Inside Australia’s Covid internment camp – YouTube

Het is weer eens zover: gisteren (18-12-’20) werd ons via de persconferentie met premier Mark Rutte en Dr. Jaap van Dissel (voorzitter OMT) verteld dat we vanaf morgen weer in lockdown zouden gaan: alle winkels dicht, supermarkten (en andere “essentiële” gelegenheden blijven open). Op 14 januari 2022 a.s. zal worden bekeken hoe het verder zal gaan. 

Geen Concrete Bewijzen. 

Echte concrete bewijzen voor de zo besmettelijke omicron-variant en ziekenhuizen die nu met “omicron-patiënten” overstroomd zouden worden zijn er wel niet, maar Van Dissel wist het tijdens de conferentie goed te vertellen. En de kijkbuiskijkers die zich alleen via de NOS (en gelijkaardige propaganda-apparaten)van informatie bedienen, geloven het allemaal wel; enkele stukjes aan filmfragmenten waar zowel verzorgend personeel als enkele coronapatiënten die vertellen corona te hebben in voorkomen, zijn al meer dan voldoende om hen ervan te overtuigen hoe erg het allemaal wel niet is! Nader (kritisch en diepgaander) onderzoek: niet nodig! 

Hayley Hodgson: “These Camps Are Getting Built All Over the World.” 

In bovenstaande video is Hayley Hodgson aan het woord; ze vertelt in het coronakampencomplex in Howard Springs te hebben gezeten. En wat ze hier over haar ervaringen daar te vertellen heeft, voorspelt ook niet veel goeds voor ons. Hodgson wil er de buitenwereld en ook ons bewust van maken, wat er daar werkelijk aan de hand is, want: 

“These camps are getting built all over the world.” (Deze kampen worden over de hele wereld gebouwd”). 

En: 

“And as I said, it doesn’t matter if your’re not vaccinated, whether you have one dosage of the vaccination or or two. It doesn’t matter your vaccination status, you can get sent to these camps if you are of close contact, like I was, or if you lie to authorities.” (En zoals ik al zei, het maakt niet uit of je gevaccineerd bent of niet, of je twee doses van het vaccin hebt of niet. Het maakt niet uit wat je vaccinatiestatus is, je kunt naar deze kampen gezonden worden als je nauw contact hebt gehad zoals dit met mij het geval was, of als je liegt tegen de autoriteiten.) 

Al Eerder Voorzien. 

Wat nu die uitspraak van Hodgson betreft, namelijk dat die kampen over de hele wereld worden gebouwd, blijken dit geen loze woorden te zijn: dit was namelijk al eerder voorzien: 

“De Aanstaande FEMA-Kampen.”

Nu is het nog niet zover. Maar dat die er zeker komen gaan, is geen ijdele gedachte meer: de FEMA-kampen. Vanwaar hebben we nu die zekerheid? Van de volgende sites: geenstijl.nl/5154828/kabinet-gaat-coronaquarantiane-verplichten/ (het gaat daar over het “bron-en contactonderzoek”) 

En: 

tinthor.org/2020/08/05/terug-van-vakantie-wellicht-14-dagen-in-een-coronakamp-youtube/ (dit was een video van de jonge ondernemer Leon Tindemans die het over de “coronakampen” had); ja, “was” want inmiddels heeft YouTube voor het gemak maar onder de smoes dat die “privé” zou zijn verwijderd! We hebben er echter het een en ander over die FEMA-kampen gegeven en wat Robin de Ruiter er al in 2010 over vertelde.”

tinthor.org/2020/09/21/1-verplichte-covid-19-quarantaine-faciliteiten-in-nieuw-zeeland/ (In Nieuw-Zeeland zou het aantal besmettingen net zoals ook hier weer zijn opgelopen. Reden voor de overheid daar om vaccinatie verplicht te stellen; bij weigering: verplichte internering in een quarantaine faciliteit)! 

Tot Besluit.

Tenslotte nog dit: als die FEMA-kampen er eenmaal zullen zijn en de massale arrestatiegolf van degenen die wakker waren geworden voor wat er er al die tijd werkelijk gaande was geweest zal beginnen, zullen ook zij die de angst in hun schoenen hebben laten praten, hier niet aan ontkomen; ook zij zullen dan op een moment wakker worden voor de harde waarheid maar dan zal het voor hen te laat zijn; eventueel verzet van hun kant zal dan waarschijnlijk niet meer baten en zij zullen dan naar de kampen worden afgevoerd waar de “wakkeren” onder ons dan al enige tijd zullen zitten. Wat dan de houding van hen die deze goedgelovige en makke schapen atijd voor de trieste waarheid hadden gewaarschuwd zal zijn, laat zich misschien al raden…” Bron: tinthor.org/2020/09/30/deel-nederlandse-bevolking-verantwoordelijk-voor-tweede-golf-een-pertinente-leugen-ook-niet-zingen-tijdens-voetbalwedstrijden-want-je-moet-gewoon-je-bek-houden-reacties-goedgelovige-dom/ 

Ook Nu Nog Niet Zover. 

Maar ook nu is het nog niet zover; hier horen we nu niets over die FEMA-(corona)-kampen. Aangezien Hayley Hodgson al vertelde dat die kampen nu over de hele wereld worden gebouwd, zal het wel over afzienbare tijd zijn dat we er vroeg of laat ook hier iets van zullen horen. En als er dan iets van door de reguliere media zal worden meegedeeld, zouden die erbij kunnen vermelden dat die nu eenmaal noodzakelijk zullen zijn; want het zijn toch degenen die zich niet hebben laten vaccineren die volgens premier Rutte de reden zouden zijn voor de toegenomen besmettingen? En ach, zó erg is het nu ook weer niet om in een van die coronakampen te verblijven, nietwaar? Hodgson heeft er wat haar eigen ervaringen betreft, er een heel ander verhaal over te vertellen; het maakt niet uit wat je vaccinatiestatus is, wél gevaccineerd of niet gevaccineerd: bij nauw contact met een ander (of anderen), ga jij naar een van de coronakampen!

Wat Waren Ze Toch Blij! 

En  wat waren ze toch blij na eenmaal gehoord te hebben dat er eindelijk een coronavaccin beschikbaar was: Hoera, na vaccinatie weer de vrijheden terug én weer terug naar het normale, oude leven! Dus lieten de goedgelovigen zich massaal vaccineren met een hoopvol vooruitzicht op deelname aan de samenleving zoals die ervoor nog was geweest. Hoe ijdel en vergeefs hun verwachtigen wel niet waren; nu bleek het niet meer dan een leugen te zijn geweest; nu zitten ook zij, samen met degenen die zich niet hadden laten vaccineren gezellig in een coronakamp; weliswaar afgezonderd van de niet-gevaccineerden, maar ze zitten er wél!  

Een Van Tevoren Opgezet & Uitgewerkt Plan. 

Uit het bovenstaande kan nog worden geconcludeerd dat hier sprake is van een van tevoren opgezet en uitgewerkt plan. Nu was er nog slechts een smoes, excuus, pretext, voor nodig om die coronakampen er ook mee op te kunnen zetten. En die gelegenheid om hier mee te kunnen komen, liet niet lang op zich wachten: het is het coronavirus (nu met zijn jongste telg, zijn achterneef de omicron-variant), die hier de perfecte gelegenheid voor gaf! En zo hadden de “complotontkenners” en de “factcheckers” die dit alles minachtend een “complotheorie” noemden (wéér maar eens!) het nakijken…

14 Januari 2022. 

De huidige lockdown waarin we door de vele leugens van Van Dissel en het OMT (in gedienstige samenwerking met de heren Rutte en De Jonge) zijn ingepraat, zou tot 14 januari 2022 a.s. duren. Zouden we dan tijdens de persconferentie die er dan weer over gehouden zal worden, werkelijk denken dat het een en ander weer zou kunnen worden versoepeld omdat die lockdown enig effect op de achterneef van corona zou hebben gehad? Wát er dan allemaal over zal worden verteld is niet duidelijk. Maar door bovenstaande video weer te bekijken, weten we dat we op de (wat langere termijn) nu niet bepaald een zonnige, blije toekomst tegemoet zullen gaan! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star