ook van Haga legt Paulusma het vuur aan de schenen. Wil D66 grondrechten schenden? – YouTube

De Dommigheid & Kinderlijke Naïviteit Stralen er Gewoon van Af!

“De bijdrage van Wieke Paulusma aan het debat over de zoveelste verlenging van de Tijdelijke wet maatregelen COVID-19 deed mij aan de overpeinzingen van BonHoeffer denken. Veel D66-prominenten zoals bijvoorbeeld Kaag, zijn kwaadaardig. Bij Paulusma tewijfel ik. Zij valt volgens mij in de tweede categorie. Ik hoorde namelijk iemand spreken die in bezit genomen lijkt te zijn van lege slogans en holle frasen, iemand die wordt gebruikt als een willoos werktuig van het kwaad. Zonder het te beseffen is zij een acteur in een van de grootste misdrijven uit de geschiedenis. Het is ook niet eenvoudig. Als verpleegster zit je ineens in de Tweede Kamer met het dikke salaris en alle privileges die daaraan vastzitten. Het houdt mij ’s nachts wakker dat mensen zoals zij beslissen over onze fundamentele mensenrechten en vrijheden. Niet omdat zij verpleegster is maar omdat haar gezonde mensenverstand uitgeschakeld lijkt te zijn.”

En: 

“We zien de hoogstopgeleide mensen de grootste apekool verkondigen terwijl anderen die nooit studeerden veel intelligenter gedrag vertonen.”

Vervolgens: 

“Paulusma staat daarmee overigens niet alleen. De Tweede Kamer zit vol met verdwaalde jongens en meisjes die niet op capaciteiten maar op volgzaamheid werden geselecteerd. Mogelijk hebben zijzelf geen idee in welk destructief spel zij verzeild raakten. Dat verklaart ook de verbaasde en bijna kinderlijke reactie als zij anderen over tribunalen horen spreken.” (Aldus “mr. Jeroen Pols in de Andere Krant van 5 februari 2022.”) Zie voor dit en meer de bron: medischethischcontact.nl/domheid/ 

En het is ook waar: De dommigheid en naïviteit stralen er van Wieke Paulusma en de rest van die “verdwaalde jongens en meisjes” in de Tweede Kamer gewoon van af! 

D66’er Sigrid Kaag & de Man met de Fakkel: Haar in Symbolische Zin Er “Het Vuur aan de Schenen Mee Gelegd.”

Dan nog iets over D66’er Sigrid Kaag die volgens mr. Jeroen Pols “kwaadaardig” is (een mening die we trouwens delen vanwege haar lidmaatschap bij het sinistere WEF van Klaus Schwab). Nog maar kort geleden kreeg die ’s avonds bezoek van een man met een fakkel in zijn hand die zich bij de deur van haar woning ophield; hij liep er dan mee wat heen en weer, bleef dan even aan haar voordeur staan, maar deed verder niets. Bij Kaag die dit intussen in de gaten had gekregen, moeten er de rillingen over haar rug bij zijn gegaan: Het zou toch niet zo zijn dat hij…! Later is de man nadat Kaag er werk van had gemaakt, opgepakt. Zij, die er samen mat andere politici met haar kwaadaardige wangedrag middels die krankzinnige maatregelen de bevolking (waaronder ook die man) eerder in angst onder de knoet had gehouden, was nu zelf angstig geworden om wat (naar ze dacht) de man mogelijkerwijs van plan zou kunnen zijn geweest te gaan doen. Zover is het echter niet gekomen; voordat hij opgepakt zou worden is hij gewoon weer weggegaan. Maar hoewel het gedrag van de man met zijn fakkel niet goed te keuren is, werd er haar door hem nu eens in symbolische zin “het vuur flink mee aan de schenen gelegd.” En hoewel het buiten toen al koud was, moet het voor Kaag (voor een korte stonde althans) toch een “warm avondje” zijn geweest…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star