Premier Mark Rutte & andere Sprekers van het World Economic Forum (WEF). WEF: Instelling voor Surveillance & Totale Controle over de Wereldburgers. En…de Komende Grote Waterschaarste.

Beschrijving onder de video van Bert Brandsma: 

“Rutte deed nog ontwijkend over het WEF, toen hij door Gideon van Meijeren gevraagd werd hierover meer te onthullen. Destijds deed hij het af als “meestal zijn dit soort verhalen complottheorieën.” Wel, hier is niets complotterigs meer aan.  Rutte schrijft artikelen voor de website van het WEF en doet mee aan videoconferenties over de toekomst van de voedselproductie op aarde. Alles moet richting grote schaal, zo is wel duidelijk. Alles exact in het straatje van Klaus Schwab. Hij heeft Nederland uitgeleverd aan de globalisten en onze soevereiniteit opgegeven. De videoconferentie is van 27 januari 2021. Transforming Foodsystems and Land Use. (Option 1)Speakers: Hiroko Kuniya, Mark Rutte, David Beasley, Geraldine Matchett, Jeffrey Lu Minfang. January 27, 2021 09:00 – 9:45CET


Tekst Mark Rutte (Vertaald vanuit het Engels). 

Dan gaat Brandsma verder met het citeren van de tekst van Mark Rutte vanuit het Engels. Die hebben we hier van die taal vertaald in het Nederlands:

“De tekst die Mark Rutte schreef: “Tot de bron van water droog is, zullen we nooit de waarde van water kennen”, schreef de Britse intellectueel Thomas Fuller in 1732. En hij had gelijk. Water lijkt vaak zo vanzelfsprekend. Bij velen van ons komt het zelfs niet eens op dat water wanneer we ons tot de kraan wenden of te toilet door willen spoelen, weleens niet zou kunnen stromen. In vele delen van de wereld hebben mensen te kampen met watertekort of omgekeerd, met overstromingen. Maar hoe verschillend de nationale en regionale omstandigheden ook mogen zijn, water is iets dat gemakkelijk als vanzelfsprekend wordt beschouwd.

En toch is water cruciaal voor ons allen: economisch, sociaal en milieuvriendelijk. In mijn land, Nederland, zijn we ons daar bijzonder van bewust. Water heeft ons verleden gevormd en het zal onze toekomst vormen. Omdat The Netherlands letterlijk de “Lage Landen” betekent; een kwart ervan ligt onder de zeespiegel. Voor eeuwen zijn we erin geslaagd onze voeten droog en het zoute water buiten te houden. We bouwden ons bestuurssysteem rond water, onderhandelden onder stadsbewoners, boeren en milieubelangen. En tegenwoordig ontwikkelen we voortdurend nieuwe oplossingen voor water om de effecten van klimaat verandering te compenseren en aan te sluiten bij de energietransitie.

Onze waterexperts reizen de wereld rond om andere landen te helpen, plannen voor de lange termijn en korte termijn-innovaties, gericht op waterzekerheid en economische, sociale en andere water-gerelateerde kwesties te bedenken. Het World Economic Forum beschouwt watercrises, zoals schaarste, overstromingen en vervuiling, als de belangrijkste risico’s voor de wereldeconomie in het komende decennium. Zelf ben ik in 2016 lid geworden van het High Level Panel on Water (HLPW), een initiatief van voormalig VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon en president van de Wereldbank Jim Jong Kim op het World Economic Forum. Het is een uniek platform met 11 regeringsleiders van over de hele wereld, uit ontwikkelingslanden en ontwikkelde landen, uit Noord en Zuid. En aangezien water cruciaal is voor de ambities van de Sustainable Development Goals-agenda, is dit het moment om te handelen.” (vetdruk toegevoegd)


Economisch Wereldforum: Totale Controle & Surveillance; maar geen Woord over de Privatisering van de Waterbronnen door de Wereldbank & andere Corporaties van de Nieuwe Wereldorde. 

Mooie en lovende woorden van onze Nederlandse premier, niet? Alle landen moeten door “onze waterexperts” worden geholpen om nieuwe innovatieve initiatieven te bedenken om over genoeg water te kunnen beschikken. Dat wat premier Rutte hier zo nobel en prijzenswaardig weergeeft, is echter niet meer dan een dekmantel front, cover, voor wat de afbeelding hier bovenaan en hieronder laat zien. Over het Economic World Forum (of beter gezegd, het Economisch Wereldforum) is nu al veel gezegd en geschreven: het is een instelling voor surveillance en totale controle over alle wereldburgers, zo wordt beweerd. En dit is ook zo. Maar wat de afbeelding laat zien, daar is (zover bekend althans), hier nog maar weinig zo niet geen woord over gesproken: De komende waterschaarste, veroorzaakt door een watermonopolie op alle waterbronnen der wereld; door globalistische instituten die een NWO voorstaan!

water copy

One reply to “Premier Mark Rutte & andere Sprekers van het World Economic Forum (WEF). WEF: Instelling voor Surveillance & Totale Controle over de Wereldburgers. En…de Komende Grote Waterschaarste.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star