Aangezien de Great Reset Agenda Momenteel Faalt, Bereiden Globalisten een Nieuwe Crisis in Amerika Voor.

22 april 2021 – Om erop te wijzen kan dat misschien als “Amerikaanse uitzonderlijkheid” klinken, maar zelfs als de wereldwijde reset in elke andere natie op aarde slaagt, hebben globalisten, tenzij ze het Amerikaanse volk kunnen onderwerpen en regeren, nog steeds gefaald.

Zoals ik in het verleden al vaak heb opgemerkt, is het grootste deel van de wereld voldoende ontwapend en hoewel we in verschillende Europese landen verzet zien tegen verplichte vaccinatie wetten en medische tirannie, is het onwaarschijnlijk dat die in staat zullen zijn, een volledige opmars naar het daadwerkelijke afweren van een totalitaire staat te ondernemen.

De meeste Aziatische landen, India en Australië, zijn al zo goed als onder controle. Als je bedenkt dat er in Afrika veel verdachte vaccins worden getest, is Afrika hier bijna een nakomeling bij. Het enige obstakel op de agenda is nu nog Amerika.

Het zijn vooral de conservatieven die er de globalisten al generaties lang een doorn in het oog zijn. Eigenlijk komt het neer op de simpele kwestie van wederzijdse uitsluiting; op dezelfde plek kun je niet tegelijkertijd een openlijke globalistische samenleving en conservatieve idealen hebben. Dat is onmogelijk. Conservatieven geloven in een gecontroleerde overheid, echte vrije markten, individuele vrijheid, de waarde van het leven, vrijheid van meningsuiting, het recht op zelfverdediging, het recht op zelfbeschikking, godsdienstvrijheid en het principe van non-agressie (tenzij u ons probeert te schaden, zullen wij u geen kwaad doen). In een globalistische wereld kan geen van deze dingen bestaan omdat het globalisme in de kern het streven naar een volledig gecentraliseerde tirannie is.

Er zijn mensen op deze planeet die er niet tevreden mee zijn, gewoon hun leven te leiden, voor hun gezin te zorgen en om er vreedzaam hun weg te vinden. Zij willen wanhopig de controle over u, mij, alles, en zij zullen alle mogelijke middelen om die ook te krijgen, gebruiken. Ik zou het willen vergelijken met een soort van drugsverslaving. Globalisten zijn als crackverslaafden; omdat er altijd wel iets meer te nemen is, kunnen zij nooit genoeg macht krijgen. Zichzelf en anderen vertellen zij dat zij “mensvriendelijk” zijn, dat “zij weten wat het beste is” voor de rest van ons. Zij geloven dat zij superieur zijn en dat het daarom hun “bestemming” is, voor het “grotere goed” van ons allemaal, de samenleving te dicteren en te besturen.

Maar in werkelijkheid wordt het, als we hun methoden observeren, duidelijk dat zij geen nobele ambities hebben; je hebt dan geen empathie of eer. Zij geven niets om de gemiddelde persoon, het milieu, de economie of de samenleving in het algemeen. Zij geven alleen om zichzelf en hun grootsheidswaanzin. Voor de rest van de samenleving zijn zij kwaadaardig. In hun zoektocht naar een wereldwijde reset lijken zij vooral geobsedeerd te zijn met het deconstrueren en saboteren van Amerika.

Als iemand zou weigeren hun “liefdadigheid” te accepteren, zouden echte filantropen hier geen moeite mee hebben, maar psychopaten kunnen het niet hebben als een groep mensen hen en hun ideologie zou verwerpen. Die mogen niet van hen vandaan” (onder hun macht uit) “komen. Je mag de zaken niet op je eigen manier doen. U moet ertoe worden gedwongen, zich te onderwerpen. De agenda werkt dan alleen als IEDEREEN zich hiervoor aan zal melden.

Helaas voor de globalisten werkt de reset voor hen niet overal. In vergelijking met Azië en delen van Europa, schiet de agenda er in de VS jammerlijk tekort. Zoals Klaus Schab, hoofd van het Economisch Wereldforum, u er aan wil herinneren dat de Covid-19-pandemie er de “perfecte gelegenheid” voor is om er de globalistische plannen voor een totale reset van de menselijke economie en de samenleving mee vooruit te helpen. Voor globalisten is deze crisis een wondermiddel, een toegangspoort, tot hun versie van een betere wereld. Zij willen die pandemie daarom graag en maken er zich dan ook geen zorgen over.

Het probleem is dat er niet genoeg kwaad mee kan worden aangericht of mensen er niet genoeg mee aan het schrikken worden gemaakt. Bekijk de coronavirus-pandemie-simulatie, Evenement 201 maar eens. Die werd slechts twee maanden voor het echte evenement dat in 2020 “plaats zou hebben”, door het Economische Wereldforum en de Bill en Melinda Gates Foundation georganiseerd. Dit pandemische oorlogspel ging niet zozeer om het redden van levens, maar over hoe de elites van plan waren, het publiek er mee onder controle te houden. De onderdrukking van alternatieve media en de censuur op sociale media werd er uitgebreid bij besproken. Wil de reset zegevieren, dan zullen afwijkende stemmen hierbij het zwijgen moeten worden opgelegd.

Ultiem Bewijs: Covid-19 was Gepland om er de Nieuwe Wereldorde mee in te Voeren.

Een factor binnen de simulatie van Event 201 die echter nooit plaatsgevonden had, waren de projecties van de WEF van de corona-doden. In dit oorlogspel suggereerde men tenminste 65 miljoen aan eerste sterfgevallen vanwege die pandemie. In eerdere projecties werd er gewezen op 2% tot 3% of meer sterfgevallen onder de bevolking. Nadat de echte pandemie openbaar geworden was, werden dezelfde voorspellingen door de Wereldgezondheidsorganisatie van de VN herhaald. Met een laag sterftecijfer van ongeveer 0.26% buiten de verpleeghuizen, was Covid-19 dan ook een teleurstelling voor de globalisten. Wat betekent dat 99.7% van de bevolking dan ook niets te vrezen heeft van Covid.

Miljoenen Amerikanen realiseren zich de situatie nu, en weigeren zich vanwege een virus dat geen bedreiging vormt, nog aan die maatregelen te houden. In plaats van dat zij zich terugtrekken uit dit reset-schema, blijven de globalisten de situatie alleen maar verergeren. En waarom? Omdat zij anders geen andere keus hebben. Zij lieten de kat nu eenmaal uit de zak en daar Klaus Schwab de wereld precies verteld had wat nu het plan was, raasden zij luidruchtig door. Als je je nu terugtrekt, krijg je misschien NOOIT nog een kans een plan uit te voeren om er de wereld mee te centraliseren! Een enorme zwendel die medische tirannie vereist om er rebellie mee te voorkomen.

Ziet u, zou het sterftecijfer dramatisch hoger geweest zijn dan 0.26% en Covid dus een terechte bedreiging zou vormen, dan zou waarschijnlijk een groter deel van de Amerikaanse met beperkingen voor de langere termijn en gezondheidspasjes zijn meegegaan. Of misschien ook wel niet. Feit blijft dat 40% van de sterfgevallen in verpleeghuizen onder patiënten mensen waren n die al andere aandoeningen hadden. Buiten die faciliteiten was het sterftecijfer er minimaal. De mondkapjesverplichting is volkomen ondoeltreffend gebleken. En de staten die opengebleven waren en er de mondkapjesverplichting ophieven, hebben in tegenstelling met staten waar de lockdown afgedwongen werd, hebben er een DALEND aantal sterfgevallen en infecties. Staten in de VS stellen zich nu open en weigeren er nog langer nutteloze eisen op te leggen.

In de staat Montana waar ik vandaan kom, nemen wetgevers en de gouverneur nu al wetten aan die de handhaving van gezondheidspasjes verbieden. Zelfs grote bedrijven mogen nu geen vaccinatiecertificaten bij klanten of medewerkers meer opvragen. Uit peilingen blijkt bovendien dat 40% tot 50% van de Amerikaanse bevolking met de introductie van een vaccin of een medisch paspoort. Waarom zou u zich ook laten vaccineren tegen een virus waar 99.7% van de bevolking niet getroffen is.

Het spel is voorbij. De globalisten hebben als zij hopen er in de VS verdere lockdowns samen met medische paspoorten en ontwapening, af te dwingen, een nieuwe crisis nodig. Wees dus niet verbaasd als er in de zomermaanden meer geconstrueerde chaos zal zijn. Maar hoe zal de volgende crisis er uitzien? Ik denk dat we er de wegwijzers al van zien…

Covid-Mutaties.

De reguliere media voeren een non-stop verhaal over de Covid-mutatiehype. Wekelijks horen we over Britse en Braziliaanse varianten en er wordt dan beweerd dat deze varianten veel dodelijker en besmettelijker zijn dan het oorspronkelijke virus. Daar is nog geen bewijs voor, maar de globalisten willen dit idee er in de hoofden van de mensen gewoon verankeren waarmee zij er bij de mensen de angst gewoon weer mee aan willen wakkeren. Ik heb het gevoel dat deze strategie, in de VS althans, zal mislukken. Veel Amerikanen zijn zich nu bewust van de werkelijkheid en een nieuwe virusdreiging zal niet zoals dit het met Covid-19 in de eerste paar maanden van de pandemie wel het geval was, hetzelfde effect hebben. Toen wisten we beiden niet waar we op dat moment echt mee te maken hadden en voorzichtigheid was dan ook een praktische reactie.

Tegenwoordig weten we echter dat Covid voor de overgrote meerderheid van de bevolking geen probleem is. De pogingen van de media om de dreiging te escaleren zullen dan natuurlijk niet effectief zijn, maar ze zullen het natuurlijk toch proberen…

De BLM-Rellen.

Van de kant van het establishment is dit de volgende tactiek. Talrijke overheidsfunctionarissen pleiten nu openlijk voor hernieuwde onrust in het hele land vanwege een recente schietpartij door de politie in Minnesota. De schietpartij op zich was echter onbedoeld; de verdachte verzette zich op gewelddadige manier tegen zijn arrestatie en sprong vervolgens in zijn auto. In plaats van haar taser pakte een agente in paniek haar pistool en schoot toen. Deze gebeurtenis had niets van doen met racisme of politiegeweld. Maar dat weerhield marxistische groepen er niet van om van deze situatie te profiteren en dit alles te presenteren als “blanke suprematie.” Het echte gevaar voor rellen zal echter komen met de beëindiging van de Derek Chauvin Act.

Aan het einde van het onderzoek was er namelijk bewijs ontdekt dat George Floyd betrokken was bij zwaar drugsgebruik en de lijkschouwer zei dat dit, samen met een hartaandoening, aan de dood van Floyd bijgedragen had. Ook werd er op de achterbank van de politieauto waar Floyd oorspronkelijk in werd vastgehouden, een “speedball” met fentanyl gevonden. Dus ook al zou de knie van Derek Chauvin op de achterkant van de nek van Floyd bijgedragen hebben aan zijn dood, zal het onwaarschijnlijk zijn dat een jury hem op basis van het bewijsmateriaal voor moord in de eerste of de tweede graad zal veroordelen. Elke lagere aanklacht zl zonder twijfel meer BLM-rellen veroorzaken. Het is dan natuurlijk zeer handig dat de evenementen in dit kruitvat aan het begin van de lente- en zomermaanden, de beste tijd voor onrust, plaats zullen vinden!

Mijn zorg is nu dat de burgerlijke onrust in de VS zal gaan smeulen en zich verspreiden totdat gewone burgers tenslotte het heft in eigen hand zullen gaan nemen. En natuurlijk zal elke gemeenschap die zich probeert te verdedigen tegen plundering en verwoesting, van “racistische agressie” worden beschuldigd. Op dat moment zal de regering-Biden er proberen die bevoegdheden af te dwingen om er in sommige regio’s de staat vab beleg op te kunnen leggen. Dit, in combinatie met het opnieuw instellen van lockdowns, is een zeer waarschijnlijk scenario.

Cyber-Veelhoek (Cyber Polygon).

Net zoals de Event 201-simulatie die over een coronavirus-pandemie gaat (en die aan de echte coronapandemie voorafging), bestaat er de vrees dat het volgende simulatie-evenement van het Economisch Wereldforum een nieuwe crisis in zal luiden. Cyber Polygon is een oorlogspel dat in juli van dit jaar zal worden gehost door het WEF en als doel heeft, een grote cyberaanval op de wereldwijde toeleveringsketen en het economische systeem te simuleren. Er zijn in het afgelopen jaar discussies in de media geweest over wat voor angst de cyberaanvallen vanuit Rusland, China, Iran en zelfs Noord-Korea hebben aangewakkerd.

Wat de dreiging voor de toeleveringsketen betreft, ik weet niet zeker hoe er met een cyberaanval de wereldwijde scheepvaart zou kunnen worden verstoord, tenzij het een nieuwe blokkade van een belangrijke scheepvaartroute zoals het Suez-kanaal zou zijn. Maar een succesvolle aanval op de aandelenmarkten in plaatsen zoals Wall Street kan verwoestend zijn. Ik stel voor om dit evenement van dichtbij te volgen, aangezien die als een voorloper bedoeld zou kunnen zijn voor een echte cyberaanval ergens in dit jaar. Het Economisch Wereldforum verwijst er deze zomer naar een wereldwijde cyberpandemie om er de “great reset” mee te vergemakkelijken.

Spanningen voor een Wereldwijde Oorlog.

Intussen zijn de media en de regering-Biden druk bezig spanningen met Rusland tover Oekraïne te creëren. Er zijn hernieuwde spanningen tussen Iran en Israël en de aanhoudende destabilisatie in Syrië door het Westen. En het risico op een confrontatie met China over Taiwan neemt toe. Het doel kan oorlog of alleen maar een economisch conflict zijn. Vorig jaar verkocht China namelijk al dollars en Amerikaanse staatsobligaties. Er zou dus niet veel voor nodig zijn om als China en Rusland samen met een mand aan valuta’s in de Wereldhandel zouden komen, de status van de wereldreserve van de dollar zouden schaden.

Globalisten hebben er bovendien veel voordelen bij, bij het aanzetten tot regionale oorlogen en om Amerikanen in zinloze conflicten te slepen. Zo zou de oorlogsdreiging kunnen worden gebruikt om er een nieuwe dienstplicht mee in te kunnen voeren. Want wat is er een betere manier dan om voornamelijk Amerikaanse mannen bezig te houden om zo te voorkomen dat die in opstand zouden komen tegen de Reset dan die op te stellen opdat die om zullen komen in een zinloze overzeese oorlog?

Voor mondiale spanningen is er ook een argumentatief voordeel. Wanneer Amerikanen zullen worden geconfronteerd met een buitenlandse dreiging, zijn die eerder geneigd de gedachte aan rebellie tegen de wanpraktijken van de regering te verwerpen. Ik twijfel er niet aan dat het establishment zal proberen te beweren dat de de vrijheidsbeweging geen beweging is, maar een “astro-turf”- beweging die door de Russen is opgericht om er Amerika mee te destabiliseren. Dit is al jarenlang de propagandastrategie van de linkse media. Waarom zouden die er dus mee stoppen?

Waar het op neerkomt, is dit: Omdat we een van de weinige landen met de middelen en de cijfers zijn om het te stoppen en de hele zaak opnieuw in te stellen, is Amerika het primaire doelwit van de globalisten. Totdat zij uit ons midden zullen worden verwijderd, zullen zij crisis na crisis blijven veroorzaken, ons zo uitputten en ons zo dwingen, hun totalitarisme te accepteren. Wees niet al te gemakzuchtig daar de pandemische agenda nu tekort schiet. Blijf waakzaam en blijf uw gemeenschappen organiseren!”

Bron: connectiv.events/globalisten-bereiten-eine-weitere-krise-in-amerika-vor-da-die-great-reset-agenda-derzeit-scheitert/ (Bewerkt en vetdruk toegevoegd) Met dank aan de organisatie “Wees de Weerstand” Bezoek ook een hun site: weesdeweerstand.nl

Enige Aantekeningen.

We zullen er nu enkele aantekeningen bij zetten.Dit doen we omdat er nog veel mensen zijn die menen dat bijvoorbeeld voormalig president Trump, de Russische president Vladimir Putin en hun bondgenoten tegen een Nieuwe Wereldorde zoals die door de globalisten in het Westen gepland is, zouden zijn. De waarheid is echter dat zowel de westerse leiders (die oner de duim van de globalisten zitten) als Putin etc. allen één en hetzelfde doel nastreven: de genoemde Wereldorde. Het is hier van belang te weten dat zowat alle staatshoofden en regeringsleiders ondergeschikt en onderworpen zijn aan de Rothschilds.

36 Transnationale Ur-Loges.

Nu is het op vele sites nog te lezen dat de Rothschild enorme macht uitoefenen op het wereldgebeuren; dit doen zij natuurlijk niet in directe zin; zij doen dit via hun aan hen gelieerde talloze politieke, financiële en medische instellingen en organisaties. Ook dat is in zekere mate al bekend. Wat velen echter nog niet weten, is dat er boven de “gewone Vrijmetselarij” met haar 33 graden nog een Vrijmetselarij is; die is samengesteld uit de 36 transnationale Ur-Loges. De Rothschilds oefenen hier hun directe invloed op uit; die super-loges doen hun invloed weer op die “gewone Vrijmetselarij” gelden waarvan de Metselaars met de hoogste graden dit weer op de volken der wereld doen via die vele instellingen en organisaties. Het was namelijk Robin de Ruiter die het feit over die Ur-Loges naar buiten had gebracht in verband met het boek vaan een hoge Italiaanse Vrijmetselaar, Gioele Magaldi geheten. In zijn boek “Massoni: Societá a Responsibilita Illiminata – La Scoperta della Ur-Lodges” doet Magaldi – letterlijk – een boekje open over hoe het er binnen die Ur-Loges aan toegaat. Voor de goede orde: wij hebben dit boek niet gelezen; zover zijn we immers nog niet dat we de Italiaanse taal kunnen begrijpen! Robin de Ruiter (die vloeiend verschillende talen waaronder het Italiaans spreekt) heeft dit echter wél gelezen. Hier schreef hij vervolgens in zijn boek “De 13 Satanische Bloedlijnen. Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges” (Mayra Publications) 2017 over. Op 21 maart 2020 schreven we hier het volgende over:

“Afgaande op wat Magaldi naar buiten had gebracht, deelt De Ruiter mee dat de wereld geregeerd wordt door 26 transnationale Ur-Loges. (bladzijde 27) Die zijn op hun beurt in twee groepen verdeeld: de Progressie-Democratische en de Anti-Democratische Oligarchische, Neo-Aristocratische. Beide groepen staan een Nieuwe Wereldorde voor. Beiden zijn het er echter niet eens over hóe die wereldorde tot stand zou moeten komen, en dit schijnt tot heel wat geruzie onder de twee te hebben geleid. De Democratischen willen dit via een “vreedzame weg” bereiken door angst en vees onder de wereldbevolking te zaaien voor terreur onder andere, opdat we de opzet van die Nieuwe orde (waarmee dan een einde aan de terreur zal worden gemaakt), graag zullen verwelkomen. De Anti-Democratischen daarentegen, willen de doorvoering van die orde bewerkstelligen via een Derde Wereldoorlog. Twee van de Ur-Loges van deze laatsten zijn de THREE EYES en de PAN-EUROPA. Het is nu onze genoemde minister-president, Mark Rutte, die (overeenkomstig de gegevens die Magaldi hier over naar buiten had gebracht), een van de leden van deze twee is. (bladzijde 37) Ook talloze andere politieke binnen- en buitenlandse prominenten passeren de revue: Nicolas Sarkozy, Mikhail Gorbachev (de man achter “perestrojka”), Benjamin Netanyahu, enz. Jan-Peter Balkenende onder anderen, onze voormalige minister-president (lid van de Hathor-Pentalpha (anti-Democratisch). Daar was George W. Bush Sr. trouwens ook lid van. (idem)” Bron: https://tinthor.org/2020/03/21/the-war-of-the-worlds-massahysterie-onder-de-amerikaanse-bevolking-coronavirussen-niet-nieuw-tweede-kamer-debat-live-uitgezonden-hoor-en-kijkspel-pieter-lakeman-het-lugubere-en-bizarre/ Zie onder: “Robin de Ruiter over de Italiaanse Vrijmetselaar Gioele Magaldi, de 36 Transnationale Ur-Loges & Mark Rutte.”

Vladimir Putin & Angela Merkel: Beiden Lid van de Ur-Loge Golden Eurasia.

Naast Angela Merkel (kanselier van Duitsland) is ook Vladimir Putin lid van de Ur-Loge Golden Eurasia. Dit is een van de Loges die tot de Democratisch-Progressieven behoren. (“De 13 Satanische Bloedlijnen…” (bladzijde 38) En zoals gezegd zijn de Democratisch-Progressieven erop uit een Nieuwe Wereldorde in te voeren door middel van het zaaien van angst en vrees onder de wereldbevolking via terreur. Robin de Ruiter schrijft dan nog dat de beide groepen Ur-Loges “dialectisch onder controle gehouden” worden (bladzijde 27) Dit gebeurt dan door de Rothschilds die er het toezicht op hebben. En dit heeft dan weer geleid tot heftige ruzies onder de Ur-leden onderling over hoe de totstandkoming van die Nieuwe Wereldorde te bereiken. Dus ook Putin (die door velen als een tegenstander van de NWO zoals men die in het Westen ingevoerd wil zien), juist een voorstander van diezelfde NWO.

Dr. Jaap van Dissel, het OMT, het RIVM & alle Overige Medische Instanties in de Bijrol.

Het is hier bovendien ook van belang erbij te vermelden dat de medische instanties van de overheden van de wereld (hier zijn dit onder andere Dr. Jaap van Dissel, het OMT en het RIVM) er hier slechts – al of niet bewust- een bijrol in vervullen; zij zijn dan (hoewel ook zij niet te verontschuldigen zijn), dan ook niet de hoofddaders. Die laatsten bevinden zich namelijk binnen de Ur-Loges! Toch wordt er hier op hen de aandacht gericht; en dat is natuurlijk ook goed om te doen. Hierbij dient echter wel het grotere beeld achter te worden gezien!

Wederzijdse Bedreigingen het Gevolg van Ruzies.

Wat nu het zaaien van angst onder de volken van de wereld aangaat, daar is men er binnen die Ur-Loges met die coronapandemie met een intussen maar al te goed in geslaagd, niet waar? Wat nu die net genoemde “heftige ruzies”en verdeeldheid onder de Ur-leden onderling over hoe nu die NWO in te voeren aangaat, hier zouden die wederzijdse bedreigingen over en weer weleens het gevolg van kunnen zijn. De bedreigingen door Amerika tegen Iran bijvoorbeeld. Of de strijdlustige taal van nu voormalig president Trump tegen Noord-Korea tijdens zijn ambtstermijn. Of de strafmaatregelen die er door het Westen aan Rusland werden opgelegd in verband met de – al of niet illegale – annexatie van De Krim door Rusland. Waarna Rusland terug sloeg met tegen-acties. Ook de vreselijke tragedie met de MH17 op 17 juli 2014 zou hieronder kunnen vallen! Of het hierbij ook daadwerkelijk tot een (wereld)oorlog zou kunnen komen, valt nog te bezien. En we hopen dan natuurlijk ook dat dit nooit zal gebeuren! Daarnaast hebben de leden van de Ur-Loges er ook weer geen zin in om over een door atoomwapens verschroeide aarde waarbij er de atoomstraling nog voor lange tijd aanwezig zal blijven, te regeren!

Ton Nuiten – Maandag 10 Mei 2021.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star