Dag 1 Grand Jury proces (video NL ondertiteld)

Dit was de eerste dag waarop de Grand Jury o.l.v. Dr. Reiner Fuellmich bij elkaar kwam om er o.m. over de groteske misdaden die de overheden (met steun van de MSM) tegen de volken hebben gepleegd. Ook komen er onderwerpen als de gevaarlijke coronavaccins aan de orde.

Irma Schiffers schrijft... (Dutch/English)

engelse vlag

Dag 1 fotoDit is een compilatie van de ruim anderhalf uur durende video van dag 1 van het Grand Jury proces, met Nederlandse ondertiteling. Het team van Reiner Fuellmich roept iedereen op om deel uit te maken van de Grand Jury, dus het is van belang dat iedere wereldburger de kans krijgt om een mening te vormen en daaraan bij te dragen. En dus over informatie moet beschikken, vandaar dat ik een belangrijk deel heb gemonteerd en ondertiteld. 

Mede daarom even een oproep. Als je de Engelse taal goed beheerst en dit proces goed kunt volgen, ben je dan bereid en in staat om bepaalde delen kort samen te vatten en dit voor publicatie beschikbaar te maken? Het gaat er dus niet om alles te vertalen -ik ervaar zelf hoe tijdrovend dat is- maar samen te vatten voor degenen die de Engelse taal niet beheersen. Ik zal blijven proberen om video’s te…

View original post 135 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star