De oproep van Wybren van Haga: burgerlijke ongehoorzaamheid tegen de testsamenleving! – YouTube

Al voor meer dan een jaar lang hebben we te lijden onder coronamaatregelen die niets uitwerken, geen nut hebben en die door een deel van de burgerbevolking – terecht – als een nodeloze last ervaren worden. Nu zijn we hierbij ook nog op weg naar een “testsamenleving”, een samenleving waarin ook mensen die verder volkomen gezond zijn en dus geen klachten hebben, zouden moeten worden getest. Hier spreekt het Tweede Kamerlid Wybren van Haga (Forum voor Democratie (FdV), over de ellende die deze maatregelen nu al hebben veroorzaakt; hij besluit zijn betoog met deze woorden:

“En daarom doe ik een oproep aan alle Nederlanders: Laten we stoppen met deze gekte; laten we ons gezonde verstand weer gaan gebruiken, en laten we niet meedoen aan deze waanzin van dit kabinet. Dus laat je niet meer testen als je geen klachten hebt. Zelfs premier Rutte hier heeft verklaard dat het geen zin heeft om je te laten testen als je geen klachten hebt, dus laten we dit goede voorbeeld volgen. We moeten dit kabinet weer onder controle krijgen en onze vrijheid terugpakken. Dus geen klachten, laat je niet testen. Laten we deze onzinnige testsamenleving boycotten!” 

En daar zijn we het natuurlijk helemaal mee eens (waarbij we hier wel bij aan zouden tekenen dat we het maar al te graag hadden gezien en gehoord dat Van Haga dit ook over bijvoorbeeld die nutteloze mondkapjesplicht gezegd zou hebben)!

Ton Nuiten – Zondag 25 April 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star