Zijn demonstranten terroristen? Ad Nuis – YouTube

Zijn de demonstranten die nu al enige tijd regelmatig tegen de absurde coronamaatregelen protesteren “terroristen”? Volgens Pieter-Jaap Aalbersberg, hoofd van het Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV), zijn die dit ook. Columnist Ad Nuis heeft hier echter een andere mening over: hij zegt dat dit eerder bezorgde burgers dan terroristen zijn; mensen die zien dat er met die coronamaatregelen steeds meer van onze vrijheden mee worden ingeperkt.

Premier Mark Rutte over de “Doorgesnoven Hooligans.”

En nog niet zo lang geleden had premier Mark Rutte het over de “doorgesnoven hooligans” die er de oorzaak van zouden zijn dat de politie volgens hem zo hard in moest grijpen. En korte tijd geleden beweerde hij dat het degenen die zich niet wilden laten vaccineren de oorzaak van toenemende besmettingen zouden zijn; en trouwens, zou hij misschien ook ooit eens iets te zeggen hebben gehad over de doorgesnoven minister van Gezondheid, Hugo de Jonge, met zijn verslaving aan cocaïne? Wel, we hebben er dát hij er eens iets over zou kunnen hebben gezegd, “geen actieve herinneringen” aan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star