Ik lig op de Covid afdeling, niet voor Covid! (Omroep Brabant) – YouTube

Onderschrift onder deze wel heel korte clip: “Ik lig op de #covidafdeling, niet voor Covid maar voor een #zoutoplossing! Daardoor krijgen we scheve verhalen, mede door jullie #MSM kanalen. Jullie pushen net zo hard mee met die vaccinatie ellende.” 

En die “scheve verhalen” zijn natuurlijk dat er mensen zijn die ondanks dat die het coronavirus niet hebben, toch op de Covid-afdeling zijn gebracht en dus coronapatiënten zouden zijn, er juist daardoor van “toename van coronabesmettingen” gesproken wordt. Dit met de gedienstige en hulpvaardige steun van de MSM die er de zaak nog eens mee flink aangewakkerd heeft. Trouwens, waar waren er in de lente/zomer van 2020 de grootste besmettingshaarden in Nederland te vinden? Juist, vooral in Noord-Brabant! 

En Dan Nog Dit. 

Juist, en dan nog dit: wat heeft de directie (dan wel de behandelende artsen) van dit ziekenhuis gemankeerd om deze man als “coronapatiënt” aan te merken? Want anders zou hij niet op die afdeling zijn geplaatst! En…zouden er naast deze man nog andere patiënten als “coronapatiënt aangemerkt kunnen zijn geweest die dat eigenlijk helemaal niet waren? Om het hier nog even door te trekken: zouden er misschien ook nog andere ziekenhuizen kunnen zijn (dan wel zijn geweest) waar zich hetzelfde fenomeen heeft voorgedaan? Deze korte clip (en die is inderdaad maar héél kort) zou nu toch ook  voor de goedgelovigen onder ons aanleiding moeten zijn om hier eens kritische vragen over te gaan stellen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star