Na maanden weer minder coronapatiënten in de ziekenhuizen – YouTube

Een zeer korte clip over coronapatiënten die weer wat vroeger naar huis mogen. Want het aantal patiënten is er in het Maxima Medisch Centrum en andere regionale ziekenhuizen dalende. Maar…hoe zit het met al die corona-doden waar we vorig jaar zoveel over hoorden? Duizenden patiënten in bijvoorbeeld Italië, Spanje, Zuid-Korea zouden al aan corona zijn bezweken. Zouden die vaccins (waarvan de bijwerkingen inmiddels niet meer te tellen zijn) hun werk dan zo goed doen? Of zou het “nieuwe” coronavirus (áls dat er al is!), dan toch niet meer zijn dan een wintergriep? Zoals nu toch wel duidelijk is geworden!

Enne, mochten we het al vergeten zijn, terwijl we in de lente van 2020 het een na het andere horrorverhaal over corona als een “dodelijke killer” over de tv zagen en hoorden denderen, gingen zogenaamde “burgerjournalisten” mét de camera in de hand één of meer ziekenhuizen af. Dit gebeurde onder meer in Nederland, Duitsland, Engeland en Amerika. En wat zagen ze? Net zoals in het Maxima Medisch Centrum nu: (voornamelijk) lege bedden! 

In Engeland was het een verpleger die er (heimelijk) met zijn camera een rondleiding in zijn ziekehuis gaf. Resultaat: Er was niets aan de hand; de stilte was er oorverdovend en alles lag er maar verlaten bij! De video’s die de “burgerjournalisten” later op YouTube hadden geplaatst, werden na korte tijd door de censuur allemaal weg gecensureerd! 

Ondertussen werden hele delen van de bevolking door de leugenpropaganda van de media, heen en weder, van hot naar her en van het kastje naar de muur (en terug) gedreven door vrees en angst voor de grootste killer aller tijden! 

Zeg, zou Diederik Gommers er later nog eens verhuld naar die burgerjournalisten hebben verwezen toen hij eens zei dat het ziekenhuispersoneel zich er met lege ic-bedden toch maar zou vervelen? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star