Overheid dreigt toeslagouders: ‘Blijf uit media, of zie je kinderen niet terug’ – YouTube

“Maar nu de onderzoeken: ik krijg van deze ouders nu te horen dat ze gebeld worden…dat ze – schrik niet – op moeten houden in de media te zitten. Want anders krijgen ze hun kinderen helemaal niet meer te zien! En dat ze aan de media moeten vragen om de artikelen en de filmpjes er uit terug te halen; zodat ze hun mond niet meer open mogen doen.” 

Veel Ellende & Misère op Hun Geweten.

Aldus Pieter Omtzigt. En laten we het niet vergeten: er zijn er nogal wat binnen de overheid die wat de Toeslagenaffaire nogal wat ellende en misère op hun geweten hebben wat al die arme ouders betreft. En waarin ook premier Mark Rutte een grote hand in zal hebben gehad (dat die het wel over de zaken in Brussel, maar het “niet over die kinderen” van die ouders, wilde hebben.

En…dan hebben we het nog niet over de komende aanscherping van enkele coronamaatregelen a.s. zaterdag 6 november zoals tijdens de persconferentie van gisteren bleek: mondkapjesverplichting voor niet-gevaccineerden, uitbreiding verplicht vertonen van de QR-code op meer plaatsen, onder meer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star