en hun verband met de vaccinatie vormt een enorme logistieke uitdaging. Deze experimentele technologie vraagt daarom om effectieve postmarkingsurveillance.” Bron: dr-rath-foundation.org/2021/03/covid-19-vaccines-baanbrekende-aanpak-of-onverwacht-gezondheidsrisico/ onder “Onverwachte bijwerkingen GEV-vaccins: onbekende onbekenden.” (vetdruk toegevoegd_

Professor Dr. von Rath heeft het er dus niet alleen over die bijwerkingen van die vaccins zoals bijvoorbeeld anafylaxie, maar ook op die onverwachte neveneffecten die zich pas jaren later zouden kunnen openbaren. Hij heeft het er echter ook over “experimentele technologie” wat dus eigenlijk wil zeggen dat die Covid-19-vaaccins zich in een proefondervindelijke, experimentele fase bevinden. En het zijn nu de talloze ontvangers van dit vaccin die nu dus worden gebruikt als proefkonijnen. En wat die bijwerkingen die zich zoals Prof. von Rath al zegt, pas jaren later zouden kunnen openbaren, zou er vermoedelijk geen verband meer tussen die neveneffecten en die vaccins meer gelegd worden; omdat de tijdspanne tussen het ontvangen van het vaccin en de zich veel later manifesterende neveneffecten dan te lang is. En dan zal het dan wel heel gemakkelijk worden om te zeggen dat er geen verband tussen die vaccins en die bijwerkingen kan worden aangetoond!

Facebook & de “Fact-Checkers.”

Nu zijn we al enige tijd niet meer zo actief op Facebook; eerder waren we er vaker met het plaatsen van verschillende posts op te vinden. Nu hadden we besloten om ook die video van Favio Pasquino op onze Facebook=pagina te plaatsen. Na enige tijd besloten we er weer eens naar te kijken. En warempel, die bleek gecheckt te zijn door een van de van Facebook “onafhankelijke” fact-checkers. Hier lazen we er het volgende over:

“Gedeeltelijk onjuiste informatie. Gecontroleerd door onafhankelijke feitencheckers.”

Na op de button “Meer informatie” over die informatie die deels onjuist zou zijn, lazen we : “Gedeeltelijk onjuist.” Met de mededeling “mRNA-vaccins leidden niet tot auto-immuunziekten.” De fact-checker die deze check had uitgevoerd, behoort tot dpa Factencheck. En daar weer onder (onder “Gerelateerde artikelen”) worden we naar de betreffende feitencheck van de checker die deze video beoordeeld heeft, verwezen.

Geen Uitleg. Maar wel “Onafhankelijk.”

Eenmaal op die pagina aangekomen, verwachtten we dat die fact-checker toch wel enige uitleg over wát er nu met die video van Flavio Pasquino verkeerd en niet goed zou zijn. Maar die zien we er niet. Wat we er weer wél lezen, is dat die “onafhankelijk” zou zijn. En we lezen er nog iets:

“Onafhankelijke feitencheckers op Facebook hebben de gedragscode van “het onpartijdige International Fact-Checking Network ondertekend.”

Bij dat “onafhankelijke Network” is dan ook onze “feitenchecker” die meende dat het met die video niet helemaal goed zit, aangesloten. We krijgen er echter geen uitleg over, wát er nu verkeerd zou zijn aan die video. Maar “onafhankelijk” is hij nu weer wel. Althans, als we Facebook mogen geloven.

Het International Fact-Checking Network: Onderdeel van het Poynter Institute for Media Studies & de Machtige Financiers Achter dit Instituut.

Met deze bovenstaande gegevens gaan we dan naar een Engelstalig artikel van de Dr. von Rath-Foundation. Daar lezen we dat Facebook verdere maatregelen tegen alternatieve inhoud betreffende Covid-19-vaccins heeft aangekondigd. Zo heeft dit medium aangekondidgd dat het labels met informatie van de WHO aan alle posts over dit onderwerp toe zal gaan voegen. We halen er hier het volgende over uit:

“Facebook zegt ook dat het de verspreiding van content van gebruikers die haar beleid over COVID-19 en vaccins schenden of die herhaaldelijk content delen, gemarkeerd als “false”, door haar zogenaamde “fact-checking” systeem zal reduceren. De feitencheckende bots van de site werken met individuen, gecertifieerd door het International Fact-Checking Network, een afdeling van het Poynter Institute for Media Studies. Met name het Poynter Institute heeft eerder financiering ontvangen van de Bill & Melinda Gates Foundation, zogenaamd ‘om de nauwkeurigheid en de wereldwijde media van claims met betrekking tot wereldwijde gezondheid en ontwikkeling te verbeteren.’ De belangrijkste financiers zijn momenteel Facebook zelf, het Google News Initiative en het door George Soros gefinancierde ‘Foundation to Promote Open Society.’ Terwijl die beweert voor “vrijheid van meningsuiting” te pleiten, is het Poynter Istitute misschien wel een van de grootste censors op het internet van dit mensenrecht aan het worden.” Bron: dr-rath-foundation.org/2021/03/facebook-to-add-world-health-organization-info-to-all-posts-about-covid-19-vaccines/ (vetdruk toegevoegd)

En dit zijn nu de machtige financiers achter het Poynter Institute (en dus ook het International Fact-Checking Network waar onze “onafhankelijke feitenchecker” deel van uitmaakt) die alle publicaties op Facebook over COVID-19 die er onwelgevallig worden geacht, verder zal reduceren en uiteindelijk ook zullen laten verwijderen.

Ton Nuiten – Zaterdag 10 April 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star