Van Meijeren (FVD) tegen het kabinet: ”Jullie spelen een smerig spel tegen ongevaccineerden!” – YouTube

“Al met al, mijnheer de voorzitter, worden ongevaccineerden steeds vaker uitgesloten, beschimpt; het smerige spel dat tegen ongevaccineerden gespeeld wordt, steeds onredelijker; het stigma dat ongevaccineerden wordt opgetuigd wordt steeds grimmiger, zowel hier in de politiek als in de media, zowel onder de zogenaamde “deskundigen” als ook op de werkvloer.”


Een van die “deskundigen” is de viroloog Ab Osterhaus: 

“De dictatoriale veearts en vaccinverkoper Ab Osterhaus vindt het eigenlijk wel een prima idee: ongevaccineerden met z’n allen naar een speciaal eiland sturen. Want dan kunnen ze anderen zogenaamd niet in gevaar brengen. Lekker isoleren die hap. Maar oke, nou ja, geeft hij dan toch maar toe: het is misschien niet acceptabel om dat te doen. En trouwens, het echte probleem is natuurlijk dat het praktisch niet haalbaar is. 

Gisteren bij Op1 werd Ab Osterhaus gevraagd wat hij van ideeën vindt om specifieke maatregelen te ontwerpen voor ongevaccineerden. “Nou ja, je zou kunnen zeggen, zet ze op een eiland en laat ze het maar zien.” Maar ja,”dat kan natuurlijk niet”, ging hij verder. “Dat zou een ideale oplossing zijn, maar dat is natuurlijk niet acceptabel.” 

Op dat moment denk je dat hij begrijpt dat zoiets ethisch niet verantwoord is. Nou, dat erkent hij wel een beetje. Maar het echte punt is dat het praktisch niet te doen is. 

“Ik ben dierenarts. En als wij bij dieren een Mond-en Klauwzeeruitbraak hebben dan zijn we heel rigoureus.” Ja, dan is het “isoleren” en weg ermee.*

Maar ja, dat kan niet echt bij mensen. “Dat is het probleem met een samenleving maken waarin je gevaccineerde en niet-gevaccineerde mensen hebt. Maar je kunt aan de neus van mensen niet zien of ze gevaccineerd zijn. Er is geen systeem om dat te vervolgen. Dus ik denk dat dat heel moeilijk is.” 

Goh. “Onreine” mensen samen met elkaar op een eiland zetten. Wie hadden het daar óók over? Was het niet zo dat de nazi’s speelden met het idee om Joden naar Madagascar te sturen? Blijkbaar heeft Osterhaus daar ook over gelezen en denkt hij: “Joh, helemaal zo gek nog niet!” 

Maar ja, hoe doe je dat he? Dan misschien toch maar een mooie sticker op de js van mensen laten naaien? Of anders net zoals bij dieren en kaart door de neus? 

Vragen, vragen, vragen.” Bron: dagelijksestandaard.nl/2021/10/dictatoriale-veearts-ab-osterhaus-eigenlijk-zouden-we-ongevaccineerden-naar-hun-eigen-eiland-moeten-sturen/ (* nadruk toegevoegd)


Tweet van Thierry Baudet (met Video Ab Osterhaus): Waar Zijn Ze? 

Als reactie op het domme geleuter van Osterhaus kwam Thierry Baudet (FVD) met een tweet met de video over de viroloog:

“Aan de neus.” En deporteren naar “een eiland.” Waar zijn die “Joodse organisaties” nu om een BRANDBRIEF te schrijven? Waar is het namenlijstje van @RobJetten, het toontje van @gertjansegers en het “walgelijk” van @PloumenLilianne? #dtv” Bron: twitter.com/thierrybaudet/status/1453290375649579028 (nadruk toegevoegd)


Alarm Binnen Joodse Kringen: Vergelijking Vaccinatiebeleid Gevaccineerden versus Niet-Gevaccineerden met Behandeling van  Joden Tijdens WW II door Rabbijn Tamarah Bemina “Een Walgelijke Vergelijking.”

Nu hebben Joodse organisaties toch van zich laten horen. Die kwamen nu echter niet met een “brandbrief” en hun reacties waren ook niet op Thierry Baudet of Gideon van Meijeren gericht. Het “doelwit” waar ze hun pijlen nu op gericht hadden, betreft nu iemand vanuit hun eigen midden: rabbijn Tamarah Bemina. Van wikipedia:“Tamarah Maionah Benima is een Nederlandse journaliste, columniste, vertaalster en liberaal rabbijn.” https://nl.wikipedia.org/wiki/Tamarah_Benima Gisteren kwam Sebastiaan Quekel van het Algemeen Dagblad (AD) met een artikel over de commotie omtrent Benima die er nu binnen Joodse organisaties ontstaan is:

“Binnen  Joodse kringen is met verbijstering gereageerd op een toespraak van rabbijn Tamarah Benima. In haar Rede van Fryslan maakte ze een vergelijking tussen de wijze waarop het naziregime ‘Joden als gevaar voor de samenleving aanmerkte’ en hoe nu volgens haar ongevaccineerden worden weggezet ‘als gevaar voor de volksgezondheid.’ 

Een walgelijke vergelijking, vindt de Nationaal Coördinator Antisemitisme. “Laat de Holocaust nou toch eens met rust!” Benima is zich van geen kwaad bewust. De 71-jarige Benima, rabbijn van de Liberaal Joodse Gemeente Noord-Nederland, mocht gisteren in Leeuwarden de tiende Rede van Fryslan uitspreken, een jaarlijkse toespraak waarbij een spreker de provincie Friesland een spiegel mag voorhouden. Tegen het einde van haar toespraak, waarin ze onder meer waarschuwde voor het demoniseren van ongevaccineerden, haalde Benima flink uit naar het coronabeleid. “Ik zie die dwingelandij, dat totalitaire, om zich heen grijpen. Bij de politiek, maar ook bij wetenschappers die hand- en spandiensten verlenen.” 

Jodenvervolging. 

Deze wetenschappers zouden zich het afgelopen anderhalf jaar hebben laten verleiden tot ‘totalitair denken.’ Hierdoor dreigt er volgens Benima een kloof te ontstaan tussen gevaccineerden en mensen die uit principe een vaccin weigeren. Demissionair minister Hugo de Jonge heeft het beste met iedereen voor, maar vergroot die kloof, zegt Benima, omdat hij ongevaccineerden als een ‘gevaar voor de volksgezondheid zou zien.’ 

De opstelling van het kabinet doet Benima denken aan de Jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog. “Ik weet me ook, zeg ik als Jodin, gewaarschuwd door wat er in nazi-Duitsland plaatsvond. De beleidsmakers toen hadden het beste voor met iedereen. Ook toen ze Joden als ‘een gevaar voor de volksgezondheid’ aanmerkten. Ook toen ze een oorlog startten tegen het toenmalige ‘virus.’ Speel dus niet met vuur door mensen nu in onze samenleving weg te zetten als ‘gevaar voor de volksgezondheid’ zoals minister de Jonge regelmatig doet.” 

Onbestaanbaar. 

Een Nederlandse minister impliciet op dezelfde lijn plaatsen als een nazi, is beneden alle peil, zegt Ronny Naftaniel van het Centraal Joods Overleg. “Ik vind het onbestaanbaar dat nota bene een rabbijn dit niet begrijpt”, fulmineert de Jodse activist. Het betoog van Benima is binnen Joodse organisaties als een mokerslag aangekomen, zegt hij. “Iedere vergelijking met de naziperiode vinden wij misplaatst. Daar ageren wij al langer tegen. Maar dit ging weer een stapje verder. Hier werden wij een beetje onpasselijk van. Kennelijk begrijpen mensen nog steeds niet dat er een enorm verschil is tussen een vrije keus, die niet-gevaccineerden hebben en vernoord worden om wie je bent.” Bron: ad.nl/binnenland/rabbijn-vergelijkt-behandeling-niet-gevaccineerden-met-jodenvervolging-onnodig-kwetsend~aafcc427/ (nadruk toegevoegd)

Vrije Keus aan Niet-Gevaccineerden Ontnomen. 

Natuurlijk is er een enorm verschil tussen niet-gevaccineerden en te worden vermoord om wie je bent. Maar de “vrije keus” die niet-gevaccineerden volgens Naftaniel zouden hebben, wordt hen nu  ontnomen. Zoals Gideon van Meijeren in bovenstaande video duidelijk maakt.

Ook de Palestijnen Hadden geen “Vrije Keus.” 

En… hadden de Palestijnen soms een “vrije keuze” toen die door de rood-Joodse Bolsjewist David Ben-Gurion en zijn Joodse terroristische militante eenheden door middel van geweld, moord en doodslag van hun land werden verjaagd in 1948? Want dat hebben we toch in den treure aan moeten horen? Namelijk dat die op aandringen van Arabische leiders hun gebied tijdelijk vrijwillig zouden verlaten totdat ze de Joden er weer zouden hebben verdreven? Waarna de Palestijnen weer terug zouden kunnen keren em met de Arabische leiders samen feest te vieren? En die “Joodse fabel” (want dat was het ook) heeft lange tijd heel lange benen gehad waarmee die er tijdens de ronde niet alleen de politiek, maar voornamelijk de vele kerken aan heeft weten te doen. Die er nu mee zijn geïnfecteerd zijn (over een virusinfectie gesproken!). Om later te worden achterhaald door de Joodse historicus Ilan Pappé en zijn onthullend boek, “De Etnische Zuivering van Palestina.” 

En terwijl Naftaniel, het Centraal Joods Oveleg en andere Joodse organisaties zich nu zo druk en zoveel heibel en herrie maken om wat rabbijn Benima gezegd heeft, hebben die tot nu toe weinig of niets te zeggen gehad over wat een hunner moorddadige voorvaderen, David Ben-Gurion genaamd, allemaal aan bloedbaden in Palestina aangericht had!

Ton Nuiten – Zaterdag 30 Oktober 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star