Ophef: Gideon van Meijeren uitspraken leiden tot schorsingen – Debat Tweede Kamer – YouTube

Hier eerst een deel van de beschrijving van bovenstaande video: 

“NL De vrijheid van meningsuiting is in Nederland beschermd in artikel 7 van de Grondwet. Dit grondwetsartikel regelt in de eerste plaats dat niemand vooraf toestemming van de overheid nodig heeft om iets te schrijven of iets te zeggen. Dat noemen we het verbod van censuur. Vrijheid van informatie (of informatievrijheid) verwijst naar de bescherming van het recht op vrijheid van meningsuiting met betrekking tot de internet- en informatietechnologie (zie ook digitale rechten). Als je het niet eens bent met elkaar, blokkeren kan via de puntjes naast iemands bericht.

EU Artikel 11 – De vrijheid van meningsuiting en van informatie. 1: Eenieder heeft het recht op vrijheid van meningsuiting. Dit recht omvat de vrijheid een mening te hebben en de vrijheid kennis te nemen en te geven van informatie en ideeën, zonder inmenging van enig openbaar gezag en ongeacht grenzen. 2: De vrijheid en de pluriformiteit van de media worden geëerbiedigd.”


Met dit bovenstaande in gedachten het volgende: zoals het korte tijd geleden eerder was met de “zwaarbeladen woorden” die Gideon van Meijeren (Forum voor Democratie (FvD) eerder uitte (namelijk “Ich habe es nicht gewüsst” (zie tinthor.org/2021/07/09/ophef-kamer-boos-op-gideon-v-meijeren–v-vd-plas-agema-bergkamp-de-jonge-walgelijk-debat-tweede-youtube-aflevering-ii/), is dit nu weer hier het geval: tussen (in dit geval) degenen die niet zijn gevaccineerd en wat onze Joodse medemensen in WW II overkomen is, mag beslist geen vergelijking worden gemaakt!

Maar hebben die politici de voorzitter incluis) met hun felle kritiek op Van Meijeren nu nog niet door dat er onder hen die zich niet hebben laten vaccineren, ook wel eens Joodse mensen zouden kunnen zijn? Sommigen van hen die de Holocaust hadden meegemaakt (Holocaustoverlevenden) zullen vermoedelijk ook nu nog steeds terug denken aan de afschuwelijke medische proeven die de “Engel des Doods” Von Mengelen in het kamp Auschwitz op Joodse kinderen – tweelingen – met giftige vaccins uit had gevoerd. 

En weet je wat? Nu worden ook zij geconfronteerd met een overheid die letterlijk iederéén wil laten vaccineren met vaccins waarvan er over de (soms gruwelijke) bijwerkingen al het nodige in de media is verschenen; het grote probleem hierbij is echter: daar hoor je die politici met hun kritiek op Van Meijeren helemaal niet over! (En die Joodse organisaties zoals hier bijvoorbeeld het CIDI, die mocht er hier weer eens iemand zijn die de Holocaust zou “ontkennen”, er weer een hoop herrie over weten te maken, horen we er nu helemáál niet over). 

En als een soort van “bonus” nog even dit: de apostel Paulus (zelf Joods) zei, nu heel lang geleden, eens het volgende over zijn eigen Joodse volksgenoten in zijn tijd onder meer het volgende: 

“Zij behagen God niet en zijn alle mensen vijandig gezind.” (1 Thessalonicenzen 2:15) 

Dit vers nu, zouden we ook toe kunnen passen op die politici met hun kritiek op Van Meijeren, waarbij we dit eens iets anders zullen parafraseren: 

“Zij behagen God niet en zijn zowel onze Joodse medemensen als de gehele Nederlandse bevolking vijandig gezind.” 

Waarvan er het bewijs in de video duidelijk, helder en klaar mee geleverd is. 

Ton Nuiten – Vrijdag 10 September 2921. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star