(2) informatie c 19 pas Nederland de haag Amsterdam Rotterdam Groningen – YouTube

Het is hen eindelijk gelukt, degenen in de Tweede Kamer die vóór een vaccinatieplicht zijn zoals o.a. die dwaas van een Paternotte (D66). Nu kan dankzij de hoofdaanstichters van deze corona-ellende (Mark Rutte, Hugo de Jonge en Ferdinand Grapperhaus) van iedereen die bijvoorbeeld een restaurant of café (of welk ander bedrijf dan ook) bezoekt, van hem of haar worden geëist dat die er de QR-code laat scannen als bewijs van vaccinatie. Heb je die QR-code (met een coronapas) niet, dan kom je er niet in. Dit betekent echter nog niet dat we hier inactief aan de zijlijn bij blijven staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star