Over Reacties in Commentaarsecties Onder Corona-Video’s. De Reactie van “Maximus Europa.” Volkomen Gevaccineerd en Toch Kans op Besmetting. David Richard Berkowitz over de “Schapenpas.” Van Vaccinatiepas tot “Schapenpas.”

Onder de vele negatieve reacties die we nu zo vaak in commentaarsecties van video’s waarin de officiële versie over corona gegeven wordt, vinden we zo nu en dan ook reacties van mensen die voor “vaccinaties” blijken te zijn. Een van hen die zich “Maximus Europa” noemt, had hier het volgende over te zeggen:

“De oplossing is simpel. Alleen volledig gevaccineerden toelaten in clubs. Zeg wat je wilt maar dat voorkomt heel wat gedoe met testen en dergelijke. Oh en gen complot reacties graag dan moet je zelf maar een post maken.” Bron: commentaarsectie youtube.com/watch?v=LvjBssHRg1U (“Eerste reacties nieuwe maatregelen: ‘Dit is vreselijk.’ “)

De videoclip van De Telegraaf gaat over de recent afgekondigde maatregelen die er door premier Rutte en minister Hugo de Jonge in de laatste persconferentie werden gegeven. De geïnterviewden vonden die maatregelen wel vreselijk, maar konden die om er de toename van besmettingen mee tegen te gaan, weer wel begrijpen;  een enkeling was er echter geheel op tegen.

Onze Reactie. 

Zoals we dit soms nu en dan doen, konden we het ook nu weer niet laten er onze reactie op die van “Maximus” te geven:

“Nee, “een geen complot reacties graag…” Dat hadden we ook met die ouwe Willem Post van het Clingendael Instituut toen die in verband met de serie “Complot or Not” waarmee EenVandaag op 2 augustus 2016 begonnen was.

Op de vraag van de interviewer over “complotdenkers” die meenden dat een deel van de Amerikaanse overheid achter de aanslagen van 9/11 zat, antwoordde Post dat we er bij hen die “complotgedachten uit hun hoofd” moesten praten. Hoe hij dit zelf aan wilde pakken? Geen enkel idee! Maar hij vond al wel dat als zou het hier om een complot gaan, te “belachelijk” was. Geen enkele uitleg over het waarom het een complot zou zijn en hoe dat bedacht kon zijn van die man!

En met onze “Maximus” hebben we hier hetzelfde probleem, maar nu met corona. “Maximus Europa”, deel van het goedgelovige schapenvolk wat nog altijd de visie van de overheid over corona gelooft, maar totaal niet in staat is om ook maar iets van wat “complotdenkers” ervan geloven, eens goed uit te leggen. Laat staan om er ook maar iets van te bevestigen of te weerleggen. “Maximus Europa”; een betere nickname zou “Maximus Ignoramus” zijn geweest.” 

Goed Gevaccineerd & Toch Corona. 

Een nu door velen geciteerde uitspraak van minister de Jonge is dat alleen een vaccin ons uit de crisis kan helpen. Maar nu blijkt dat ook volledig gevaccineerden nog corona kunnen  krijgen!

Van Vaccinatiepas tot “Schapenpas.” 

In een andere video elders op het YouTubekanaal gaat het over reizen naar het buitenland. In verband dat er in andere landen nu de “roodcode” door corona heerst, zal het moeilijker worden er de vakantie door te brengen. youtube.com/wacht?v=CX9De8llmml (“Dit is een verloren zomer voor de reisbranche”). Een van de reacties op die video is van David Richard Berkowitz. Die is weliswaar zeer kort, maar die willen we u hier niet onthouden:

Mijn vakantie verloopt prima in het buitenland en dat zonder schapenpas!”

En vooral dat laatste vonden we wel grappig, een “schapenpas.” En zo zullen alle goedgelovige schapen die zich intussen hebben laten vaccineren (met een experimenteel vaccin nog wel), nu met een “schapenpas” op zak. Waarna die ondanks dat die er tegen gevaccineerd zijn, alsnog corona kunnen krijgen en er anderen mee kunnen besmetten! Wat een goedgelovig schapenvolk hebben we hier toch! Om hier nog maar niet te spreken over degenen die er ook in het buitenland van zijn. Van vaccinatiepas tot “schapenpas.” 

Ton Nuiten – Vrijdag 16 Juli 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star