Dit is het chirurgisch mondmasker dat het OMT wil dat je gaat dragen | NU.nl – YouTube

Zoals bekend ontdoet ons lichaam zich van afvalstoffen. De meest bekende manier waarop dit gebeurt, is natuurlijk de stoelgang (gang naar het toilet). Ons lichaam ontdoet zich van die afvalstoffen echter ook door die uit te ademen. Bij het dragen van een (medisch) mondmasker, blijven die in het kapje zitten. Met als gevolg dat we die dan weer inademen. Met later mogelije ziekten als gevolg. En wat voor uitwerking die medische maskers nog meer hebben, ziet u hier: ad.nl/binnenland/puistjes-en-schimmel-door-mondkapjes-mascne-bestaat-echt~ad4b3e55/ “Waar Moet Je Op Letten?” Op deze feiten en niet op hoe we precies dat mondmasker zouden moeten dragen. 

Het spijt ons dan ook, beste hoogleraar, maar het is toch zeer dringend af te raden die ondingen te gaan dragen!

Bij Hun Gezonde Verstand. 

Zijn die lui bij het OMT (Jaap van Dissel, Marion Koopmans et al) daar wel bij hun gezonde verstand?  Dit zijn wel de “experts” die het liegende kabinet van  nogal ongezonde adviezen voorzien! En daarnaast: daar het adviezen zijn waarmee het OMT het kabinet mee informeert, hoe zou het dragen van een mondmasker dan verplicht kunnen worden gesteld? 

Al Eens Gezegd? 

O, hadden we er dit over die mondkapjes al eens enkele malen eerder gezegd? Wel, we hadden het goed gedacht dit er dan nu weer eens mee te benadrukken. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star