Killer Kamal – Vrije Wil (prod. Teemong) – YouTube

Weer een videoclip van “De Kapitein.” Hier laat hij zien dat er, ondanks dat zowel premier Rutte en minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid de Nederlandse bevolking veelal hebben voorgelogen, er toch genoeg “schapen” onder het volk zijn die letterlijk van alles geloven van wat Rutte en De Jonge er over cororna en vaccins te vertellen hebben.

Twitteraar Tim Douwsma: “Wat Zijn Dit voor Mensen?”

Niet alleen op YouTube maar ook op Twitter is er heel wat gaande wat corona, vaccins etc. betreft. Een van de vele twitteraars, Tim Douwsma, heeft er o.a een tweet met de Canadese premier Justin Trudeau geplaatst. Tijdens zijn toespraak zei hij o.a. het volgende:

Ahm, you gonna be able to get your vaccine as soon as you turn five…I know you’re excited, I know you’re eager; ah, in some places across the country you can even start making your appointment now or shortly after your birthday.” Bron: twitter.com/timdouwsma/status/1467038271154933766

(Ahm, je kunt je vaccin krijgen zodra je vijf wordt….Ik weet dat je opgewonden bent, ik weet dat je gretig bent; ah, op sommige plaatsen in het land kun je zelfs nu of kort na je verjaardag beginnen met het maken van een afspraak.) 

Premier Justin Trudeau: Smalend & Spottend.

De manier waarop premier Trudeau die woorden zei en zijn gelaatsuitdrukking  laten zien dat hij hier smalend en spottend overkomt. Op de achtergrond is te horen dat er iemand (die niet te zien is), eveneens soms (smalend) lacht.

Immuunsysteem Nog niet Genoeg Ontwikkeld. Kwik & Aluminium. 

En dat Trudeau het ook heeft over degenen die vanaf het vijfde jaar een vaccin kunnen krijgen; dit zijn nog kleine kinderen. Kinderen waarvan het immuunsysteem zich nog niet geneog ontwikkeld heeft om de klap die het vaccin op het nog jonge lichaampje van het kind ten gevolge zou kunnen hebben, op te vangen! En dan ook nog gifstoffen zoals onder andere kwik en aluminium in die vaccins. En dan hebben we het er nog niet over dat dit een experimenteel vaccin is. Naast volwassenen ook kinderen als guina pigs. 

Party in Den Haag: Géén 1’5 Meter Afstand en Géén Mondkapje. 

Mochten we denken dat we er nu al mee klaar zouden zijn, dan is hier nog iets; een van de vele twitteraars die met een reactie onder de nickname “Guus Kadaver” op de tweet van Douwsma kwam; die plaatste er een foto van een party die enige tijd geleden in Den Haag werd gehouden; op de foto zijn er naast anderen de beide premiers Rutte en Trudeau te zien. Samen met de overige gasten ziten ze op elkaar gepakt (géén 1’5 meter afstand) en dragen ze allemaal ook geen mondkapje. Het bijschrift:

“This picture is for the Canadian people. Trudeau is having a mask free party in a bar in The Netherlands (City The Hague) with his World Economic  Forum partner Mark Rutte demissionair Prime Minister of The Netherlands.” 

(Deze foto is voor de Canadese bevolking. Trudeau heeft met zijn partner van het World Economic Forum, demissionair priemier Mark Rutte, een maskervrij feestje in een bar in Nederland (Den Haag) in Nederland.)  

Bedenk hierbij wel dat nu ook degenen die wel gevaccineerd zijn, tijdens de laatste persconferentie te horen kregen dat die weliswaar weer toegang krijgen tot restaurants en cafés, maar ook zij nu 1’5 meter afstand moeten houden en een mondkapje moeten dragen! Die dachten eerder weer aan het “normale leven” deel te kunnen nemen na vaccinatie, maar kwamen achteraf toch bedrogen uit; vooral voor degenen die in navolging van Rutte degenen die zich niet hadden laten vaccineren als de hoofdoorzaak van “toenemende besmettingen” hadden aangewezen moet dit een flinke domper zijn geweest; ook zij konden nu naar de woorden van De Jonge “een béétje ziek” worden; misschien hebben zij (waaronder degenen onder hen die de niet-gevaccineerden eerder voor onder andere “viruswappie” uit hadden gemaakt) die foto ook al gezien. Zo ja, dan zullen zij nu toch ook wel weten, vanaf zowat het begin met een liegende premier en een liegende minister van Volksgezondheid op te zijn gescheept. En mochten die dan ook nog de bovenstaande videoclip nog eens bekijken, dan zullen ook zij nu wel beseffen dat het nooit om een virus ging, maar om de inperking en diefstal van onze grondrechten…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star