pope dissapears on live TV. is there a pope hologram? and why – YouTube

Is het iemand van u weleens gelukt om na gezien te zijn zomaar in het niets te verdwijnen? Die vraag zal uiteraard met “Nee” worden beantwoord. Ook is het trouwens een vreemde vraag; want wie vraagt er nu toch zoiets! Dat mensen zomaar in het niets kunnen verdwijnen, zien we toch alleen in sciencefictionfilms?

Zelf hebben we nu lang geleden ooit eens een dergelijke film gezien; een verdachte werd door agenten nagezeten en uiteindelijk kregen die hem in het zicht. Toen de agenten hem dicht genoeg genaderd waren en hem vast wilden grijpen, grepen zij in het luchtledige. Wat bleek: de persoon die zij voor reëel aanzagen, bleek een hologram te zijn! De “echte” verdachte bleek zich op dat moment elders te bevinden.

Wat we hierboven in deze video zien, lijkt in dit geval een hologram van paus Franciscus te zijn. Op het moment van deze opname moet de kerkvorst dus ergens op een andere plaats zijn geweest. Natuurlijk zullen er zijn die menen dat deze video gefotoshopt zou kunnen zijn. Dat zou misschien kunnen natuurlijk. In een tijd van snelle technologische vooruitgang staan we tegenwoordig echter nergens meer vreemd van te kijken! Daarnaast is het ook weer niet ongewoon dat er in sciencefiction- en avonturenfilms soms fragmenten voorkomen van gebeurtenissen die op dat moment nog volkomen onrealistisch zijn, maar later realiteit geworden zijn!

Met dank aan het Rob Scholten Museum. robscholtenmuseum.nl/truthseeker-pope-disappears-on-live-tv-is-there-a-pope-hologram-and-why/

Ton Nuiten – Dinsdag 11 Mei 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star