”Ze had nog kunnen leven” beweert huisarts bij Nieuwsuur over ongevaccineerde… – YouTube

Herinnert u zich dit nog? Dit waren de woorden van de huisarts Merijn Godefrooij: 

“het was een oudere patiënt. Hij haf koorts, hij had lage zuurstof in zijn bloed, we hoorden aan twee kanten een bilaterale longontsteking. Ook dat is heel typisch voor corona, zeker als je dat een aantal keer hebt gezien, dat je met een hele grote mate van zekerheid ook de diagnose corona kunt stellen, zonder dat er sprake is van een bewezen corona-infectie.” 

Dr.. Godefrooij vertelde hier destijds dat hoewel hij hier in zijn praktijk een patiënt (en oudere man met “lage zuurstof in zijn bloed” etc., er “je met een grote mate van zekerheid ook de diagnose corona kunt stellen, zonder dat er sprake is van een bewezen corona-infectie.” Het ging hier dus om een patiënt waarvan Godefrooij aan het “onderliggende lijden” van deze man kon zien dat hij aan corona leed zonder dat er enig bewijs voor was dat hij ook aan dat virus te lijden had! Bron: https://tinthor.org/2020/04/29/rivm-het-accurate-sterftecijfer-covid-19-petitie-amerikaanse-burgers-tegen-de-bill-melinda-gates-foundation-de-onzichtbare-corona-doden-huisarts-merijn-godefrooij-oudere-patient-zonder-b/ Zie onder “Huisarts Merijn Godefrooij: Diagnose Corona-Virus Oudere patiënt Zonder Bewezen Corona-Infectie.” 

Het Actualiteitenprogramma Nieuwsuur: Huisarts Donna Lenders te Kerkrade: Ongevaccineerde Patiënt Overleden aan Onderliggend Lijden Toch als Coronapatiënt Bestempeld (en Als Zodanig Doorgegeven aan de GGD). 

Zoals dit eerder met huisarts Godefrooij het geval was, heeft er zich zeer recent een tweede geval voorgedaan. In dit geval had de huisarts Donna Lenders in Kerkrade een patiënt die niet gevaccineerd en aan onderliggend lijden overleden was, niettemin toch aan de GGD doorgegeven als “coronapatiënt.” Het is de journalist Hein Hansen van het actualiteitenprogramma Nieuwsuur die hier een verwrongen reportage over had gemaakt. Daar het mogelijk te verwachten was dat als zou deze uitzending van BLCKBX in zijn geheel op Youtube uitgezonden zou zijn, die er gecensureerd zou kunnen worden, is hier maar een klein deel van te zien. De hele uitzending is te zien op https://www.blckbx.tv/videos/nieuwsuur

Vermoedelijk niet de Enige Incidenten.

Het is niet vast te stellen, maar te vrezen valt dat dit vermoedelijk niet de enige twee incidenten zijn waarbij een patiënt die aan onderliggend lijden overleden is, door een huisarts nochtans bestempeld werd als “coronadode.” Misschien dat er in de alternatieve media (zoals in dit geval BLCKBX) later meer over dergelijke gevallen melding zou kunnen worden gemaakt. Het is in in ieder geval echter al wel lange tijd duidelijk dat Nieuwsuur (en de NOS) voor geen cent te vertrouwen zijn, wanneer het over de verslaggeving van corona gaat! 

Ton Nuiten – Donderdag 16 September 20201. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star