Australië: Dwangmatige Verwijdering Positieve Gevallen & Nauwe Contacten. Oostenrijk: Totalitaire Vaccinatiedwang. Nederland: Vanaf 3 December Strengere Maatregelen als Huidige Maatregelen Niet Worden Gehandhaafd.

Hier een artikel van Zerohedge: 

“Het Australische leger is begonnen met het onder dwang verwijderen van inwoners van de Northern Territories naar het Howard Springs-quarantainekamp in Darwin, nadat er negen nieuwe Covid-19-gevallen waren vastgesteld in de gemeenschap van Binjari. De verhuizing komt nadat zaterdagavond harde lockdowns in de gemeenschappen van zowel Binjarials het nabijgelegen Rockhole werden ingesteld. 

“Inwoners van Binjari en Rockhole hebben niet langer de vijf redenen om hun huizen te verlaten”, zei Michael Gunner, de eerste minister van het Northern Territory, verwijzend naar de toegestane vijf redenen van het land om lockdowns te vermijden (voedsel en benodigdheden kopen, maximaal twee uur sporten, zorg of mantelzorg, werk of opleiding als het niet vanuit huis kan, en om je te laten vaccineren op de dichtstbijzijnde locatie). 

“Ze mogen alleen weg voor een medische behandeling, in geval van nood, of wettelijk vereist.”  

“Het is zeer waarschijnlijk dat er vandaag meer inwoners naar Howard Springs zullen worden overgebracht, hetzij als positieve gevallen of als nauwe contacten”, vervolgde hij en voegde er aan toe: “We hebben nu al 38 nauwe contacten van Binjari geïdentificeerd, maar dat aantal zal toenemen. Die 38 worden nu overgedragen.” 

“Ik heb gisteravond contact opgenomen met de premier. We zijn dankbaar voor de steun van ongeveer 20 ADF-medewerkers, evenals legertrucks om te helpen bij de overdracht van de positieve gevallen en nauwe contacten – en om de gemeenschappen te ondersteunen. 

We zijn vandaag aan het beoordelen welke extra middelen we nodig hebben van de Feds, en de premier staat klaar om verder te helpen – ik dank hem daarvoor.” 

Kijk maar:” (waarna er een tweet van Bernie’s Tweets te zien is): 

“AUSTRALIA – The army is now transferring positive Covid cases ans contacts in the Northern Territories to ‘Quarantine Camps’ by army truck. 

So it wasn’t a conspiracy theory then”* (plus een videoclip). Bron: zerohedge.com/covid-19/australian-army-begins-transferring-covipositive-cases-contacts-quarantine-camps

Oostenrijk. 

Op maandag heeft Oostenrijk de meest tirannieke maatregelen tot nu toe uitgerold en de samenleving in twee klassen gescheiden: gevaccineerd en niet-gevaccineerd. Als je niet gevaccineerd bent, ben je gedwongen om in je huis te blijven en mag je niet naar buiten gaan, tenzij het voor eten of andere expliciet aangewezen activiteit is.*

De Oostenrijkse minister van Binnenlandse zaken zei: 

“Vanaf morgen moet elke burger, elk prsoon die in Oostenrijk woont, zich ervan bewust zijn dat ze op elk moment door de politie kunnen worden gecontroleerd.” Bron: humansarefree.com/2021/11/mass-protests-taking-place-worldwide.html (* nadruk toegevoegd) 

Premier Mark Rutte: Op 3 December Strengere Maatregelen als Huidige Maatregelen Niet Worden Gehandhaaft. 

Gisteren had premier Rutte dreigend aangekondigd dat als er nu niet de hand wordt gehouden aan de huidige coronamaatregelen er op 3 december aanstaande strengere maatregelen zullen worden aangekondigd: 

“De “besmettingen” blijven stijgen, ondanks de verplichte injecties en de lockdown. Die totalitaire regels werken dus niet! Maar in plaats van dat toe te geven, geeft het kabinet ons de schuld: als we niet volgzaam genoeg zijn, wirdt nóg meer onderdrukking “noodzakelijk.” Aldus Thierry Baudet (FVD) op Twitter. Bron: twitter.com/thierrybaudet

Wat die nieuwe, strengere maatregelen zullen zijn, weten we nog niet. Weer een mogeljke gedeeltelijke of “harde lockdown” in plaats van  de “milde lockdown” die we nu hebben misschien? En zouden ook wij met die omstandigheden die er nu al in zowel Australië en Oostenrijk heersen, in de komende maanden te maken kunnen krijgen? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star