Column van FTM-Onderzoeksjournalist Ad Broere van 8 Juni 2011 over George Soros & de Nieuwe Wereldorde. Free Press Gekaapt Door Hen met een Verborgen Agenda. Nu ook Follow The Money Gekaapt?

Een van de journalistieke organisaties die we hier in Nederland hebben, is “Follow the Money”, die onderzoek doet naar misstanden in bijvoorbeeeld de politiek of op het gebied van klimaatverandering. Hun artikelen zijn doorgaans goed geschreven en er is ook geod onderzoek naar deze en andere misstanden gedaan. 

Betrokkenheid Follow The Money bij Groote Deens Megaschandaal. 

Op 6 februari 2019 kwam Chris van Mersbergen van het Algemeen Dagblad met een artikel waarin hij meedeelde dat Follow the Money betrokken was bij een groot Deens megaschandaal: 

“Het Nederlandse journalistieke onderzoeksplatform Follow The Money (FTM) is in Denemarken onderdeel geworden van een schandaal dat in een Netflix-serie niet zou misstaan. Een rapport dat FTM tegen betaling opstelde, blijkt door het Deense vervoersbedrijf Falck gebruikt te zijn in een lastercampagne om de Rotterdamse vervoerder Bios van de Deense markt weg te krijgen. 

FTM-medeoprichter Eric Smit zegt erin te zijn geluisd. Hen werd eind 2014 verteld dat het rapport, met daarin feiten en cijfers over Bios, gebruikt zou worden voor een artikel in een vakbondsblad. Maar de Deense Mededingingsraad DCC heeft nu na uitgebreid onderzoek vastgesteld dat Palle Smed, de Deense journalist annex communicatie-adviseur die Smit benaderde, voor Falck werkte.” Bron: ad.nl/binnenland/follow-the-money-betrokken-bij-deens-megaschandaal-we-zijn-erin-geluisd~a50e2083/ (waar het hele verhaal te lezen is). 

8 Juni 2011: Column van FTM-Journalist Ad Broere: “De Vrijheidsbeperkende Agendan van George Soros.” 

Zoals gezegd, doet FTM goed en gedegen onderzoek. Dit was ook weer het geval met een artikel van een van de journalisten van FTM, Ad Broere. Die kwam op 8 juni 2011 met een onthullend artikel over de miljardair George Soros. De titel: “De vrijheidsbeperkende agenda van George Soros.” Soros is een van degenen die graag een Nieuwe Wereldorde zouden zien. Broere maakte in zijn artikel onder andere gebruik van bepaalde bronnen waaruit bleek dat zowel de Amerikaanse Federal Communications Commission (FCC) en een Marxistisch gerichte organisatie die door Soros gefinancieerd wordt, middels “een stevige lobby” om het internet onder de “Net Neutrality” (een programma van de Amerikaanse regering) te krijgen: 

“Wat wil miljardair Soros nu precies met zijn plannen voor een nieuwe wereldorde? De nieuwe FTM-columnist Ad Broere denkt in elk geval niet dat de vrijheid van meningsuiting er bij gebaat is. 

Op de conservatieve nieuwswebsite WorldNetDaily verscheen op 2 juli 2011 een artikel van de auteur Aaron Klein over de greep die de Amerikaanse overheid zou proberen te krijgen op het internet via de, zoals hij dat noemt ‘Marxistisch georiënteerde organisatie’ Free Press. 

Klein schrijft: ‘Het Amerikaanse Federal Communications Commission (FCC) werkt samen met een door George Soros gefinancieerde Marxistisch georiënteerde organisatie aan een stevige lobby om het Internet te reguleren onder de vlag van het ‘Net Neutrality’ programma van de Amerikaanse overheid. Dit blijkt uit onlangs gepubliceerde documenten. Het schokkende materiaal werd vrijgegeven in reactie op een vrijheid van informatie verzoek van Judicial Watch een openbare belangengroep, gericht op onderzoek naar en aan de kaak stellen van corruptie bij de overheid. De vrijgegeven documenten omvatten interne correspondentie en emails die erop wijzen dat er contacten zijn tussen FCC managers en leiders van de Free Press, een nonprofit instelling. Free Press heeft een beroep gedaan op de overheid om meer controle uit te oefenen op Internet en nieuwe media.” Bron: ftm/artikelen/de-vrijheidsbeperkende-agenda-van-george-soros

Onder deze tekst van het artikel van Ad Broere is een foto te zien van George Soros bij de “DAVOS Philanthropic roundtable.” En wanneer het over Davos gaat, gaat het meestal ook over Klaus Schwab, oprichter en directeur van het Economic World Forum en diens “The Great Reset.” Maar dit even terzijde. En verderop schreef Broere: 

“Het feit, dat George Soros financier is van Free Press, plaatst deze organisatie voor mij in een ander licht. Free Press presenteert zichzelf als voorvechter van onafhankelijke journalistiek, het breken van het mediakartel en het objectief informeren van mensen. Veel mensen hebben hun buik vol van de desinformatie van de media en zouden niets liever wilen dan dat de doelstellingen van Free Press gerealiseerd zouden worden. Het zou echter niet de eerste keer in de geschedenis zijn, dat een organisatie met idealistische doelstellingen zou worden gekaapt door hen die een vergorgen agenda hebben.”* 

En: 

“Als de Amerikaanse overheid greep zou krijgen op internet via het ‘Net Neutrality’ programa, dan zou het een ernstige aantasting tot gevolg kunnen hebben voor de vrijheid van meningsuiting via internet. Het zou Obama goed uitkomen om ‘al die dwazen’ te neutraliseren, die met hun samenzweringstheorieën, zoals die in verband met ‘de executie’ van Bin Laden, de V.S. een slecht imago bezorgen. Het is juist, dat er veel pulp op internet wordt gezet, maar als de overheid gaat controleren wat wel en wat niet mag worden gepubliceerd, dan wordt de klok teruggezet. Laat ons in vredesnaam zelf uitmaken wat we wel of niet willen lezen! China is al voorgegaan met het plaatsen van een informatie firewall.”* 

En wanneer we het nu over China hebben, hebben we het nu ook over het coronavirus wat er zich vanuit China (Wuhan) over de wereld wist te verspreiden én over het onderdrukkend sociaalkredietsysteem waar de Chinese bevolking gedwongen wordt onder te leven. En wat dit virus betreft, ook tot gevolg had dat er met de daaropvolgende globale lockdown plus coronamaatregelen, met dit sociaalkredietsysteem er “The Great Reset” wereldwijd gerealiseerd zal worden. Met als gevolg daar weer van, de opzet van een Nieuwe Wereldorde. Maar ook dit weer even terzijde. 

Naast de Overname van Free Press door Hen met een “Verborgen Agenda” nu ook Follow The Money Gekaapt? 

Een van de overige onderzoeksjournalisten van Follow The Money is Eelke van Ark. Op 21 januari van dit jaar publiceerde ze een nogal pittig atrikel over moleculair bioloog Peter Borger. Die had, met medewerking van andere prominenten op moleculair biologisch gebied een kritisch artikel op de Corman-Drosten paper geschreven en gepubliceerd, de Corman Drosten review. Daar is die PCR RT-test op gebaseerd, waarmee vastgesteld wordt of iemand wat corona betreft, wél of niet positief is. Borger zou in de paper van Corman en Drosten tien fouten hebben ontdekt, waardoor die PCR-test waardeloos zou zijn. En aangezien die test nutteloos zou zijn, zouden die coronamaatregelen ook overbodig zijn geweest; die test zou niet geschikt zijn om er specifiek alleen het coronavirus mee te indentificeren (ook stukjes van andere virussen konden ermee worden geïdentificeerd; wat er met die test dan mee geïdentificeerd wordt, dat zou dan van alles kunnen zijn. Eelke van Ark nu, zou de kritiek van Borger na onderzoek hebben weerlegd: die test was nu wél goed.  Maar, zo wist de site nooit.nl te melden: 

“Inmiddels is er alweer ‘gehakt’ gemaakt van het tendentieuze stuk van van van Ark. Van Ark kon volgens eigen zeggen niet genoeg belangstelling tonen voor opleidingen jounalistiek en psychologie om deze met een diploma af te ronden, maar vindt wel dat ze de strijd aan kan gaan met een moleculair bioloog.”

Waarna we er dan het volgende lezen: 

“Op zich al vreemd dat een tijdschrift als FTM zich richt op een microbioloog, wat het met het volgen van geldstromen te maken heeft, blijft onduidelijk. Tenzij we kijken naar de geldstromen binnen FTM zelf. FTM ontvangt namelijk geld van de stichting Democratie en Media (SDM). En nu blijkt SDM zelf finamcieel verbonden met Open Society Foundations (OSF), in bezit van George Soros. En Soros leidt ons weer naar het World Cenonomic Forum (WEF) welke zich richt op The Great Reset.* 

SDM benadrukt in haar jaarverslag “dat de financiële bijdrage van OSF voor SDM niet noodzakelijk is om dit programma uit te voeren”. Maar toch, wiens brood men eet….”* Bron: nooit.nl/follow-the-money-bij-follow-the-money/ 

My great goodness! Zou het kunnen dat nadat Free Press door hen met een “verborgen agenda” werd gekaapt, zij dit nu intussen ook met Follow The Money zouden hebben kunnen gedaan? We weten niet wat er tussen 8 juni 2011 en tot nu toe gebeurd kan zijn, maar dat ook FTM nu overgenomen zou zijn, is een sterke mogelijkheid! 

Het artikel van Van Ark over Borger en de PCR-test is hier te vinden: https://www.ftm/peter-borger-pcr-test-corona En hoe nauwkeurig en gedetailleerd dit artikel ook geschreven is, toch ademt dit er de getrouwe versie van het RVIM, OMT (en de overheid) van uit… (*=nadruk toegevoegd) 

Ton Nuiten – Vrijdag 29 Oktober 2021. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star