Politiehond bijt demonstrant 2022 (analyse met extra beeld materiaal) – YouTube

Mochten er nog mensen zijn die nu nog steeds denken dat “de politie je beste vriend is”, dan zou het eens meer dan goed zijn hun visie hierover te heroverwegen. In deze analyse van de video (opgenomen tijdens de massademonstratie tegen de coronamaatregelen op zaterdag 2 januari jl.) is te zien hoe geüniformeerde misdadigers een vreedzame demonstrant (een kale lange man met een baard) op zeer gruwelijke wijze zwaar mishandelen.

De Ervaringen van Fotograaf & Cameraman Guus Schoonewille Tijdens de Massademonstratie op het Museumplein te Amsterdam. 

Hier volgt het verslag over de fotograaf en cameraman Guus Schoonewille over zijn ervaringen tijdens de massademonstratie op het Museumplein in Amsterdam:

Fotograaf maakt iets ‘heel bijzonder’ mee op Museumplein: ‘Ik ben echt flabbergasted, hierover niets in de media..”

Fotograaf en cameraman Guus Schoonewille laat weten dat hij vandaag iets heel bijzonders heeft meegemaakt op het Museumplein in Amsterdam. 

2 januari 2022. 

Hij zag het volgende gebeuren: om 12:00 vormde de politie een cirkel om het Museumplein terwijl duizenden mensen werden toegelaten op het plein. 

Om 12:45 vorderde de politie de menigte het plein te verlaten via de Van Baerlestraat. Daar had de politie intussen de ME neergezet. De menigte liep zich vervolgens vast op de ME en kon geen kant op, volgens Schoonewille. Daarna kwamen steeds meer ME-busjes, agenten marechaussee, honden en een spuitwagen de Van Baerlestraat binnen. 

Overal pallets met gebroken bakstenen. 

“Ik kan echt niet begrijpen wat ik vandaag gezien heb”, schrijft Schoonewille op LinkedIn. “De politie dwingt de massa regelrecht in de ME-linies. Ik ben echt flabbergasted. Hierover niets in de media. Moest dit escaleren?”

“Ik ben er 100 procent van overtuigd dat de ME, politie en Romeo’s vandaag op deze manier hebben geprobeerd de situatie te laten escaleren”, zegt journalist Annelies Strikkers, die ook van de partij was. “Samen met de pallets met gebroken bakstenen die overal lagen. Gelukkig trapten de demonstranten hier niet in.” 

Ze deelde onderstaande beelden op Twitter. “Nu staat er een keer op beeld wat ik al vele keren heb gezien bij een coronaprotest, de politie/Romeo’s proberen de boel te escaleren en beginnen ook vaak met het geweld”, schrijft Strikkers. Huisarts Frank Peeters reageert: “Benieuwd wat de factcheckers hierover gaan vertellen.” Bron: stichting-jas.nl/2022/01/fotograaf-maakt-iets-heel-bijzonders.html (nadruk toegevoegd.)

Flashback: de Massa-Rellen in Amerika: Op Bepaalde Plaatsen Pallets met Bakstenen Neergezet. 

Waar Annelies Strikkers het met die pallets met gebroken bakstenen over had, was het de bedoeling dat die stenen door demonstranten zouden worden gebruikt om er de politie en de ME mee te bekogelen. Dat was althans het plan van degenen die deze pallets van tevoren waren klaargezet! die hoopten namelijk dat de demonstranten die ook zouden gaan gebruiken. De demonstranten hadden waarschijnlijk al ergens in de gaten dat die bakstenen daar nu net voor moesten dienen; die lieten zich er echter niet door provoceren en lieten die stenen dan ook gewoon liggen. Dat het van tevoren klaarzetten van pallets met bakstenen beslist geen onbekend of uitsluitend Nederlands fenomeen schijnt te zijn, wordt duidelijk bij wat er voorafgaande aan de massa-rellen in de Verenigde Staten plaatsgevonden had:

“De Antifa & Agent Provocateurs: Massale Rellen van Tevoren Bepaald?”

Massabetogingen die aanvankelijk vredig en geweldloos begonnen waren, sloegen later echter om in bloedige veldslagen nadat er vanuit de demonstranten met water gevulde flessen en ander materiaal naar de zich intussen opgestelde politiecordons werden gegooid. Het waren vooral bakstenen waarop demonstranten de hand op hadden weten te leggen, waarmee de politie werd bekogeld. Wat hier nu zo opmerkelijk aan was, was dat er op bepaalde plaatsen vooraf al pallets vol met bakstenen waren geplaatst terwijl er geen constructie voor gepland was (de aanleg van een parkeerplaats, de bouw van een huis etc.) Het zijn juist die bakstenen die door demonstranten gebruikt werden om er de rellen mee te veroorzaken. Dit doet zeer sterk vermoeden dat al die rellen op de een of andere wijze van tevoren gepland moeten zijn geweest.” lawenforcementtoday.com/report-piles-of-bricks-are-being-staged-in-cities-around-the-country-indicating-riots-are-planned/ Bron: tinthor.org/2020/06/08/de-covid-zeepbel-doorgeprikt-de-tragische-dood-van-george-floyd-de-massa-rellen-in-amerika-inzet-amerikaanse-leger-door-donald-trump-alsnog-op-weg-naar-een-politiestaat-amerikaanse-politie-gem/ (nadruk toegevoegd).

Een Bloedbad.

Zouden demonstranten (net zoals dit het met de betogers in Amerika het geval was), zich ook hier tijdens de recente demonstratie op het Museumplein mee hebben laten slepen door met stenen naar de politie te gaan gooien, dan zou de mogelijkheid niet uitgesloten zijn geweest dat de politie meer gedaan zou kunnen hebben dan die arme man te mishandelen; het zou dan mogelijkerwijs op een bloedbad uitgelopen kunnen zijn met aan beide zijden (voornamelijk die van de demonstranten) de nodige slachtoffers!

Law & Enforcement Today, Facebook & de “Factchecker.”

Nu hadden we er het artikel van Law & Enforcement Today destijds ook op onze Facebookpagina geplaatst. Het duurde echter niet lang voordat er een van die “factcheckers” opdook (die zoals gebruikelijk onafhankelijk van de waarheid en wel weer gelieerd aan Facebook en dus ook aan de Bill & Melinda Gates Foundation is), mee wist te delen dat het allemaal weer niet waar zou zijn; die pallets met stenen stonden er wel, maar waren beslist niet gebruikt door demonstranten om er de (Amerikaanse) politie mee te bekogelen!

Gluiperige Strategie Nederlandse Politie Bekend. 

Nu we met de bovenstaande gluiperige strategie waarvan de Nederlandse politie zich nu al een tijd bedient, hopen we dat ook demonstranten, mochten die nog niet van op de hoogte zijn, dit zullen gaan beseffen. Vermoedelijk is het plan om er enige tijd voordat de demonstraties zullen beginnen, er hier en daar bakken met stenen gereed te zetten, afkomstig uit de regionen van de politie zelf! En ook het doel ertoe zal wel duidelijk zijn: om zo tegenover de buitenwereld (waarin er nog vele domme en goedgelovige schapen vertoeven) te laten zien wat voor “terroristen” die demonstranten wel niet zouden zijn; maar wij zijn er in ieder geval al voor gewaarschuwd! Of zoals de apostel Paulus het ons zegt:

“Want zijn gedachten zijn ons niet onbekend.” (2 Korinthe 2:11)

Wat de context rond dit ene vers betreft, gaat het in die zendbrief natuurlijk om iets heel anders. Maar wat dit vers zelf aangaat, zou dit evenzeer op de politie kunnen worden toegepast. We weten nu immers waar die op uit is tijdens demonstraties! En daarom: hun gedachten zijn ons nu niet langer onbekend! En dit is al helemaal van toepassing op de vele leugenachtige “factcheckers.” 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star