#WEF – #Cyber Polygon – #Wereld Economisch Forum – YouTube

In deze korte videoclip wordt (zoals er al te lezen is), over een “Een cyberaanval met COVID-achtige kenmerken” gesproken. Het gaat hier over Cyber Polygon waar in het artikel “Aangezien de Great Reset Agenda Momenteel faalt, Bereiden Globalisten een Nieuwe Crisis in Amerika Voor” over gesproken wordt; dit artikel hebben we vanuit het Duits vertaald (en om het te verduidelijken, bewerkt). https://tinthor.org/2021/05/10/aangezien-de-great-reset-agenda-momenteel-faalt-bereiden-globalisten-een-nieuwe-crisis-in-amerika-voor/ Over Cyber Polygon schrijft er auteur van dit artikel er dit over:

Net zoals de Event-201-simulatie die over een coronavirus-pandemie gaat (en die aan de echte coronapandemie voorafging), bestaat er de vrees dat het volgende simulatie-evenement van het Economisch Wereldforum een nieuwe crisis in zal luiden. Cyber Polygon is een oorlogspel dat in juli van dit jaar zal worden gehost door het WEF en als doel heeft, een grote cyberaanval op de wereldwijde toeleveringsketen en het economische systeem te simuleren. Er zijn in het afgelopen jaar discussies in de media geweest over wat voor angst de cyberaanvallen vanuit Rusland, Chin. Iran en zelfs Noord-Korea hebben aangewakkerd.

Wat de dreiging voor de toeleveringsketen betreft, ik weet niet zeker hoe er met een cyberaanval de wereldwijde scheepvaart zou kunnen worden verstoord, tenzij het een nieuwe blokkade van een belangrijke scheepvaartroute zoals het Suez-kanaal zou zijn. Maar een succesvolle aanval op de aandelenmarkten van Wall Street kan verwoestend zijn. Ik stel voor om dit evenement van dichtbij te volgen, aangezien die als een voorloper bedoeld zou kunnen zijn voor een echte cyberaanval ergens in dit jaar. Het Economisch Wereldforum verwijst er deze zomer naar een wereldwijde cyberpandemie om er de “great reset” mee te vergemakkelijken.” Bron: https://tinthor.org/2021/05/10/aangezien-de-great-reset-agenda-momenteel-faalt-bereiden-globalisten-een-nieuwe-crisis-in-amerika-voor/ (vetdruk toegevoegd)

Nu weten we ook weer niet zeker of er ook zoiets als Cyber Polygon plaats zal gaan vinden. Van de huidige coronapandemie is nu echter gebleken dat er, vóórdat die er in Wuhan (China) uit zou breken, hier zoals er in het citaat al te lezen is, een simulatieoefening van gehouden werd, “Event 201″ genaamd. Dat een dergelijke onderneming zoals Cyber Polygon ook plaats zou kunnen gaan vinden, is dan ook weer niet helemaal uit te sluiten!

Ton Nuiten – 11 Mei 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star