#politiegeweld – Twitter-zoekfunctie / Twitter

Bron: #politiegeweld – Twitter-zoekfunctie / Twitter

Zoals deze tweet (van “A.N.N.A.”) al aangeeft, gaat het hier om het politiegeweld waar we hier nu al enige tijd mee te maken hebben. Die schreef:

“Dit land is echt zo verschrikkelijk stuk. Politie is dus echt niet meer te vertrouwen en zeker niet je beste vriend. Op bevrijdingsdag wordt dus duidelijk dat je bang moet zijn voor de politie. #politiegeweld Hebben de wappies toch weer gelijk.” 

Nu konden we het niet laten om er onze eigen reactie bij te geven:

“Op 5 mei j.l. vierden we weer het feit dat we op 5 mei 1945 van de nazi-bezettingsmacht werden bevrijd. Wie had toen ooit kunnen vermoeden dat we eens een “interne bezettingsmacht” (onze eigen overheid) zouden hebben, die ons die vrijheidsbeperkende maatregelen heeft opgelegd!”

Toen we op “beantwoorden” hadden geklikt om onze reactie te plaatsen, kregen we deze melding:

“Er ging iets mis, maar geen paniek. We proberen het opnieuw.”

Ook na herhaalde pogingen om er onze reactie toch geplaatst te krijgen, kregen we steeds weer diezelfde melding. Uiteindelijk besloten we om onze reactie maar op te slaan (om die later alsnog te kunnen plaatsen. Maar ook dat lukte na herhaalde pogingen niet. Kennelijk is hier dan ook sprake van een verhulde vorm van censuur. 

Politiegeweld op Bevrijdingsdag: een van de onbetwiste Kenmerken van een Komende Dictatuur. 

Dat er nu uitgerekend ook op Bevrijdingsdag sprake moet zijn van politiegeweld. Dit kan alleen maar worden geïdentificeerd als een van de onbetwiste kenmerken van een komende dictatuur. Nota bene op Bevrijdingsdag! En vergis je niet: dergelijke voorbeelden van politiegeweld hebben we inmiddels ook al in onder meer Engeland, Duitsland en België gezien.

Ruimschoots Overdreven? 

Nu zou je kunnen zeggen: “Is dit nu niet ruimschoots overdreven? Om zo een vergelijking tussen het huidige politiegeweld met wat er tijdens de Duitse bezetting in 40-45 gebeurde te maken?” Wel, misschien. Maar vergeet hierbij niet dat we nu al meer dan een jaar onder vrijheidsbeperkende maatregelen leven. En denk ook hier eens over na: hoeveel ondernemers hebben hun bedrijf al over de kop zien gaan terwijl die nu ook met grote schulden zitten? Hoeveel ouderen in verpleeghuizen zijn terwijl die er in alle eenzaamheid wegkwijnden, van ons heengegaan zonder dat de naaste familieleden er bij mochten zijn om afscheid van het te kunnen nemen? Hoeveel van onze jongeren lopen er met zelfmoordgedachten rond, waarbij sommigen “de daad bij het woord gevoegd” zullen hebben?  Hoe vaak zijn we als volk al niet door een lachende minister-preisdent en de minister van Volksgezondheid voorgelogen terwijl het hen niet eens interesseerde dat het land bezig was, weg te kwijnen onder maatregelen waarvan nu al lang duidelijk is dat die vanaf het begin geen effect tegen “corona” hebben gehad? En hoe groot zou de schade die er door die krankzinnige maatregelen nu al aan de economie is toegebracht, zijn? Terwijl er hier en daar stemmen opgaan die ervoor waarschuwen dat we hiermee weleens op een economische crisis van ongekende proporties af dreigen te koersen? Dit zijn nog maar enkele problemen waarmee we door onze eigen “interne bezettingsmacht” (onze eigen overheid) opgezadeld zijn!

De Grote Prijsklapper. 

De grote prijsklapper hebben we nu echter tot het laatst bewaard. Wist u dat:

Er in de Verenigde Staten tijdens de zo beruchte “Spaanse griep” die er in 1918  destijds niet alleen daar, maar ook in andere grote delen van de wereld talloze slachtoffers eiste, proefnemingen werden gehouden om er de besmettelijkheid van die griep mee te testen? Gezonde vrijwilligers werden in contact gebracht met patiënten; zij moesten de handen van die patiënten schudden, hun adem zo diep inhaleren als zij konden, en … geen van die vrijwilligers werd ziek! Tijdens een van de grootste polio-epidemieën in de VS in 1949 werden er ook gelijksoortige proeven gehouden. Ook hier: geen van de vrijwilligers die er aan die experimenten deel hadden genomen, werd ziek!

De Proefneming van Dr. Ming Gao van de Southern Medical University. 

Hier komt dan de hoofdprijs:

“Onder leiding van Ming Gao van de Southern University verscheen op 13 mei van dit jaar” (2020) “een studie waarbij maar liefst 455 mensen een vijftal dagen in contact gebracht werden met iemand die positief getest was op COVID-19. Heb je je nog steeds vast? Niemand raakte geïnfecteerd! En houd je nog een keer vast want … deze studie is volledig buiten de media gehouden. Je kunt je dus meer dan ooit serieuze vragen stellen bij de anderhalve meter en het woord besmetting waarbij een heel groot deel van de wereldbevolking in een psychologische wurggreep wordt gehouden.” Bron: “De Coronaplandemie. Zicht op een verborgen speelveld” van Erwin Pasmans (Uitgeverij ASPEKT) 2020, bladzijde 159)

Wat zegt ons dit wel niet? Kennelijk worden wij (en daarnaast ook alle andere volken waar krankzinnige maatregelen zoals “social distance” en het verplicht dragen van mondkapjes er ingesteld zijn) grootschalig bedrogen; vooral niet teveel versoepelen, want anders “toenemende besmettingen, toenemende besmettingen!” Behalve dat angstaanjagende gezwets horen we verder niets!

Goed Nadenken. 

Nogmaals: mag er dan geen vergelijking tussen de nazi-bezetting in ’40-45′ en tussen onze eigen “interne bezettingsmacht” worden gemaakt? Misschien wel, misschien niet. Maar vergeet dit hierbij niet: het grootste deel van de landen heeft er ieder de eigen “interne bezettingsmacht”: België, Frankrijk, Engeland, de VS, etc. Met allemaal dezelfde nutteloze, knellende maatregelen en ellende aan problemen die we hier over ons eigen land hebben opgesomd! Wil je dan alsnog protesteren dat hier geen vergelijking mag worden gemaakt met die nazi-bezettingsmacht van ’40-45′? Dat mag natuurlijk altijd. Maar het zou eens goed voor je zijn, hier eerst eens na te denken over wat we hier allemaal beschreven hebben, vooral over die experimenten tussen vrijwilligers en patiënten in het verleden (inclusief de recente proefneming van Dr. Ming Gao).

Ton Nuiten – Vrijdag 7 Mei 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star