Corona Maatregelen: Kinderen luiden de noodklok – YouTube

Zouden die coronamaatregelen dan toch iets hebben uitgehaald om er het coronavirus mee in te dammen? Waarschijnlijk niet; we horen namelijk ook nu nog regelmatig van “toegenomen besmettingen.” de resultaten die er hiermee intussen zijn bereikt zijn dan ook beslist niet positief te noemen. Daarnaast zijn die maatregelen onderdrukkende, kwellende en tergende maatregelen. Het zijn echter vooral onze kinderen die er onder te lijden hebben (waarbij het natuurlijk gaat over de kinderen in ons land. Wat al die kinderen in andere landen (België bijvoorbeeld) aangaat, zal de situatie er wel niet veel anders zijn)…

Ton Nuiten – Maandag 26 April 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star