BEVRIJDINGSDAG: STOP DE STAATSTERREUR – YouTube

Pim Smit leest hier enkele citaten van getuigenissen van politieagenten uit de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie voor. Deze agenten die met hun getuigenissen naar buiten gekomen zijn, hebben het nu zeer zwaar onder hun collega’s die anders dan zij, een totale minachting hebben voor de vreedzame demonstranten, te verduren. Omdat nu ook bij de rest van het politiekorps bekend is dat er collega’s onder hen zijn die toch sympathie voor de demonstranten koesteren, worden deze “sympathisanten” zwaar door zowel de korpsleiding als hun collega’s zwaar vernederd en getreiterd. Kortom: zij hebben er eigenlijk geen leven meer! Toch hebben zij de moed genomen en ook getoond om met hun verhalen voor de dag te komen. (Politie)petje af voor deze moedige agenten! 

Ton Nuiten – 7 Mei 2021

Zie in dit verband ook: https://tinthor.org/2021/05/07/politiegeweld-twitter-zoekfunctie-twitter/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star