De kans om ernstig ziek te worden is bij gevaccineerde groter (NPO TV) – YouTube

Even aan u voorstellen: hier is Marjolein Tascher, bwatuurder van het Franciscus Gasthuis & Vlietland. Nadat haar gevraagd is, met welk systeem er de druk op de ziekenhuizen en de zorg kan worden verminderd, is dit haar antwoord:

Nou, ik vindt, eh, ik ben voor ieder systeem die de druk op ziekenhuizen en de zorg gaat verminderen; als het G1 is, moet dat zo zijn. Aan de andere kant zien we nu dat de kans om ernstig ziek te worden bij gevaccineerden groter is, en wat mij betreft, als er maar wat gebeurt, en de vraag welk systeem precies, is denk ik, echt iets voor microbiologen.” 

Wel wel, daar ga je, minister Hugo de Jonge, met je Als je je laat vaccineren, wordt je “maar een beetje ziek.” En dit omdat mr. de Jonge niet mét Jansen & Jansen, maar naar de pijpen van deze farmaceut is gaan dansen!

En mevr. Tascher, hartelijk bedankt voor uw openlijke bekentenis dat het ernstig ziek worden bij gevaccineerden het grootst is.

Wel wel, daar ga je, premier Rutte, met je valse beschuldiging dat het de niet-gevaccineerden zouden zijn, die voor die “toegenomen besmettingen” verantwoordelijk zouden zijn!

En…op 3 december a.s. hebben we weer eens een persconferentie. Wat premier Rutte en minister de Jonge ons dan te vertellen hebben, weten we nu natuurlijk nog niet. Naar verluidt echter, zullen er strengere maatregelen worden aangekondigd vanwege de recente rellen in Rotterdam. Hoe dan ook, nu al valt te voorspellen dat wát er tijdens die conferentie ook zal worden verkondigd, dit op zijn beurt weer niet veel goeds zal voorspellen voor de Nederlandse bevolking!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star