Thierry Baudet ‘Let je op Hugo? Kijk ze wegkijken, het is verbijsterend’ – Debat Tweede Kamer – YouTube

Thierry Baudet: “,,,maar dit is vermomd: nadat 90 procent geprikt was, een expotentiële stijging van de besnettingen.” 

Verder maakte Baudet over de Kamer de opmerking dat die een “Judas-alliantie” is; wat bij voorzitter Vera Bergkamp in het verkeerde keelgat schoot. Ook de woorden, “Let je op, Hugo?” van Baudet, keurde Bergkamp af; hij moest de Jonge maar respecteren door hem aan te spreken met “minister.” Terwijl die kerel respectloos met zijn rug naar Baudet gekeerd zat!

Hierbij vragen we ons echter het volgende af: zouden Rutte, De Jonge en die politici die ons intusssen verraderlijk aan een satanisch dictatorschap o.l.v. Klaus Schwab overgeleverd hebben, er misschien van hem meer voor denken te krijgen dan hun verre geestelijke aartsvader, Judas, er aan dertig zilverlingen voor zijn verraad van Jezus van de Farizeeën destijds voor kreeg?

Een “Judas-alliantie”? Dat is inderdaad wat die verraderlijke politici inmiddels hebben gevormd… En met de uitbreiding van het verplicht tonen van het coronatoegangsbewijs op meer plaatsen zal het er wellicht niet beter voor de niet-gevaccineerden op worden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star