Hele Kamer woedend. Gideon van Meijeren legt genadeloos mediacorruptie bloot – YouTube

Allereerst volgt hier een deel van de beschrijving bij de bovenstaande video:

“De Nederlandse media zijn al decennia niet meer de kritische waakhond tegen de macht, maar de belangrijkste steunpilaar van het partijkartel. Gideon van Meijeren legt deze corruptie genadeloos bloot en spreekt zich uit voor de échte vrije pers. De hele Kamer ontsteekt in woede. Vera Bergkamp ontneemt hem zelfs het woord. In deze tijd worden de grondrechten steeds meer ingeperkt. Nu wordt ook aan banden gelegd wat een democratisch verkozen volksvertegenwoordiger wel en niet mag zeggen in de plenaire zaal van de Tweede Kamer. Maar FVD zal altijd de waarheid blijven spreken!”


Onze Politici & het Economisch Wereldforum (WEF). 

Zoals er op de video te zien is, gaan de verschillende Kamerleden (zoals onder anderen de politica Ellemeet (die van toeten noch blazen weet, maar weer wél van de hoge toren te blazen weet en Ingrid Michion-Derkzen met haar ietwat klinkende mannenstem) flink tegen Van Meijeren tekeer. En hieronder zal bijna meteen duidelijk worden, waaróm die zich als allen in gelijk gelid staande, een hecht bondgenootschap (een schijnbaar niet in te nemen bastion als het ware) tegenover Gideon van Meijeren hadden opgesteld. Want hier volgt iets waaruit de banden en verbindingen tussen onze politici en het Economisch Wereldforum (World Economic Forum (WEF) duidelijk worden:

“Antwoorden van de minister voor Buitenlandse Zaken en Ontwikkelingssamenwerking, mede namens de Minister-President, op vragen van het lid Van Houwelingen (FVD) over het karakter van, en de relaties van kabinetsleden met, het World Economic Forum naar aanleiding van antwoorden op eerdere vragen. 

Vraag 1 Hoe komt die betrokkenheid bij het World Economic Forum (WEF) [zie antwoord vraag 3] tot stand? 

Antwoord De betrokkenheid van kabinetsleden komt op uitnodiging en initiatief van het WEF tot stand. 

Vraag 2 Worden zij benaderd door het WEF? 

Antwoord Ja. 

Vraag 3 Worden alle kabinetsleden benaderd, of selecteert het WEF bepaalde kabinetsleden? Indien dat laatste het geval is, waarom? Als alle kabinetsleden worden benaderd, waarom nemen ze dan niet allemaal deel? 

Antwoord Nee, niet alle kabinetsleden worden benaderd. Het WEF bepaalt zelf wie het uitnodigt voor deelname aan door het WEF gefaciteerde activiteiten. 

Vraag 4 Waarom zijn die profielpagina’s [zie antwoord vraag 3] op de website verborgen? Wat is de reden dat ze alleen te vinden zijn via een internetzoekmachine? 

Antwoord Het WEF is verantwoordelijk voor het eigen beheer van zijn website.

Vraag 5 Is dat gebeurd op verzoek van de betrokken leden van het kabinet? 

Antwoord Nee. 

Vraag 6 Hoever gaat de betrokkenheid van kabinetsleden bij het WEF? 

Antwoord Dat is afhankelijk van de activiteit en het verzoek vanuit het WEF. De mate van betrokkenheid verschilt per bewindspersoon. Soms is er sprake van een eenmalige deelname aan een door het WEF georganiseerde bijeenkomst. In andere gevallen is een bewindspersoon gedurende een bepaalde periode actief bij een reeks van activiteiten.” Bron: twitter.com/PvanHouwelingen/status/1436017519098204/photo/1

Waarbij Pepijn van Houwelingen er (toen hij er op 9 september die foto op Twitter plaatste) het volgende bij vermeldde:

“De antwoorden op onze Kamervragen over het World Economic Forum (WEF) zijn zojuist binnen en ja, onze ministers worden actief benaderd door en zijn betrokken bij het WEF!” #GreatReset #BuildBackBetter”


Slavernij: Eerst op Economisch Gebied.

Dus weten we nu wat we bij al die politici en politica’s met wat voor vlees we in de kuip hebben. Em om de illusie dat het met die “Great Reset” van het WEF alleen maar zou gaan om de Nederlandse bewindslieden, ook alle overige bewindspersonen van de meerderheid van landen (Engeland, België, Frankrijk, etc.) hebben banden met het WEF! En…wie zei dit ooit eens:

“Slavernij Begint in de Economische Sfeer.”? 

En het begin van de ontwikkeling van deze slavernij vond in maart 2020 een aanvang toen alle overheden der wereld (enkele spaarzame uitzonderingen daargelaten), de een na de andere, met exact dezelfde onderdrukkende coronamaatregelen naar voren kwamen. Degenen die na de video gezien en ons commentaar hieronder gelezen hebben, ook nu nog altijd denken met corona een “killervirus” te maken te hebben waardoor die maatregelen gerechtvaardigd zouden zijn, zullen moeten worden beschouwd als moedwillige blinden. En de enigen die nog in staat zijn hen hier de ogen voor te openen, lijken Thierry Baudet, Gideon van Meijeren, Paul van Houwelingen, etc. van Forum voor Democratie te zijn; want uit wat we nu over onze politici en hun banden met het WEF weten, zal het wel duidelijk zijn waarom er zoveel weerstand tegen deze partij is.

Ton Nuiten – Vrijdag 10 September 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star