Covid-19 staat op de A-lijst om maatregelen te kunnen nemen… | 07-07-2021 – YouTube

In deze korte clip wordt duidelijk, waarom corona tot A-ziekte gepromoveerd werd: om er die krankzinnige maatregelen mee te kunnen rechtvaardigen! Aan het begin, vlak nadat Wybren van Haga er melding van had dat De Jonge dit inderdaad toegegeven heeft, sputtert de voorzitter nog heel even tegen. Door te zeggen dat zijn vragen “…wel buiten de orde van het wetsvoorstel dat voorligt” liggen. De Jonge is het hier mee eens, maar maakt de voorzitter meteen duidelijk, “Nou ja, meneer van Haga mag zijn vragen indelen zoals hij wil”, waarna ze zegt dat het slechts bij één vraag van hem aan De Jonge zal blijven. Ze stonden er dus bepaald niet op te wachten op wat Van Haga verder zeggen zou!

Van Corona-Doden naar Delta-Doden? 

En ja, de persconferentie waarvan verwacht werd dat die er zou kunnen komen, is er nu inderdaad geweest. Van een terugkeer van de lockdown waarvan we verwacht hadden dat er bij die conferentie over zou worden gesproken, is gelukkig niets gebleken. Waar Rutte en De Jonge het toen wél over hadden, was het Deltavirus. Hadden die het eerder over een “Britse mutant”, vervolgens een “Braziliaanse variant en daarna over een “Indiase variant, nu is deze laatste omgedoopt tot het “Deltavirus.” En dat niet alleen: ook van deze mutant zou er nu zelfs een soort van “verre neef” van zijn: “Delta Plus.” Kennelijk weten ze van gekkigheid niet meer wat ze moeten doen om dit “killervirus” als zodanig te handhaven en dus “in leven” te houden! Maar hiermee zijn we er natuurlijk nog niet; na de zomer komen (zoals dit al sinds mensenheugenis het geval is), weer de herfst en daarna ook weer de winter; met de gebruikelijke griepgevallen natuurlijk. Het zou dan ook niet onmogelijk zijn dat nu corona tot A-status gepromoveerd is, er dan ook de door hen te verwachten corona-doden tot “Delta-doden” mee gepromoveerd zouden kunnen worden! 

Ton Nuiten – Zondag 11 Juli 2021. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star