Here’s what you need to know about the double infection called ‘flurona’ – YouTube

We hadden er op kunnen wachten. We hadden het ook verwacht en het is er uiteindelijk ook van gekomen. Maar dat het ditmaal een uitzonderlijke variant zou zijn, hadden we ook weer niet verwacht. Mogen we nu de jongste telg van de laatste Omicron-variant aan u voorstellen: hier is Flurona: de gewone griep en corona rolled in one! Die zou volgens het bericht in de video aangetroffen zijn bij een dame uit Israël. 

“Illnesses Were Mild.”

De dame in westie is in haar dertiger jaren en niet gevaccineerd. En dan lezen we er, de “Illnesses were mild.” Wat dus eigenlijk betekent dat dit virus een mild verloop heeft. Om er vervolgens in bijna alarmerende woorden te lezen dat er “Extra precautions taken” ofwel dat er “Extra voorzorgsmaatregelen genomen” zijn! Wel, dan heeft dit telgje toch ergens een aard naar zijn vaartje: was vadertje Omicron al mild, zoontjelief is dit ook! 

Ze Weten van Gekkigheid niet meer in Welke Vreemde Bochten Ze Zich moeten Wringen! 

Wie dit nu weer bedacht heeft (of hebben) is niet duidelijk. Wat nu toch wel echt helder moet zijn, is dat ze van gekkigheid niet meer weten in welke vreemde bochten ze zich moeten wringen om hier nog mee te proberen de bevolking klein en dom te houden! En dat niet alleen: hiermee snijden ze zich ook nog eens mee in de vingers door te erkennen dat Flurona eigenlijk een mild karakter heeft om er onmiddelijk (bijna schreeuwerig) aan toe te voegen dat er Extra voorzorgsmaatregelen tegen zijn genomen. 

Bijwerkingen Vaccins Verhuld als Seizoensgriep. 

Nu zouden we ons af kunnen  vragen waarom men hier niet voor een (om hier zelf maar iets uit de eerste hand te verzinnen) “Arabische variant” gekozen heeft? Waarom nu net “Flurona“? Zou dit misschien iets te maken kunnen hebben met wat we er al eerder bij Stichting Vaccinvrij over lazen? stichtingvaccinvrij.nl/bijwerkingen-van-covid-injectie-verpakt-als-risicos-van-de seizoens-griep/ Zou men er in de medische wetenschap al geweten kunnen hebben wat er enige tijd later komen zou? Nu weten we dit ook weer niet zeker of dit er ook iets mee te maken zou kunnen hebben; maar het zou aan de andere kant ook weer niet zo vreemd zijn dat, mocht het later aan het licht komen, dit wél het geval blijken te zijn! 

Deense Epidemioloog Tyra Grave Krause: Over Enkele Maanden Einde aan Pandemie. 

En nog maar enkele dagen geleden had de Deense epidemioloog Tyra Grave Krause verkondigd dat er over enkele maanden een einde aan de pandemie zou komen; in januari zou er nog een grote opleving van Omicron komen, maar die zou later weer afnemen: 

“Volgens Grove Krause zou de pandemie binnen twee maanden voorbij zijn. Haar optimisme baseert ze op de bevindingen van een door haar organisatie uitgevoerde studie. Een terugkeer naar het normale leven dat velen zou verheugen. “Ik denk dat we twee maanden hebben, en dan hoop ik dat de infecties zal beginnen afnemen en we zullen terugkeren naar het normale leven”, zei ze in het programma ‘Go’ morgen Danmark’ op de zender TV 2.” Zie voor dit en meer: businessam.be/topvrouw-deense-statens-serum-institut-omikron-luidt-einde-van-de-pandemie-in/ 

Mocht Flurona waarvan mevr. Krause kort daarvoor mogelijkerwijze nog niets van zal hebben geweten zich nu doorzetten, dan zou die vreugde wel eens van korten duur kunnen zijn…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star