Osterhaus reageert: ‘Dit is ook in Nederland sterk aanwezig’ – YouTube

Eigenlijk zou je het van tevoren al ergens toch hebben aan zien moeten komen: als je als een prominent op medisch gebied nu maar lang genoeg de waarheid over COVID-19 verhult en (hoofd)verantwoordelijke bent voor al die coronamaatregelen die zoals we nu wel zullen weten voor de bevolking mer ellende en misére hebben veroorzaakt dan dat die ook maar iets nuttigs tegen het virus hebben uitgericht; dan is er soms wel iemand die hier zijn verontwaardiging niet langer alleen het verlangen heeft, zijn ongenoegen hier verbaal over te uiten. In dit geval gaat het, zo wil het verhaal althans, om een Belgische militair die het op Marc van Ranst (de “Jaap van Dissel van België”) gemunt heeft. Die had namelijk gedreigd een aanslag op Van Ranst te gaan plegen. Daarnaast zou hij hier nog onder meer nog enkele andere virologen op het oog hebben. Het zou hier om Jürgen Conings (46) uit Dilsen-Stokkem gaan:

“Marc van Ranst, de Belgische Jaap van Dissel is naar verluidt bedreigd door een losgeslagen Belgische militair. De Belgische per staat er vol van, en inmiddels is het verhaal wereldnieuws:

“Sinds dinsdagmiddag houdt de politie een klopjacht op Jürgen Conings uit Dilsen-Stokkem. De 46-jarige militair zou maandagochtend thuis zijn vertrokken naar het werk maar keerde ’s avonds niet terug. Zijn vriendin sloeg diezelfde avond alarm.

Intussen bleek ook dat Conings naaar verschillende personen een afscheidsbrief had gemaild waarin hij dreigde met “een aanslag tegen het regime, tegen de staat en tegen virologen. In het verleden zou hij al bedreigingen hebben geuit aan het adres van viroloog Marc van Ranst. Die laatste werd, samen met zijn gezin, door de politie ondergebracht op een veilige locatie.

Voor zijn verdwijning heeft Conings bovendien zware wapens meegenomen uit het munitiedepot in Leopoldsburg. In zijn auto – die werd gevonden aan het bos in Dilsen-Stokkem – werd een deel van die wapens gevonden, maar speurders gaan ervan uit dat de man nog steeds gewapend is.” Bron: stichtingvaccinvrij.nl/marc-van-ranst-is-slachtoffer-en-antivaxxers-zijn-terroristen/

Verder begreep Gwendy (de 46-jarige vriendin van Conings) hier helemaal niets van; haar Jürgen die zo zou zijn zoals hij in het nieuwsverslag beschreven wordt, dat is volgens haar onmogelijk!

Nederlandse Viroloog Ab Osterhaus: dit is Ook in Nederland Sterk Aanwezig.”

Dat het verhaal over Conings die van plan een aanslag te plegen op Van Ranst intussen wereldnieuws geworden is, zal het natuurlijk meer dan duidelijk zijn dat dit ook in Nederland niet onopgemerkt is gebleven. De bekendste viroloog van Nederland Ab Osterhaus, had er zich namelijk over uitgelaten dat dit “Ook in Nederland sterk aanwezig” is. Wát hij dus tijdens het interview in de bovenstaande video eigenlijk door laat schemeren, is dat er ook hier wel iemand (of misschien meerdere personen) zijn die net zoals Conings met ongeveer dezelfde gedachten zoals Conings die over Van Ranst heeft, ook over Osterhaus zelf zouden kunnen hebben!

Hoe het Volk als Viroloog via de Massamedia te Bespelen. Marc van Ranst: Manipulator van het Volk.

Nu zullen wijzelf het ook nooit aanbevelen een aanslag op wie dan ook te gaan plegen. Want dat wat Conings van plan zou zijn, is natuurlijk nooit goed te keuren! Aan de andere kant echter is het ook wel ergens weer te begrijpen waarom mensen zoals Conings zo reageren: Van Ranst (en dit is natuurlijk ook bekend van Jaap van Dissel hier in Nederland) heeft er met de coronamaatregelen die hij de Belgische overheid geadviseerd had te nemen, de Belgische bevolking in een letterlijke nachtmerrie van ongekende proporties mee gestort! En wat Van Ranst er tegen het volk in België mee heeft aangericht, heeft onze “Ome Jaap” dit hier tegen het Nederlandse volk gedaan. Het tot op heden meest bekende huzarenstukje wat Van Ranst had weten op te voeren, is hoe men het volk met een pandemie kan bespelen. Dit had hij tijdens een mediatraining uiteen gezet. En … hierbij was Ab Osterhaus aanwezig:

De Belg Marc van Ranst is een viroloog en legt in een mediatraining (zie video hieronder) uit hoe hij de mensen als viroloog bespeelt. Opmerkelijk: onze Ab Osterhaus is ook aanwezig en zit op het podium. De Belg legt tijdens deze training uit hoe je het volk door middel van mainstream media bespeelt.

Naïeve man die alles voor elkaar krijgt.”

Marc: “Je begint met communiceren met de media en het verspreiden van één boodschap.” Hierbij is het slim om geen politieke leider te zijn. “Zo kun je de naïeve man spelen, die meer voor elkaar krijgt.” Marc zegt dat je overal te zien moet zijn de eerste dagen zodat de pers niet op zoek gaat naar andere invalshoeken. “Zo kun je profiteren van die eerste dagen, om één en hetzelfde verhaal te verspreiden.” Marc laat aan het publiek weten dat je het zo makkelijk voor jezelf maakt en dat de mainstream media dus maar één kant van het verhaal laat zien.”

Misleiding.

Marc vertelt tijdens de presentatie dat hij zijn volk misleidt door artikelen te schrijven over “zeven doden per dag aan de griep.” Marc zegt hier ook het volgende over: Dat gebeurt eigenlijk ieder jaar. Zelfs zonder pandemie.” (*) Van Ranst geeft toe zo misbruik te maken van situaties om zo de mensheid te laten denken dat de pandemie een beangstigende situatie is. Gek genoeg zit Ab Osterhaus bij deze ‘mediatraining’ en vervolgens regelmatig bij Op1 aan tafel als viroloog.” Bron: gids.tv/video/287912/absurd-ab-osterhaus-aanwezig-bij-misleidende-mediatraining-gebeurt-ieder-jaar-zelfs-zonder-pandemie

Coronapandemie: niet meer dan een Jaarlijkse Stevige Griep.

(*): deze woorden hebben we er in vetdruk aan toegevoegd. Hieruit blijkt namelijk dat zowel Van Ranst en Osterhaus al bijna vanaf het begin aan geweten moeten hebben dat COVID-19 niet meer dan een jaarlijkse stevige griep is! Toch hebben die twee, samen met een nutty-professor-nietsnut van een Jaap van Dissel hier, het voor elkaar gekregen talloze mensen met hun angstwekkende, alarmerende verhalen over een “killervirus” goed de bomen in en onder de tafel- en keukenstoelen mee te krijgen! En die coronamaatregelen die er in zowel België als in Nederland dankzij die “onheilige drei-eenheid” er mee zijn ingevoerd, hebben hun effectiviteit inmiddels al bewezen: een verwoestende lockdown, massale bedrijfssluitingen, faillissementen, vele ontslagen. Zowel Belgische als Nederlandse ouderen in verpleeghuizen die er dankzij dat door den duivel voortgedreven trio, in alle eenzaamheid wegkwijnden en er ook zo stierven. En dan hebben we het nog niet eens over de sociale gevolgen die er door dat stelletje liegende nietsnutten bij beide volken mee zijn aangericht. En in het verlengde hiervan is bijvoorbeeld ook het wrede, brute politiegeweld tegen vreedzame demonstranten in zowel België als Nederland (Malieveld Den Haag en het Museumplein Amsterdam) te verklaren. Hoewel wij hier het dus totaal niet mee eens zijn om doodsbedreigingen tegen Van Ranst (of wie dan ook anders) te uiten, vindt het dan ook weer niet vreemd dat mensen zoals Conings op dergelijke gedachten komen! En het mooie van dit alles is dat we dit er in de bovenstaande video weer niet terug zien. In plaats daarvan is Osterhaus (net als zijn miserabele tegenhanger Van Ranst het onschuldige slachtoffer!

Het Verhaal over Jürgen Conings & zijn Intentie om een Aanslag op Van Ranst te Willen Plegen een “Psyop”?

Om nog even terug te komen op het artikel van Joris Baas en Door Frankema van stichtingvaccinvrij.nl terug te komen, die menen dat er misschien sprake van zou kunnen zijn van een (en dan zullen we hier onze eigen woorden maat voor gebruiken) “Psyop.”, een “psychologische operatie.”Dit verhaal over Conings en diens voornemen om aanslagen op Van Ranst, andere virologen, het (Belgische) regime en de staat te willen plegen, zou volgens hen (als dit verhaal al op waarheid berust en dus niet door de Belgische overheid verzonnen is) wel eens bedoeld kunnen zijn om er “antivaxxers” er als “terroristen” mee te kunnen bestempelen. En dit hebben zowel Baas als Frankema goed gezien. Mensen zoals Baas en Frankema, mensen met een eerlijk en oprecht geweten én met liefde voor de medemens, zouden volgens de Belgische overheid intussen teveel invloed gekregen kunnen hebben. En dat wordt door die overheid als een beletsel om er iedereen mee aan het vaccin (met de nodige bijwerkingen) te krijgen.

Even Terzijde: Israël versus Hamas.

Dan nog even iets wat hier buiten het bestek valt; we zijn nu bezig met een artikel over de strijd tussen Israël en Hamas te schrijven. Officieel heet het dat beide partijen elkaars doodsvijanden zouden zijn. Achter de schermen echter, blijkt er van een eigenaardige soort van samenwerking tussen topambtenaren van Hamas en Israël te zijn! Ook dit kan dus een “psyop” worden genoemd. En zo lijkt het – en het is niet de eerste maal dat we dit meemaken – dat bepaalde gebeurtenissen die elkaar volkomen uitsluiten, hier toch weer op een vreemde manier mee te vergelijken zijn! Zo, stay tuned!

Ton Nuiten – Zondag 23 Mei 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star