Zeker 13 mensen in Nederland besmet met nieuwe corona-variant – YouTube

Je zou bijna zeggen dat minister Hugo de Jonge er een beetje opgelucht mee is; kregen veel mensen door dat het met het officiële verhaal over corona toch niet goed zat, kwam er uit het niets als het ware, die zoveelste nieuwe coronavariant om de hoek kijken: de B. 1.1. 259 ofwel de Omicron-variant! 

De Evolutietheorie: de Mens & de (Nieuwe) Omicronvariant. 

Het zal iedereen natuurlijk wel bekend zijn: de evolutietheorie leert dat de mens zich langs moeizame weg ontwikkeld zou hebben van “eencellig organisme tot aap en daarna van aap tot mens. En dit ontwikkelingsproces – dat, naar men zegt ook nu nog gaande is – zou miljoenen jaren in beslag hebben genomen. Met het coronavirus lijkt dit ook het geval te zijn: eerst hadden we het “gewone” coronavirus; vervolgens kregen we de Britse variant. Waaruit dan weer de overtreffende trap, de “Deltavariant” voortgekomen zou zijn. Het verschil tusssen de voortgaande ontwikkeling van de mens en het virus: deed de eerste er miljoenen jaren over om de huidige stand te bereiken, het virus heeft er slechts ongeveer meer dan anderhalf jaar over gedaan om zover te komen! 

Kritische Vragen. 

Voor degenen die ook nu nog altijd in de offficiële versie van het coronaverhaal geloven, zou het eens goed zijn, hier enkele kritische vragen bij te stellen. Door bijvoorbeeld een vergelijking te trekken met het Mexicaanse griepvirus wat, net als corona nu, de wereld in 2009 zo in de ban hield. Ook in 2009 speelde zich rond de Mexicaanse griep ongeveer hetzelfde scenario zich af als dit nu met corona het geval is. Vraag: hadden we naast de “gewone” Mexicaanse griep ook de daaropvolgende varianten zoals dit nu met corona het geval zou zijn? Antwoord: nee, na maanden van paniekzaaierij door de media en politiek kwam er geruisloos een einde aan de Mexicaanse griep en ging iedereen (zoals men dit in de Tweede Kamer gebruikelijk zegt) “over tot de orde van de dag.” Reden om hier zoals gezegd, kritische vragen bij te stellen. 

Juan José Rodriguez Sendin: Voorzitter van het Spaanse Medische College & de Mexicaanse Griep: een “Angstepidemie.” 

Al tussen 15 en 20 maart 2020 was het voor ons duidelijk dat we met corona eerder met een “angstepidemie” te maken hadden dat dat het hier om een dodelijke coronapandemie zou gaan. Tot dan toe hadden we er maar weinig aandacht aan besteed; onze gedachte was toen dat Papa Big Pharma weer eens veel geld nodig had dat er met die massale coronapropaganda begonnen was. Na enkele maanden zouden de stofwolken rond corona weer dalen en zouden we net zoals dit eerder bij de Mexicaanse griep was gebeurd, ook na corona terugkeren naar de orde van de dag. Niet veel aan de hand dus. Dit veranderde echter dat nadat we hier wel aandacht aan waren gaan schenken, we toen zagen dat ons het ene horrorverhaal na het andere over corona voorgeschoteld werd. En het waren niet alleen de Nederlandse media die ons dergelijke horrorscenario’s voorschotelden; ook de buitenlandse media deden hier fanatiek aan mee.

Terug naar Augustus 2009: de Mexicaanse Griep.

Hierbij gingen onze gedachten terug naar een krantenartikel uit het Nederlands Dagblad van vrijdag 7 augustus 2009. In de rubriek “opinie debat analyse” van de krant op bladzijde 9 kwam er onder de titel “Spaamse artsen: dit land lijdt vooral aan een ‘angstepidemie’ ” van correspondent Henk van den Boom, Juan José Rodriguez voorzitter van het Spaanse artsencollege ter sprake:

“De Mexicaanse griep heeft in Spanje tot een ‘angstepidemie’ geleid, aldus de Spaanse organisatie van medici OMC. Achter de hype zitten economische en politieke belangen. 

BARCELONA – De Mexicaanse griep is in Spanje uitgegroeid tot een ‘spookziekte’ waarachter belangen schuilen van de farmaceutische industrie. Ook politici en vakbonden proberen voordeel te behalen door de griep uit te vergroten. Daarmee verdwijnen andere problemen, zoals de economische crisis, naar de achtergrond. Deze harde beschuldigingen komen uit de mond van de voorzitter van het Spaanse medische college, Juan José Rodriguez Sendin. In een reactie stelde de minister van Volksgezondheid: “Misschien zijn we wat aan het overdrijven.” Het ministerie bracht in de afgelopen drie maanden een kleine honderd communiqués uit over de griep. Daarin werden de meest uteenlopende scenario’s verondersteld. De artsenorganisatie vindt de aandacht die aan ‘een normale ziekte als een griep’ wordt gegeven, sterk overderven. “Dit heeft niets meer met het belang van de volksgezondheid te maken.” Daarom denkt Sendin dat hier andere belangen een grotere rol spelen. De gegevens tot nu toe wijzen volgens de arts uit dat de Mexicaanse griep een lichtere en minder gevaarlijke is dan de gewone jaarlijkse griep. De mening van de artsenorgansatie krijgt steun van psychologen die in kranten en op de televisie waarschuwen voor een angstpsychose. Zij wijzen erop dat Spanjaarden na de lange zomer altijd extra gevoelig zijn voor slechte berichten. Dat hebben onderzoeken aangetoond. 

Volle wachtkamers. 

De angst voor de Mexicaanse griep in combinatie met de slechte vooruitzichten over de werkeloosheid brengt veel mensen in de problemen. Het bewijs zijn de volle wachtkamers van de psychiaters. Tot nu toe heeft de Mexicaanse griep in Spanje 23 doden geëist. Vergeleken met de vijfduizend mensen die in de loop van dit jaar overleden als gevolg van een infectieziekte is dat niet erg verontrustend, zegt de organisatie van artsen. Zij verwijzen ook naar de ontwikkeling van de Mexicaanse griep op het zuidelijk halfrond, waar de winter net voorbij is. Daar zijn de verontrustende voorspellingen niet uitgekomen. Sendin heeft dan ook pittige kritiek op de wereldgezondheidsorganisatie WHO. “Het is onbegrijpelijk dat de WHO zo gemakkelijk strooit met voorspellingen over cijfers over sterfgevallen zonder die in hun context te plaatsen.” Ondanks de pogingen van de Spaanse artsen om de beolking gerust te stellen, stonden ook gisteren weer de kranten toch weer vol met allerlei nieuwe maatregelen door de overheden. De meeste hebben te maken met het begin van het nieuwe schooljaar. Ook is er een felle discussie gaande of zwangere vrouwen tot de risicogroep behoren. Volgens de minister is dat het geval en moeten ze worden ingeënt. Veel medici zijn er tegen omdat de bijwerkingen voor de vrucht niet bekend zijn. Dit soort discussies heeft tot gevolg dat huisartsen worden overlopen door angstige patiënten..” 

Zoals Toen Ook Nu. 

En zoals het toen in Spanje het geval was, zal dit ook over het grootste deel van de wereld zijn geweest (zoals dus ook hier in Nederland): Angst en vrees voor een gevaarlijke Mexicaanse griep die echter niet dodelijker dan een ‘gewone griep’ bleek te zijn. Maar met deze verschillen: toen: geen wreldwijde lockdown, geen verplichte QR-code, geen buitensluiting van degenen die niet gevaccineerd zijn, geen valse beschuldigingen richting de niet-gevaccineerden als zouden die de oorzaak van “toegenomen besmettingen” zijn. Er was toen ook geen “Britse variant”, “Deltavariant, en “Omicronvariant.”  En nu? Al die dingen hebben we nu wél. Niet alleen hier in Nederland, maar ook in het buitenland. Nam de Mexicaanse griepepidemie een einde en werd alles weer normaal, de coronapandemie (ook niet gevaarlijker dan een “gewone griep”) wordt kunstmatig in stand gehouden en gerekt om er de angst bij de volken er maar goed mee in te houden!

Viroloog Ab Osterhaus Enthousiast & Minister Hugo de Jonge Opgelucht. 

En net zoals viroloog Ab Osterhaus vlak na het nieuws over de melding van de eerste besmettingsgeval door de Mexicaanse griep in Nederland (een uit Mexico terggekeerd 4-jarig kind) gehoord had, samen met anderen enthousiast een fles whiskey open trok om dit te vieren, youtube.com/watch?v=3d8Y44fZrQ zo lijkt minister de Jonge opgelucht te zijn dat nadat het offciële Covidrelaas uiteen was beginnen te vallen, er nu die Omicronvariant zich plotseling aangediend had om de zaak er nog enigszins mee te redden…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star